Despagubiri Accident Rutier

16 Sep 2020 | Maria Tiron
despagubiri accidente rutiere in Anglia

Cazul unui client care a fost implicat într-un accident rutier în Anglia.

Clientul nostru, un cetățean român, a fost implicat într-un accident rutier în UK, extrem de tragic în care a murit soția sa. El a suferit fracturi ale brațului, o leziune a nervului radial, fracturi multiple la nivelul coastelor, precum și o leziune la spate. A suferit, de asemenea, o leziune la cap și o reacție psihiatrică.

Clientul nostru era pasager pe scaunul din față și călătorea cu alte persoane pe autostradă atunci când mașina lor s-a stricat și a fost lovită de un camion de mare tonaj. În mod tragic, ceilalți din mașină au fost uciși ca urmare a coliziunii. Șoferul camionului a fost urmărit penal pentru că a provocat moartea prin conducere periculoasă, dar ulterior a fost achitat de un juriu, în urma unui proces penal îndelungat.

În ciuda rezultatului cauzei penale, Osbornes Law a urmărit o cerere civilă, în numele clientului nostru, împotriva asiguratorilor șoferului camionului. Au fost prezentate rapoarte de la diverși experți medicali, inclusiv neurolog, specialist nervos și psihiatru.

Daune acordate: 350.000 de lire sterline

Osbornes Law a obținut cu succes o subvenție de administrare pentru succesorii soției clientului nostru și a înaintat cereri in numele succesorilor soției si a clientului nostru pentru moartea soției sale. Acestea au inclus cheltuielile de repatriere a trupului înapoi în România, costurile înmormântării, o indemnizație in caz de deces și cereri de dependență financiară și de servicii.

De data aceasta cea de-a doua cerere s-a soluționat la 160.000,00 lire sterline despăgubiri.

Dacă ai fost victima unui accident rutier și ai suferit vătămări corporale poți obține o despăgubire sau daune morale în funcție de complexitatea accidentului.

Share this article

Contact

Contact us today

For a free initial conversation call 0207 482 8445

Email us Send us an email and we’ll get back to you


  Contactați Osbornes

  Sunati pentru a discuta cu un avocat roman chiar astazi 0207 482 8445

  Contactați-ne acum Completati formularul online


   • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
    Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

    Elena

   • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

    Raileanu A

   • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

    Diana A

   • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

    Google Review

   • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

    Cristina C

   • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

    Google Review

   Studii de cazVIEW ALL

   1. despagubiri accidente rutiere in Anglia
    16.9.2020

    Despagubiri Accident Rutier

    Cazul unui client care a fost implicat într-un accident rutier în Anglia. Clientul nostru, un cetățean român, a...

    Read more
   2. Accidente mortale
    22.10.2018

    Avocati pentru accidente mortale

    Obțineți consiliere cu privire la accidente mortale de la avocați și juriști romani calificați. Un...

    Read more
   3. Accident rutier
    10.8.2018

    Leziune cerebrala in urma unui accident...

    Despagubiri cerute de avocati in urma unui accident auto cu leziuni cerebrale Firma Osbornes Solicitors a acţionat în numele...

    Read more
   4. cereri pentru vatamari corporale
    3.8.2018

    Cereri pentru vatamari corporale

    Vătămările corporale pot avea mai multe forme și provin din mai multe tipuri de accidente. De la...

    Read more

   VIEW ALL