Revendicări privind plasa vaginală (TVT)

Solicitați despăgubiri pentru plase vaginale (TVT)

Dacă ați fost supusă unui tratament cu plasă vaginală și considerați că este posibil să fi suferit un prejudiciu ca urmare a acestuia, nu ezitati să contactați avocații noștri specializați în neglijență medicală.

Contact us

Contact

 • “They are able to handle all clinical negligence claims including the very biggest catastrophic brain injury claims.”

 • “Osbornes Law is an established firm which handles a breadth of complex and high-value clinical negligence matters.”

De ce a fost folosită operația vaginală cu plasă?

O plasă vaginală, TVT sau pelviană este utilizată pentru a trata afecțiunile uroginecologice pentru incontitenta de stres și prolapsul organelor pelviene. Incontinenta de stres este o afecțiune foarte frecventă la femei după naștere și menopauză, aproximativ 20% dintre femei suferind de acestă afecțiune. Prolapsul organelor pelvine afectează până la jumătate dintre femeile care au avut copii și apar atunci când un organ pelvian (incluziv vezica urinară, rectul sau uterul) se deplasează de la locul său. De obicei acest lucru se întâmplă, atunci când mușchii pelvieni sunt slăbiți sau deteoriorati. Prolapsul organelor pelvine poate fi limitativ pentru viață, îngreunând utilizarea toaletei și provocând simptome dureroase la nivelul vaginului și pierderea sensibilității, plasa având ca scop susținerea organelor slăbite și reparerea țesutului deteriorat.

Plasa a fost utilizată în Regatul Unit de la mijlocul anilor 1990 când au fost produse date care arăta că, între aprilie 2008 și martie 2017 100.516 paciente au fost supuse unei proceduri de inserție de bandă pentru incontienta de stres și 27.016 paciente au fost supuse unei proceduri cu plasă pentru prolapsul organelor pelvine. În aceeași perioadă 71.350 au avut o procedură fară plasă pentru prolapsul organelor pelvine. Studiile inițiale au ridicat rate scăzute de complicatii și rate ridicate de succes. Cu toate acestea, controversa a început să crească atunci când a apărut un set de contraevidențe care arătau că plasa nu era atât de eficientă pe cât era indicat și că exista o rată mai mare de complicații, 1 din 15 femei suferind complicații care justificau îndepărtarea plaselor prin intervenție chirurgicală.

Probleme cu chirurgia de plasă TVT.

Au existat mai multe cazuri de paciente care au suferit vătămări grave ca urmare a intervenției chirurgicale, inclusiv eroziunea/extruzia plaselor, cum ar fi cicatrici vaginale, formarea de fistule, relații sexuale dureroase, infecții urinare, perforarea vezicii urinare, traumatisme intestinale și nervoase și dureri cronice, de obicei în pelvis, spate și picioare. Acestea au fost considerate unul dintre cele mai șocante scandaluri NHS din acea perioadă, una dintre principalele plângeri fiind faptul că pacientele nu au fost informate despre riscuri. Printre aceștea se număra atât pacienți privați cât și pacienți ai NHS.

În urma apelurilor din partea pacienților și a profesorilor de rang înalt împotrivă ulitizării plasei, The Independence and Medical Devices Safety Review a recomandat ca medicii să întrerupă utilizarea plasei, măsură care a fost implementată de guvern în iulie 2018, până la o revizuire. Revizuirea condusă de Baronesa Julia Cumberledge și IMMDS (Independent Medicines and Medical Devices Safety) intitulat First Do No Harm, a fost publicat în iulie 2020, iar guvernul a răspuns în cele din urmă în iulie 2021.

Revizuirea a atras imediat atenția, iar la 2 aprilie 2019 au fost în cele din urmă publicat ghidul NICE pentru incontinenta urinară și prolapsul organelor pelvine la femei: Gestionarea pe care se bazează profesioniștii din domeniul medical până în prezent.
Deși plasa nu este interzisă, se recomandă să fie utilizată în ultimă instanță și sub supraveghere foarte strictă pentru cazuri excepționale. Mulți pacienți continuă să sufere de afecțiuni legate de intervențiile cu plasă. Statistici mai recente susțin că rata complicațiilor este de până la 1 din 6 pacienți.

Riscurile legate de plasa pelvină sunt în continuare ignorate.

În ciuda rapoartelor, a analizelor și a recomandărilor stricte privind modul optim de tratare a pacienților care suferă de prolaps de organ și incontienta de stres, există rapoarte îngrijorătoare care prevăd că Regatul Unit intenționează să devină principala piață europeană pentru plasă pelviană în termen de opt ani. Noi cercetări sunt interprinse pentru a susține produsele cu plasă, despre care se spune că nu iau în considerare în mod corespunzător riscurile și par să exagereze beneficiile.

Există cateva grupuri din sprijin online dedicate plaselor, cel mai cunoscut site fiind : https://slingthemesh.co.uk

În conformitate cu legislația engleză, medicii trebuie să actioneze în conformitate cu un ansamblu rezonabil de opinii medicale. Aceștia sunt răspunzători în temeiul legii privind neglijența dacă nu respectă acest standard și provoacă pierderi sau vătămări pacientului.

