Chevron pointing up icon

Avocati Romani in Londra, UK

Reprezentare Juridica Pentru Romanii Din UK

 

Avocati Romani in Londra, UK

In desfasurarea activitatii sale profesionale, de la infiintarea sa din 1973 si pana in prezent, firma de avocatura Osbornes Law din Marea Britanie, a dobandit o excelenta reputatie nationala, performantele sale profesionale fiind recunoscute ca atare in cele mai importante ghiduri juridice din UK.

Firma de avocatura Osbornes Law se remarca prin nivelul ridicat de expertiza si eficienta, avand o echipa avizata si experimentata de peste 120 de avocati si cadre auxiliare.

Calificarea profesionala si recunoasterea de exceptie a membrilor echipei si a departamentelor noastre specializate in Anglia, ne permit sa abordam cele mai complexe cazuri, alocand toate resursele de care dispunem in interesul clientului, pentru a obtine despagubirile meritate.

Osbornes Law este leader in obtinerea de compensatii, reprezentand cu succes victimele accidentelor catastrofale, incluzand cele mediatizate cum ar fi accidentul feroviar din Croydon 2016.

Echipa noastra de avocati romani acopera o gama larga de domenii de activitate, unde oferim servicii de asistenta juridica si reprezentare, cum ar fi:

 • Accidente în fabrici și uzine
 • Accidente în domeniul construcțiilor
 • Accidente în vacanță
 • Accidente în sport
 • Leziuni cerebrale
 • Neglijență medicală

De ce Osbornes Law?

 • Suntem o firma de avocatura cu peste 45 de ani de experienta in domeniu.
 • Avocatii sunt specializati in obtinerea de compensatii ca urmare a accidentelor suferite la locul de munca, accidentelor rutiere, maritime, internationale si in plus discuti cazul tau cu un avocat roman pentru despagubiri din accidente.
 • Suntem recunoscuti ca fiind una dintre firmele de top in domeniul obtinerii de compensatii in urma accidentelor catastrofale.
 • Avem o echipa de exceptie in domeniul neglijentei medicale, avand ca sef al departamentului pe Stephanie Prior.
 • Operam pe intreg teritoriului Marii Britanii.
 • Sprijinim si ajutam comunitatea romaneasca din Londra dar si pe cea din alte orase precum Birmingham, Manchester si Luton.

Departamentul nostru pentru obtinerea de compensatii in urma unor accidente suferite în Marea Britanie este specializat pe leziuni catastrofale si se ocupa exclusiv de clienti care au suferit  fracturi de coloana vertebrala, traumatisme cranio-cerebrale, amputari, politraumatisme, desfigurari, arsuri severe, decese in urma unui accident de munca sau un accident in care ati fost implicat si doriti cel mai bun avocat roman din Londra sa va reprezinte si sa aveti parte de cele mai bune servicii juridice si consultanta juridica. Completati formularul online.

Maria Tiron

Phone : 07809343150 / 02074828445
Email : mariatiron@osbornes.net

  Speak to a Lawyer.

  Accreditations

  Latest Personal Injury News

  Introducing Your Personal Injury Legal Team

  Osbornes has an experienced team of specialist personal-injury lawyers to assist with your case / situation

  arrow pointing up

  Camden

  Livery House, 9 Pratt Street, London NW1 0AE
  Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660
  DX Number 57053 Camden Town

  Hampstead

  28A Hampstead High Street, Hampstead, NW3 1QA
  Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660

  Your Privacy | Cookies Policy

  Contact a Lawyer

  Enter your details below to receive a call from Osbornes:


   Trustpilot

   Speak To A Lawyer

   Contactați