Despăgubiri Accident Rutier în Anglia UK

16 Sep 2020 | Maria Tiron
despagubiri accidente rutiere in Anglia

Table of Contents

Cazul unui client care a fost implicat într-un accident rutier în Anglia.

Clientul nostru, un cetățean român, a fost implicat într-un accident rutier în UK, extrem de tragic în care a murit soția sa. El a suferit fracturi ale brațului, o leziune a nervului radial, fracturi multiple la nivelul coastelor, precum și o leziune la spate. A suferit, de asemenea, o leziune la cap și o reacție psihiatrică.

Clientul nostru era pasager pe scaunul din față și călătorea cu alte persoane pe autostradă atunci când mașina lor s-a stricat și a fost lovită de un camion de mare tonaj. În mod tragic, ceilalți din mașină au fost uciși ca urmare a coliziunii. Șoferul camionului a fost urmărit penal pentru că a provocat moartea prin conducere periculoasă, dar ulterior a fost achitat de un juriu, în urma unui proces penal îndelungat.

În ciuda rezultatului cauzei penale, Osbornes Law a urmărit o cerere civilă, în numele clientului nostru, împotriva asiguratorilor șoferului camionului. Au fost prezentate rapoarte de la diverși experți medicali, inclusiv neurolog, specialist pe sistemul nervos și un psihiatru.

Despăgubiri acordate în urma accidentului rutier: 350.000 de lire sterline.

Osbornes Law a obținut cu succes o subvenție de administrare pentru succesorii soției clientului nostru și a înaintat cereri in numele succesorilor soției si a clientului nostru pentru moartea soției sale. Acestea au inclus cheltuielile de repatriere a trupului înapoi în România, costurile înmormântării, o indemnizație in caz de deces și cereri de dependență financiară și de servicii.

De data aceasta cea de-a doua cerere s-a soluționat la 160.000,00 lire sterline despăgubiri.

Dacă ai fost victima unui accident rutier și ai suferit vătămări corporale poți obține o despăgubire sau daune morale în funcție de complexitatea accidentului.

Share this article

Contact

Primii pași pe care trebuie să îi urmați și ce proceduri trebuie să urmați, în cazul în care ați fost victima unui accident rutier în UK și doriți despăgubiri.

Contactați un avocat român pentru despăgubiri în urma unui accident rutier

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online






    • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
      Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

      Elena

    • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

      Raileanu A

    • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

      Diana A

    • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

      Google Review

    • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

      Cristina C

    • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

      Google Review

    Studii de cazVIEW ALL

    1. despagubiri accidente rutiere in Anglia
      16.9.2020

      Despăgubiri Accident Rutier în Anglia UK

      Cazul unui client care a fost implicat într-un accident rutier în Anglia. Clientul nostru, un cetățean român, a...

      Read more
    2. Accidente mortale
      22.10.2018

      Avocati pentru accidente mortale

      Obțineți consiliere cu privire la accidente mortale de la avocați și juriști români calificați....

      Read more
    3. Accident rutier
      10.8.2018

      Leziune cerebrală în urma unui accident auto

      Despăgubiri cerute de avocați în urma unui accident auto cu leziuni cerebrale. Firma Osbornes Solicitors a acţionat î...

      Read more
    4. cereri pentru vatamari corporale
      3.8.2018

      Cereri pentru vătămări corporale

      Vătămările corporale pot avea mai multe forme și provin din mai multe tipuri de accidente. De la...

      Read more

    VIEW ALL