Despăgubire în valoare de 6 cifre pentru un caz de ruptură de perineu

14 Jun 2023 | Andreea Martin
Femeie însărcinată în spital

Table of Contents

Stephanie Prior a soluționat recent o cerere de vătămare la naștere legată de o doamnă care a născut copilul după un travaliu traumatizant. Fiul ei a suferit o leziune cerebrală hipoxică și a fost transferat la un alt spital la scurt timp după naștere pentru terapie de răcire. Din fericire, dezvoltarea copilului nu a fost afectată și este  sănătos și foarte activ.

Din păcate, clienta a suferit o ruptură de gradul trei și o vătămare fizică semnificativă. Ea a suferit, de asemenea, o leziune psihiatrică în curs de desfășurare și a fost examinată de un psihiatru consultant perinatal cu experiență. Diagnosticul și planul de tratament recomandat de psihiatru i-a oferit clientei diferite opțiuni de tratamente si asistenta pentru a ajuta cu recuperarea.

Cazul s-a soluționat pentru o sumă de șase cifre, iar procesul litigiului a fost foarte emoțional pentru clienta noastră deoarece i-a oferit șansa să reconsidere un al doilea copil, ce a ce inițial când a contactat-o pe Stephanie Prior nu dorea.

Suntem adesea abordați de familii care au trecut printr-o naștere dificilă, fie cauzându-le copiilor răni semnificative sau din păcate pierderea unui copil.

Chiar și în cazurile în care copilul este sănătos, doamnele ne contactează pentru a le ajuta cu vătămările suferite, care pot avea un efect pe termen lung asupra sănătății lor fizice.

Un exemplu comun în acest sens este ruptura de perineu. Colegiul Regal al Obstetricienilor și Ginecologilor estimează că până la 9 din 10 mame care au o naștere vaginală vor suferi un fel de ruptură sau epiziotomie. O ruptură perineală este o ruptură a perineului, care se află între vagin și anus. O ruptură minoră este obișnuită și de obicei se vindecă rapid, în timp ce o ruptură mai severă poate dura mai mult.

Există anumiți factori care pot crește riscul de a avea o ruptură perineală, deși aceștia sunt adesea inevitabili. Acestea pot include: apariția unui copil mare (peste 4 kg), inducție, folosirea forcepsului sau ventuza în timpul nașterii, împingerea pe termen lung, distocie de umăr sau o epiziotomie

Există 4 grade de ruptură de perineu:

Ruptura de perineu gradul 1

O ruptură a pielii perineului și a spatelui mucoasei vaginale. Acestea sunt adesea mai mici și nu au nevoie de cusături; cel mai probabil se vor vindeca natural.

Ruptura de perineu de gradul 2

O ruptură a pielii, spatelui vaginului și mușchilor perineului care necesită cusături.

Ruptura de perineu de gradul 3

Implică pielea, spatele vaginului și mușchii perineului fiind rupte, extinzându-se până la sfincterul anal. Vor fi necesare cusături.

Ruptura de perineu de gradul 4

Similar cu ruptura de gradul 3, dar se va extinde și la rectum. Cusăturile vor fi necesare pentru a fi închise, iar ruptura de perineu de gradul al treilea și al patrulea, acest lucru se va face adesea sub anestezie locală sau generală într-o sală de operație.

Atunci când evaluați dacă ruptura dumneavoastră este cauza unei neglijenței medicale, factorul crucial va fi diagnosticarea adecvată și apoi repararea rupturii. Dacă reparația este efectuată cu grijă rezonabilă și nu există defecte prezente, atunci cel mai probabil nu va fi motiv de neglijență medicală. Repararea unei rupturi de gradul al treilea sau al patrulea necesită o pregătire de specialitate, pe care majoritatea SHO nu vor fi supuși. Prin urmare, o reparație ar trebui să fie supravegheată direct de un medic ST6 (un medic care are între 6 si  7 ani de specializare) și ar trebui să aibă loc într-o sală de operație.

Dacă ați suferit o ruptură de gradul al treilea sau al patrulea, ar trebui să vi se administreze în curs de 5-7 zile antibiotice și calmante.

Dacă ați fost diagnosticată greșit sau ați suferit o ruptură de perineu în timpul sarcinii, vă rugăm să contactați echipa de avocați condusă de Stephanie Prior, Partenera din echipa de neglijență medicală , care este specializată în leziuni la naștere și este un practician de frunte în acest domeniu.

Share this article

Contact

Contactați Osbornes pentru a discuta cu un avocat român specializat în cazul înaintării unei cereri de vătămare la naștere

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online


  Studii de cazVIEW ALL

  1. Despagubiri malpraxis la nastere
   26.5.2023

   Despăgubire în valoare de 5 cifre pentru o...

   Elline Demetriou a ajuns la un alt rezultat de succes pentru o reclamantă care a făcut o cerere împotriva...

   Read more
  2. meglijenta personalului medical in cazul Cristianei
   4.8.2021

   Concluzia anchetei: numeroasele erori din partea personalului medical...

   Firma de avocatura Osbornes Law reprezinta parintii Cristianei care avea aproape 3 ani cand si-a pierdut viata. Investigatia instantei (Coroner) s-a...

   Read more
  3. compensatii neglijenta maternitate
   13.12.2018

   Compensații pentru neglijența în cazurile privind...

   Potrivit Oficiului Național de Audit al Regatului Unit, costurile suportate de NHS drept compensare a neglijenței medicale se...

   Read more
  4. ingrijirea pacientilor prin nhs
   23.11.2018

   Datoria receptionistilor NHS si ingrijirea pacientilor in UK

   RECEPȚIONIȘTII NHS AU DATORIA DE A OFERI ÎNGRIJIRE PACIENȚILOR Acum opt ani, Michael Darnley, în vârstă...

   Read more

  VIEW ALL

  Acreditari

  • Times best law firm 2024
  • scil logo
  • legal 500 leading firm
  • chambers logo