Leziuni la nivelul coloanei vertebrale 23 Sep 2018 | Maria Tiron

Obțineți consiliere de specialitate privind solicitările legate de leziuni spinale.

Leziunile la nivelul coloanei vertebrale variază de la deteriorarea discurilor și a ligamentelor de la spate și gât până la fracturi vertebrale și leziuni ale măduvei spinării.

În cazul în care măduva spinării a suferit leziuni într-un accident, care probabil a avut loc la locul de muncă, pe șosea sau într-un accident sportiv, vor exista adesea daune ireversibile și care vor schimba viața persoanei afectate, cum ar fi paralizia motorie și senzorială, afectând intestinul, vezica urinară sau funcția sexuală .

Știm că clienții care au suferit leziuni la coloana vertebrală au nevoie adesea de tratament pe termen lung. Știm că poate exista o perioadă semnificativă de ajustare atunci când apare o leziune a coloanei vertebrale. Unii clienți au nevoie ca locuința lor să fie adaptată și unii ar putea fi nevoiți să se adapteze la utilizarea unui scaun cu rotile. Este posibil ca clienții să fie nevoiți să fie în contact cu organizațiile de caritate, medici sau terapeuți specialiști, iar alții pot necesita reabilitare și îngrijire pe termen lung pentru tot restul vieții. Cei mai mulți vor avea nevoie de ajutor financiar – fie din ajutoare de stat, fie în alte moduri.

Cum tratează avocații de la Osbornes solicitările privind accidentele soldate cu leziuni spinale?

Avocații noștri specializați în vătămări corporale de la Osbornes vor lua legătura cu specialiști medicali de renume, cu specialiști în reabilitare, cu terapeuți ocupaționali și chiar cu arhitecți, pentru a lucra cu noi în cazul dvs. și pentru a vă asigura că toate bazele sunt acoperite în ceea ce privește reabilitarea viitoare.

În aceste cazuri, reabilitarea timpurie este esențială, iar o abordare proactivă a litigiului poate asigura un pachet de asistență pe termen lung de îngrijire, cazare și terapie.

De ce să alegeți Osbornes să vă reprezinte în cadrul solicitărilor legate de leziuni spinale

  • Leziunile coloanei vertebrale pot constitui revendicări complexe de vătămare corporală și ar trebui să fie abordate de un avocat cu experiență. Partenerii Stuart Kightley și Wendy Wright sunt specializați în acest domeniu.
  • Catalogul juridic independent, Chambers and Partners, subliniază faptul că Stuart este “bine privit în lumea vătămărilor corporale pentru soluționarea vătămărilor capului și a cazurilor de accidente la locul de muncă”.
  • Consiliere de la experți cu privire la beneficiile de stat și la ajutoarele pentru locuințe la care puteți avea dreptul de a le accesa
  • Accesul la alți consilieri de specialitate care vă pot ajuta cu depozitele, consiliere pentru testamente, împuterniciri și consiliere la autoritatea tutelară.

 

Scris de Stuart Kightley

Share this article

Contact