Despăgubire de 6 cifre pentru o fractură a coloanei vertebrale

9 Nov 2023 | Andreea Martin
Leziuni la coloana vertebrala

Table of Contents

Fracturi ale coloanei vertebrale după încetarea injecției de Denosumab.

Stephanie Prior a fost instruită într-o cerere împotriva Mid and South Essex NHS Foundation Trust, în care clienta noastră a suferit multiple fracturi ale coloanei vertebrale după ce a întrerupt injecțiile cu Denosumab.

Clienta noastră a fost diagnosticată cu osteoporoză în noiembrie 2011. O scanare Dexa din octombrie 2013 a confirmat osteoporoza la nivelul coloanei vertebrale și osteopenia la nivelul șoldului. Ulterior, în noiembrie 2013, i s-au făcut injecții cu prolia pentru osteoporoză. În mai 2014, i s-au administrat injecții cu Denosumab.

Clienta noastră a fost diagnosticată cu artrită reumatoidă în octombrie 2016. În septembrie 2017, clienta noastră a avut o acutizare considerabilă a artritei reumatoide și a fost țintuită la pat timp de 3 zile și a lipsit de la serviciu timp de 2 săptămâni. Ulterior, a fost consultată în mod regulat de Dr. Emese Balogh, reumatolog consultant, la Spitalul Broomfield și a efectuat numeroase scanări DEXA Frax. Injecțiile cu Denosumab au continuat la cabinetul medicului său de familie la fiecare 6 luni.

Pe 19 martie 2019, a fost consultată de Dr. Emese Balogh, care a decis să întrerupă Denosumab. Acest lucru a fost contrar ghidurilor NICE, care prevăd că orice persoană care primește Denosumab ar trebui să planifice continuarea Denosumab pe viață, cu monitorizare regulată și revizuiri interne. În ghid nu există nicio recomandare de întrerupere a tratamentului cu Denosumab.

Ca urmare a deciziei de a întrerupe Denosumab, clientul nostru a suferit multiple fracturi de fragilitate vertebrală la T12, L1, L2, L3 și L4. Fracturile au fost diagnosticate pentru prima dată la 10 luni după întreruperea tratamentului cu Denosumab. Clienta nostră se află acum sub îngrijirea Dr. Ken Poole, reumatolog consultant și medic specialist în boli metabolice ale oaselor. Dr. Poole este de părere că data probabilă a primei fracturi a fost 10 octombrie 2019, când clienta noastră lucra ridicând și aplecându-se ca parte a îndatoririlor sale de asistent științific într-o școală. Dr. Poole este de părere că clienta noastră a suferit fracturi vertebrale de renunțare la Denosumab.

Clienta noastră a suferit modificări ireversibile la cele cinci vertebre de la T12 până la L4. Fracturile au dus la schimbări considerabile în mecanica și postura spatelui ei. Clienta noastră a pierdut din înălțime și și-a pierdut curbura normală a coloanei vertebrale, în sensul că coloana toracică și cea lombară sunt foarte drepte, ceea ce îi limitează mișcările. De asemenea, are o stabilitate redusă și a suferit mai multe căzături de la incident, ceea ce a dus la o absență de la locul de muncă.

Acest lucru a avut un efect semnificativ asupra vieții sale. Clienta noastră este angajată ca tehnician științific la o școală secundară. Ea este încă în măsură să continue să lucreze, deși acest lucru a fost modificat. Deși clienta noastră rămâne în mare măsură independentă, are nevoie de asistență pentru treburile casnice, în special în bucătărie. Nu poate să își facă grădinăritul, care era principalul ei hobby și sursa ei de plăcere. Toate acestea au avut un impact semnificativ asupra sănătății sale mintale.

Stephanie Prior a soluționat cu succes cererea de despăgubire pentru o sumă de șase cifre, fără a fi nevoie să inițieze o procedură judiciară, deoarece Trustul pârât a recunoscut răspunderea în urma Scrisorii de revendicare.

Share this article

Contact

Contactați Osbornes și discutați despre cazul dumneavoastră cu un avocat pentru malpraxis medical

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online


  • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
   Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

   Elena

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Diana A

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  Alte articoleVIEW ALL

  1. bebelus intubat in spital in stare critica
   3.5.2024

   Înțelegere în cazul morții neonatale

   Înțelegere în cazul de neglijență medicală fatală împotriva King’s College Hospital NHS Foundation Trust. Nick Leahy, asociat în...

   Read more
  2. Medic care scrie o externare din spital
   12.2.2024

   Un bărbat a decedat după ce A&...

   Un bărbat a decedat după ce A&E l-a trimis acasă și “i-a spus să bea Lucozade”, deș...

   Read more
  3. Bebelus in spital
   5.2.2024

   Băiețelul meu a murit în braț...

   Patryk Bielaszka fusese lipsit de oxigen când s-a născut, după ce medicii au ignorat avertismentul mamei sale, Barbara,...

   Read more
  4. bebelus intubat in spital in stare critica
   19.1.2024

   Diagnosticarea întârziată a preeclampsiei care a dus...

   Nick Leahy, asociat în cadrul departamentului nostru de neglijență clinică, a soluționat recent o cerere împotriva Chelsea and Westminster...

   Read more
  5. Spital cu medici pe hol
   10.1.2024

   Cerere de despăgubire fatală: cazul eșecului...

   Stephanie Prior a fost instruită într-o cerere împotriva Bedfordshire Hospitals NHS Trust, în care mama clientului nostru (JC) a decedat î...

   Read more
  6. prizonier in inchisoare
   29.11.2023

   Neglijență în domeniul sănătății în...

   Nicholas Leahy, un avocat din cadrul Departamentului de neglijență clinică de la Osbornes Law, a soluționat recent cu succes...

   Read more
  7. Diagnosticarea întârziată a cancerului de piele
   27.10.2023

   Diagnosticarea întârziată a cancerului de piele

   Suntem încântați că am reușit să soluționăm cu succes cererea de despăgubire a unei...

   Read more
  8. NHS Trust Neglijenta Medicala
   24.8.2023

   Revendicare fatală: Eșecul de a trata afecț...

   Jodi Newton, partener în Departamentul de neglijență clinică de la Osbornes Law, a soluționat recent cu succes un caz...

   Read more
  9. Doctor With Stethoscope And Files
   5.7.2023

   Cererea de neglijență impotriva medicului de familie care...

   Osbornes a acționat pentru o reclamantă care a introdus o cerere în numele succesiunii fiului ei defunct, X, în...

   Read more
  10. Pacienta cu dureri abdominale
   19.6.2023

   Dureri abdominale severe prelungite din cauza unei intervenț...

   Jodi Newton a fost instruită cu privire la o reclamație împotriva London North West University Healthcare NHS Trust, în...

   Read more

  VIEW ALL

  Acreditări

  • Times best law firm 2024
  • scil logo
  • legal 500 leading firm
  • chambers logo