Compensație de zeci de mii de lire pentru un român din UK

27 May 2022 | Maria Tiron
addison lee taxi

Table of Contents

Compensație de zeci de mii de lire pentru un român din UK strivit de un taxi.

Elvis Radu, în vârstă de 30 de ani, a spus că l-a salvat propriul „instinct de supraviețuire”, iar faptul că este în viață reprezintă un „miracol” după ce s-a luptat cu disperare să se elibereze dintre cele două mașini între care a fost strivit, respectiv Mercedes-ul apartinând companiei Addison Lee și o altă mașină care se afla la spalatoria Midnight Motor Zone, din Hayes, Middlesex.

Domnul Radu, care este din România, a obținut o compensație de cinci cifre după ce a făcut o cerere împotriva companiei Addison Lee prin intermediul firmei de avocatură Osbornes Law.

Addison Lee și-a recunoscut vina pentru accidentul din iunie 2018, iar cazul s-a soluționat în luna aprilie a acestui an.

Elvis Radu a declarat „Eram în pauza de masă și voiam să ies din spalătorie să îmi iau de mâncare. Mi-am luat bicicleta și, în timp ce treceam printre două mașini care staționau în spălătorie, dintr-o dată, un taxi Addison Lee a accelerat înspre mine și m-a strivit de o altă mașină.

Totul s-a întâmplat foarte repede. Am crezut că voi muri pentru că, indiferent ce aș face, șoferul va continua să accelereze. Băteam în capota mașinii pentru a încerca să-l fac să se trezească. Nici nu știu cum am reușit să scap dintre cele două mașini.

Am simțit că lupt pentru viața mea. După ce am reușit să ies dintre mașini, unul dintre colegii mei a fugit să-l trezească pe șofer.”

El a adăugat: „Bicicleta mea a intrat sub taxi, așa că sunt recunoscător că nu am fost târât și eu sub mașină și nici nu m-am lovit la cap. Cu siguranță accidentul acesta, care mi-a distrus viața, ar fi putut fi evitat foarte ușor.”

„După accident am fost în agonie și am plâns de durere. Încă și în ziua de azi am dureri la picior.”

Domnul Radu a avut piciorul stâng zdrobit, a avut leziuni în partea inferioară a spatelui, partea stângă a șoldului și pelvis.

El a stat o săptămână în spital, o lună în cârje și a trebuit să se întoarcă în România pentru ca soția lui să aibă grijă de el. Din nefericire căsătoria lui s-a încheiat ulterior.

„Acest incident, care ar fi putut fi evitat atât de ușor, a avut un impact foarte mare asupra vieții mele și continuă să o facă chiar și după patru ani”, a spus el.

„Am avut flashback-uri și de multe ori mă simt supărat și frustrat de ceea ce mi s-a întâmplat.”

Alexandra Culic impreună cu Nicola Hall, avocat specializat în obținerea de compensații în cazurile de vătămare corporală din cadrul firmei Osbornes Law, care l-au reprezentat pe domnul Radu, au declarat: „Deși suntem încântați că Addison Lee și-a recunoscut vina și am reușit să obținem pentru clientul nostru o compensație, acest incident nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată.”

„Viața domnului Radu s-a schimbat drastic din cauza acțiunilor neglijente ale unui șofer de taxi.

Acest caz ar trebui să servească drept avertisment pentru toți șoferii care adorm la volan, chiar și atunci când staționează.”

Daca aveti intrebari legate de un accident la locul de munca, nu ezitati sa ne contactati la 020 4502 8317 / 07912 4857833 WhatsApp sau pe email la romanian@osborneslaw.com

Share this article

Contact

Contactați Osbornes

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online






    Related InsightsVIEW ALL

    1. Serco Masina de gunoi
      29.6.2023

      Serco amendata cu £240.000 după ce un bărbat...

      Health & Safety Executive (Executivului pentru Sănătate și Siguranță la muncă) a amendat firma Serco cu £240.000 pentru un...

      Read more
    2. addison lee taxi
      27.5.2022

      Compensație de zeci de mii de lire...

      Compensație de zeci de mii de lire pentru un român din UK strivit de un taxi. Elvis Radu, î...

      Read more
    3. london construction site
      18.8.2021

      Accident pe șantier – echipamente de lucru periculoase și...

      Accident pe santier din cauza echipamentelor de lucru periculoase si defecte. Domnul C, un tânăr cetățean româ...

      Read more

    VIEW ALL