Cerere de despăgubire fatală: cazul eșecului de diagnosticare a apendicitei se soluționează cu o sumă de 5 cifre

10 Jan 2024 | Andreea Martin
Spital cu medici pe hol

Table of Contents

Stephanie Prior a fost instruită într-o cerere împotriva Bedfordshire Hospitals NHS Trust, în care mama clientului nostru (JC) a decedat în mod tragic la vârsta de 50 de ani, din cauza faptului că NHS Trust nu a diagnosticat apendicita. De asemenea, medicul ei de familie nu a reușit să o trimită mai devreme la spital.

Baza cererii de despăgubire

La 23 septembrie 2019, JC și-a sunat medicul de familie, deoarece avea stomacul umflat și avea dureri extreme. I s-a spus că este vorba de constipație și i s-a dat o rețetă pentru supozitoare. Ea a continuat să aibă dureri atroce și s-a prezentat la cabinetul medicului său de familie la 30 septembrie 2019. Medicul de familie i-a spus să meargă la spital pentru o scanare de urgență.

JC s-a prezentat la Spitalul Luton and Dunstable în aceeași zi împreună cu fiica sa. Când au ajuns la departamentul de scanare, lui JC i s-a spus că scanarea nu era înregistrată în sistem și că va trebui să aștepte până la 3 noiembrie 2019. Apoi a fost trimisă la spital.

A doua zi, 1 octombrie 2019, JC era încă în agonie. Fiica ei a dus-o la un medic de familie de urgență pe Castle Street, Luton, la ora 21:00 în acea seară. Medicul le-a informat că JC trebuia să fie internată în spital. JC a ajuns la Spitalul Luton and Dunstable în jurul orei 23:00 în aceeași zi.

JC a fost consultată în departamentul de urgențe și i-au fost efectuate diverse teste, inclusiv analize de sânge, radiografii și scanări. Medicii au crezut că avea o obstrucție intestinală.

Amânarea operației și agravarea stării de sănătate

JC și-a pierdut pofta de mâncare și, pe 2 octombrie 2019, i s-a spus că va trebui să fie operată de urgență. Medicii au vrut să o opereze cât mai repede posibil, dar operația nu a avut loc în acea seară, iar familia a fost anunțată că va avea loc în dimineața următoare.

La 3 octombrie 2019, JC și-a dat consimțământul pentru operație. A fost dusă în sala de operație la sfârșitul dimineții, dar a fost operată abia la ora 15.35 din cauza stării sale precare. După operație, JC a fost transportată la terapie intensivă. Ea a dezvoltat septicemie și insuficiență renală.

La 4 octombrie 2019, starea lui JC s-a deteriorat. Ea a dezvoltat TV și a fost inițiată resuscitarea cardio-respiratorie și a fost făcut un apel de stop cardiac. Ea a avut cinci cicluri de resuscitare. A fost resuscitată. Rinichii ei au început să cedeze din cauza sepsisului și nu a putut să își mențină tensiunea arterială. Din păcate, JC a decedat la 4 octombrie 2019.

Înainte de incident, JC era o persoană în formă și sănătoasă. Era sociabilă și se bucura de viață. Era foarte activă și mergea la sală de 3 sau 4 ori pe săptămână. Îi plăcea să navigheze și să facă scufundări. Lucra cu normă întreagă ca manager de conturi naționale la Bel UK Group.  A lăsat în urmă trei copii și șase nepoți.

Obținerea probelor de către un expert

Au fost obținute probe de la un expert în medicină de familie, un consultant în chirurgie generală HPB și chirurgie laparoscopică avansată, un asistent medical generalist și un consultant în microbiologie, cu privire la aspecte referitoare la încălcarea obligațiilor și la legătura de cauzalitate.

Detaliile compensației

Stephanie Prior a soluționat cu succes cererea de despăgubire pentru o sumă de cinci cifre, fără a fi nevoie de inițierea unei proceduri judiciare, deoarece Trustul pârât a recunoscut răspunderea în urma Scrisorii de revendicare.

Dacă ați fost afectat din cauza tratamentului medical de slabă calitate, contactați-ne astăzi și vă vom ajuta să stabiliți dacă puteți iniția o solicitare de despăgubiri pentru malpraxis medical.

 

Share this article

Contact

Contactați Osbornes pentru a discuta cu un avocat român specializat în cazuri de malpraxis medical

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online


  Acreditări

  • Times best law firm 2024
  • scil logo
  • legal 500 leading firm
  • chambers logo

  Alte articoleVIEW ALL

  1. bebelus intubat in spital in stare critica
   3.5.2024

   Înțelegere în cazul morții neonatale

   Înțelegere în cazul de neglijență medicală fatală împotriva King’s College Hospital NHS Foundation Trust. Nick Leahy, asociat în...

   Read more
  2. Medic care scrie o externare din spital
   12.2.2024

   Un bărbat a decedat după ce A&...

   Un bărbat a decedat după ce A&E l-a trimis acasă și “i-a spus să bea Lucozade”, deș...

   Read more
  3. Bebelus in spital
   5.2.2024

   Băiețelul meu a murit în braț...

   Patryk Bielaszka fusese lipsit de oxigen când s-a născut, după ce medicii au ignorat avertismentul mamei sale, Barbara,...

   Read more
  4. bebelus intubat in spital in stare critica
   19.1.2024

   Diagnosticarea întârziată a preeclampsiei care a dus...

   Nick Leahy, asociat în cadrul departamentului nostru de neglijență clinică, a soluționat recent o cerere împotriva Chelsea and Westminster...

   Read more
  5. Spital cu medici pe hol
   10.1.2024

   Cerere de despăgubire fatală: cazul eșecului...

   Stephanie Prior a fost instruită într-o cerere împotriva Bedfordshire Hospitals NHS Trust, în care mama clientului nostru (JC) a decedat î...

   Read more
  6. prizonier in inchisoare
   29.11.2023

   Neglijență în domeniul sănătății în...

   Nicholas Leahy, un avocat din cadrul Departamentului de neglijență clinică de la Osbornes Law, a soluționat recent cu succes...

   Read more
  7. Leziuni la coloana vertebrala
   9.11.2023

   Despăgubire de 6 cifre pentru o fractură a...

   Fracturi ale coloanei vertebrale după încetarea injecției de Denosumab. Stephanie Prior a fost instruită într-o cerere împotriva Mid and...

   Read more
  8. Diagnosticarea întârziată a cancerului de piele
   27.10.2023

   Diagnosticarea întârziată a cancerului de piele

   Suntem încântați că am reușit să soluționăm cu succes cererea de despăgubire a unei...

   Read more
  9. NHS Trust Neglijenta Medicala
   24.8.2023

   Revendicare fatală: Eșecul de a trata afecț...

   Jodi Newton, partener în Departamentul de neglijență clinică de la Osbornes Law, a soluționat recent cu succes un caz...

   Read more
  10. Doctor With Stethoscope And Files
   5.7.2023

   Cererea de neglijență impotriva medicului de familie care...

   Osbornes a acționat pentru o reclamantă care a introdus o cerere în numele succesiunii fiului ei defunct, X, în...

   Read more
  11. Pacienta cu dureri abdominale
   19.6.2023

   Dureri abdominale severe prelungite din cauza unei intervenț...

   Jodi Newton a fost instruită cu privire la o reclamație împotriva London North West University Healthcare NHS Trust, în...

   Read more

  VIEW ALL