Compensatii pentru leziuni cerebrale 15 Oct 2018 | Maria Tiron

Avocați romani specializați în leziuni cerebrale.

Obțineți consiliere privind leziunile cerebrale și ale capului de la avocații noștri specializați în leziuni cerebrale.

Traumatismul cerebral poate devasta vieți și familii. Pentru cei care suferă efectele unei daune catastrofale a creierului, este esențial să obțină consiliere legală privind leziunile capului, pentru a activa o rețea de sprijin: un pachet de îngrijire și reabilitare finanțat de cei răspunzători prin intermediul unei solicitări de daune privind o vătămare la nivelul capului. Trebuie să fie demarate investigațiile privind răspunderea juridică. Sunt necesare acțiuni timpurii și expertiză juridică. Majoritatea cazurilor de leziuni cerebrale și ale capului vor fi identificate de către spitalul curant și vor fi tratate în faza acută de îngrijire și tratament.

Dar există multe cazuri de vătămare a capului în care nu există nici o daună la nivelul creierului sau daunele sunt subtile. În acest caz, gradul de vătămare nu este întotdeauna apreciat de profesioniștii din domeniul medical, iar avocatul dvs. vă poate ajuta să stabiliți investigațiile și tratamentul necesare pentru a obține sprijinul de care aveți nevoie. În multe alte cazuri, există o lipsă de coordonare și de urmărire după externarea din spital, iar persoana rănită poate fi lăsată fără sprijin.

Deși leziunile creierului pot fi dificil de diagnosticat, pot fi evidente unele sau toate dintre următoarele efecte:

 

 • Simptome fizice și senzoriale: tulburări de echilibru și coordonare, auz și viziune, gust si miros, dureri de cap și oboseala
 • Dificultăți emoționale: debut de anxietate, depresie, furie, comportament impulsiv.
 • Probleme cognitive: dificultate în vorbire, prelucrare și memorare a informațiilor, atenție și înțelegere.

Rolul nostru este de a identifica problemele cauzate de leziunile capului sau ale creierului, de a pune în aplicare tratamentul și sprijinul necesar, de a identifica și de a solicita acoperirea pierderilor – trecute și viitoare – cauzate de vătămare. Suntem aici pentru a vă oferi consilierea privind leziunile capului necesară pentru a vă reface viața.

Acest lucru poate implica costuri și aranjamente de cazare alternative sau adaptări de proprietate, echipament specializat, îngrijire și terapie. Prin efectuarea unei solicitări de daune privind o vătămare la nivel cerebral sau al capului, vă vom asigura pachetul maxim de asistență financiară și de sprijin pentru a satisface cheltuielile pe termen lung implicate.

 

Etapele unei solicitări de daune pentru o vătămare la nivelul capului:

 

 1. Investigarea
 2. Dialogul cu partea răspunzătoare și stabilirea plăților intermediare
 3. Reabilitare și sprijin
 4. Evaluarea medicală privind gravitatea leziunilor
 5. Alte dovezi ale experților
 6. Calculul compensației
 7. Soluționarea solicitării sau procedurile judiciare

 

De ce alegeți Osbornes să vă reprezinte în revendicarea dvs. privind vătămările la nivelul capului și al creierului.

 

 • Leziunile capului și ale creierului pot necesita solicitări complexe privind vătămărilor corporale și ar trebui tratate de un avocat cu experiență. Partenerii Stuart Kightley și Sophie Davies sunt specializați în acest domeniu.
 • Catalogul juridic independent, Chambers and Partners, subliniază faptul că Stuart este “bine privit în lumea avocaților specializați în vătămările corporale pentru cazurile legate de leziuni ale capului și cazurile legate de accidente petrecute la locul de muncă”.
 • Consiliere de la experți cu privire la beneficiile de stat și pentru locuințe de care puteți avea dreptul
 • Accesul la alți consilieri de specialitate care vă pot ajuta în situațiile care necesită reprezentare, consiliere pentru testamente, împuterniciri și consiliere privind protecția în instanță.

Scris de Stuart Kightley

 

 

Share this article

Contact