Dureri abdominale severe prelungite din cauza unei intervenții chirurgicale eșuate

19 Jun 2023 | Andreea Martin
Pacienta cu dureri abdominale

Table of Contents

Jodi Newton a fost instruită cu privire la o reclamație împotriva London North West University Healthcare NHS Trust, în care clienta noastră a suferit leziuni ginecologice grave după ce a primit sfaturi slabe cu privire la opțiunile ei de tratament și o intervenție chirurgicală eșuată.

Clienta nostră a suferit dureri și sângerări abundente, care a fost sfătuit să fie cauzate de fibrom. Ea a suferit o embolizare a arterei uterine în 2014. Doi ani mai târziu, în 2016, durerea a revenit și au fost identificate din nou fibroame. Ea a suferit o ooforectomie, care este o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unui ovar.

Din păcate, la un an după operație, fibroamele s-au întors din nou. Erau mici la acea vreme, așa că nu a fost necesară nicio intervenție, dar după aproape doi ani, în 2019, ea a mers la Centrul ei de îngrijire de urgență cu dureri abdominale și lombare severe. Scanarea CT a identificat două fibroame, dintre care unul foarte mare.

Ginecologul de la London North West University Healthcare NHS Trust i-a recomandat să fie supusă unei fibroidectomie pentru a îndepărta fibromul, iar intervenția chirurgicală a urmat. I s-a spus că fibroamele au fost îndepărtate cu succes.

În 2020, clienta noastră s-a întors la spital cu dureri abdominale severe și a aflat că, pe lângă fibroame multiple, fibromul mare despre care credea că a fost îndepărtat în 2019, a rămas in situ. Ea a mers la spital de mai multe ori cu dureri debilitante și a fost șocată să afle că operația pe care a suferit-o cu mai puțin de 6 luni în urmă, a eșuat și că chirurgul nu a îndepărtat de fapt fibromul.

Clienta noastră a avut acum o histerectomie cu succes, care i-a rezolvat simptomele.

Cazul nostru este că ea ar fi trebuit să fie supusă histerectomiei în loc să aibă fibroidectomia eșuată cu aproape doi ani mai devreme și că cei doi ani de durere și suferință pe care le-a suferit erau complet evitabili. Ar fi reprezentat o soluție permanentă și a fost o încălcare a obligației să nu-i ofere histerectomia ca opțiune în 2019.

În plus, pârâta nu a reușit să-i comunice că operația nu a avut succes și nu a reușit să organizeze un tratament de urmărire. În rezumat, rezecția histeroscopică a fibromului nu era probabil să aibă succes în îndepărtarea fibromului mare și foarte puțin probabil să rezolve durerea. Sfatul de a trata durerea prin rezecția fibroamelor a fost sub standard, la fel ca și intervenția chirurgicală în sine.

Am înmânat pârâtului o scrisoare în care prezentam acuzațiile privind cererea. Pârâta a negat răspunderea, însă am persistat, drept urmare pârâta a plătit clientului nostru o sumă semnificativă de 5 cifre și au fost evitate procedurile judiciare.

Pentru a vorbi cu un avocat specializat în neglijență medicală, contactați Jodi Newton sau completați formularul de contact online.

Share this article

Contact

Contactați Osbornes pentru a discuta cu un avocat specializat în cazuri de malpraxis medical

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online


  Studii de cazVIEW ALL

  1. Femeie însărcinată în spital
   14.6.2023

   Despăgubire în valoare de 6 cifre pentru un...

   Stephanie Prior a soluționat recent o cerere de vătămare la naștere legată de o doamnă care...

   Read more
  2. Cabinet dentar
   9.6.2023

   Curtea evitată după soluționarea unei cereri de...

     Echipa de neglijență medicală a negociat recent soluționarea unui caz complex de neglijență dentară. Clienta noastră s-a confruntat...

   Read more
  3. Despagubiri malpraxis la nastere
   26.5.2023

   Despăgubire în valoare de 5 cifre pentru o...

   Elline Demetriou a ajuns la un alt rezultat de succes pentru o reclamantă care a făcut o cerere împotriva...

   Read more
  4. Leziune grava la nastere
   6.9.2022

   Dreptate pentru clienta care a suferit leziuni grave...

   Echipa de neglijență medicală din cadrul firmei Osbornes Law a negociat recent soluționarea unui caz în care clienta noastră...

   Read more
  5. trimitere medic specialist
   15.11.2021

   Când este o trimitere urgentă?

   Ce este o trimitere și cum este aranjată? Pacienții au dreptul să ceară să fie îndrumați pentru tratament...

   Read more
  6. compensatii neglijenta maternitate
   13.12.2018

   Compensații pentru neglijența în cazurile privind...

   Potrivit Oficiului Național de Audit al Regatului Unit, costurile suportate de NHS drept compensare a neglijenței medicale se...

   Read more
  7. ingrijirea pacientilor prin nhs
   23.11.2018

   Datoria receptionistilor NHS si ingrijirea pacientilor in UK

   RECEPȚIONIȘTII NHS AU DATORIA DE A OFERI ÎNGRIJIRE PACIENȚILOR Acum opt ani, Michael Darnley, în vârstă...

   Read more

  VIEW ALL

  Acreditări

  • Times best law firm 2024
  • scil logo
  • legal 500 leading firm
  • chambers logo