Osbornes Law a reprezentat pacienți, în acțiuni de neglijență medicală împotriva medicilor privati și a trusturilor NHS în legătură cu produse de plasă vaginală.

Cum puteți face o cerere pentru Plasă TVT.

Dacă ați fost supusă unui tratament cu plasă vaginală și considerați că este posibil să fi suferit un prejudiciu, vă rog să ne contactați.

Întrebări frecvente despre reclamațiile privind plasa vaginală

Cine poate face o cerere de despăgubire pentru plasă vaginală?

Orice femeie care a suferit complicații din cauza unui implant de plasă vaginală poate depune o cerere de despăgubire. Acest lucru este valabil indiferent dacă intervenția chirurgicală a fost efectuată de NHS sau de un spital privat.
Osbornes Law a reușit să obțină cu succes compensații semnificative în cazul unor reclamații pentru neglijență medicală împotriva NHS și a furnizorilor privați de servicii medicale.

Cât timp am la dispoziție pentru a face o cerere de despăgubire?

Termenul limită pentru a depune o cerere de despăgubire pentru plasă vaginală este de trei ani. Este în termen de trei ani de la data la care ați fi putut ști în mod rezonabil că vătămarea dumneavoastră a fost rezultatul unei neglijențe medicale. De exemplu, perioada de timp ar putea începe după ce medicul dumneavoastră de familie v-a diagnosticat că plasa este cauza problemelor dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă ați suferit o procedură cu plasă cu câțiva ani în urmă și abia acum vă confruntați cu complicații, ați putea fi în continuare eligibilă pentru a face o cerere de despăgubire pentru plasă vaginală.
Cei trei ani pot trece repede, iar întârzierea crește riscul de a pierde probe vitale. Prin urmare, vă recomandăm să consultați un avocat, în mod ideal în termen de cel mult 12-18 luni de la data la care ați luat cunoștință de neglijență, pentru a evita problemele cauzate de întârziere și pentru a oferi cele mai bune șanse de succes cererii dumneavoastră.

Care este valoarea despăgubirii pe care o pot solicita?

Valoarea despăgubirii poate varia semnificativ în funcție de amploarea vătămării și de impactul acesteia asupra vieții dumneavoastră. Despăgubirile acoperă daunele generale pentru durere, suferință și pierderea de confort, precum și daunele speciale pentru pierderi financiare, cum ar fi veniturile pierdute și cheltuielile medicale.

Va trebui să plătesc pentru a face o cerere de despăgubire pentru plasă vaginală?

Osbornes Law oferă un acord fără câștig și fără plată. Utilizăm Acordul de onorariu condiționat aprobat de Societatea de Drept (Law Society’s approved Conditional Fee Agreement).

Vă garantăm că nu va trebui să plătiți nimic dacă nu reușim să obținem despăgubiri pentru dumneavoastră. Dacă acest lucru se întâmplă, nu primim niciun ban.
În cazul în care cererea dvs. de despăgubire are succes, este posibil să trebuiască să plătiți onorarii și cheltuieli de judecată din despăgubirea dvs., dar vă garantăm că acestea nu vor depăși 25% din despăgubirea acordată.

Contactați Osbornes pentru revendicări privind plasa vaginală

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online


  • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
   Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

   Elena

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Diana A

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  Acreditări în neglijență medicală

  • Times best law firm 2024
  • scil logo
  • legal 500 leading firm
  • chambers logo

  Alte articoleVIEW ALL

  1. Medic care scrie o externare din spital
   12.2.2024

   Un bărbat a decedat după ce A&...

   Un bărbat a decedat după ce A&E l-a trimis acasă și “i-a spus să bea Lucozade”, deș...

   Read more
  2. Bebelus in spital
   5.2.2024

   Băiețelul meu a murit în braț...

   Patryk Bielaszka fusese lipsit de oxigen când s-a născut, după ce medicii au ignorat avertismentul mamei sale, Barbara,...

   Read more
  3. Hotararea curtii supreme
   22.1.2024

   Hotărârea Curții Supreme din Marea...

   Curtea Supremă a confirmat la 11 ianuarie 2024, ordinul Curții de Apel de a respinge cererile victimelor secundare în cazurile de...

   Read more
  4. bebelus intubat in spital in stare critica
   19.1.2024

   Diagnosticarea întârziată a preeclampsiei care a dus...

   Nick Leahy, asociat în cadrul departamentului nostru de neglijență clinică, a soluționat recent o cerere împotriva Chelsea and Westminster...

   Read more
  5. Spital cu medici pe hol
   10.1.2024

   Cerere de despăgubire fatală: cazul eșecului...

   Stephanie Prior a fost instruită într-o cerere împotriva Bedfordshire Hospitals NHS Trust, în care mama clientului nostru (JC) a decedat î...

   Read more
  6. ambulanta din UK
   20.12.2023

   Întârzierile ambulanțelor afectează tratamentul rapid al...

   În 2017, secretarul de stat pentru sănătate a acceptat noile standarde de performanță pentru ambulanțe recomandate de NHS...

   Read more
  7. copil nou nascut
   12.12.2023

   Maternitate și scandaluri neonatale: lecții învățate

   În ultimii 15 până la 20 de ani, serviciile de maternitate NHS au fost supuse controlului, deoarece familiile vătămate...

   Read more
  8. Bebelus in spital
   30.11.2023

   Hiponatremie maternă și fetală: Ce este Hiponatremia?

   Hiponatremie maternă și fetală, ce este Hiponatremia? Hiponatremia este o afecțiune în care nivelul de sodium scade sub un...

   Read more
  9. prizonier in inchisoare
   29.11.2023

   Neglijență în domeniul sănătății în...

   Nicholas Leahy, un avocat din cadrul Departamentului de neglijență clinică de la Osbornes Law, a soluționat recent cu succes...

   Read more
  10. Leziuni la coloana vertebrala
   9.11.2023

   Despăgubire de 6 cifre pentru o fractură a...

   Fracturi ale coloanei vertebrale după încetarea injecției de Denosumab. Stephanie Prior a fost instruită într-o cerere împotriva Mid and...

   Read more
  11. malpraxis intr-un spital privat
   5.11.2023

   Malpraxis: Neglijență în domeniul sănătății...

   Puteți reclama neglijență unui spital privat? Da – poate fi puțin mai complicat decât a depune o cerere î...

   Read more
  12. ingrijirea pacientilor prin nhs
   2.11.2023

   Listele de așteptare pentru tratamente în spital...

   Listele de așteptare ale NHS din Anglia au atins cea mai mare cifră din 2007 încoace, ajungând la un...

   Read more
  13. Diagnosticarea întârziată a cancerului de piele
   27.10.2023

   Diagnosticarea întârziată a cancerului de piele

   Suntem încântați că am reușit să soluționăm cu succes cererea de despăgubire a unei...

   Read more
  14. Neglijenta medicala spital din UK
   28.8.2023

   Femeile din minoritățile etnice se confruntă cu...

   Conform datelor publicate, femeile de culoare au cu 40% mai multe șanse de a suferi un avort spontan, decât femeile...

   Read more
  15. NHS Trust Neglijenta Medicala
   24.8.2023

   Revendicare fatală: Eșecul de a trata afecț...

   Jodi Newton, partener în Departamentul de neglijență clinică de la Osbornes Law, a soluționat recent cu succes un caz...

   Read more
  16. intervenție chirurgicală la intestin
   21.8.2023

   Leziune a nervului după o intervenție chirurgicală...

   Stephanie Prior a fost instruită într-o reclamație împotriva Spitalului Universitar Luton & Dunstable, în care clientul nostru a suferit...

   Read more
  17. Investigatii RMN
   14.8.2023

   Investigația cu privire la moartea unei fete...

   O adolescentă cu autism a murit în urma unui RMN sub anestezie generală. Acest lucru a declanșat o investigaț...

   Read more
  18. Închiderile farmaciilor în UK
   3.8.2023

   Închiderile farmaciilor pun pacienții în pericol?

   S-a raportat în presă că închiderile farmaciilor vor avea un impact asupra pacienților care trăiesc în zone defavorizate...

   Read more
  19. Curtea de apel
   27.7.2023

   Taxele de traducere pentru proces sunt recuperabile, stabileș...

   Lordul judecător Stuart-Smith a hotărât în Santiago v. Motor Insurers’ Bureau că onorariul interpretului ar trebui să...

   Read more
  20. 5.7.2023

   Mamografii de depistare a cancerului mamar și neglijenț...

   Screeningul cancerului de sân s-a îmbunătățit semnificativ în Marea Britanie, datorită cercetărilor care au îmbunătăț...

   Read more
  21. 5.7.2023

   Cum obțin evidența medicală GP sau...

   Dacă doriți să obțineți copii ale dosarelor dumneavoastră medicale de la medicul dumneavoastră de familie sau de...

   Read more
  22. Doctor With Stethoscope And Files
   5.7.2023

   Cererea de neglijență impotriva medicului de familie care...

   Osbornes a acționat pentru o reclamantă care a introdus o cerere în numele succesiunii fiului ei defunct, X, în...

   Read more
  23. Femeie însărcinată în spital
   5.7.2023

   Raportul de instrucțiuni de maternitate privind telefoanele...

   Raport HSIB privind instrucțiunile de maternitate înainte de sosire de la 999 de gestionarea apelurilor Healthcare Safety Investigation Branch („HSIB”)...

   Read more
  24. Ecografie copil femeie insarcinata
   23.6.2023

   Ecografii private și îngrijire sub standard

   Ecografia de sarcina NHS În timpul sarcinii, este important ca femeile să efectueze regulat cate o ecografie pentru a se...

   Read more

  VIEW ALL