Magyar Ügyvéd Angliában

Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után

Contact

Magyar Ügyvéd Angliában

Irodánk 1973-ban London Camden Town-ban alakult, független, folyamatosan bővülő, nemzetközi ügyfélkörrel és gyakorlattal rendelkező ügyvédi iroda. Az iroda a személyi sérülésekkel kapcsolatos szakterület valamennyi ágát felöleli. Az ügyvédi irodák országos rangsoraiban (The Times, Legal 100, Legal 500 és Chambers) előkelő helyen szerepel és a Modern Law jogászdíj nyertese katasztrofális sérülések, fejsérülések és orvosi műhibák kategóriában. Munkánkat az angol mellett, magyar illetve több európai nyelven is végezzük.

Munkánk során ötvözzük a jogi tudásunkat az adott szakterület és technológia ismeretével, hogy ügyfeleink a világ minden részen első osztályú jogi szolgáltatásban részesüljenek.

Munkatársaink és partnereink az ország legelismertebb egyetemein szerezték diplomájukat, és törekedtek arra hogy a fent említett jogterületen különös jártasságra tegyenek szert.

Miért válasszon minket?

Több mint négy évtizede képviseljük a gépjármű balesetek, munkahelyi sérülések, orvosi műhibák áldozatait, mindazokat akik közlekedőként, vagy utasként, esetleg hibás termékek miatt szenvedtek sérülést.

Irodánk elkötelezett, tapasztalt ügyvédi csapat, akik elhivatottan dolgoznak azon, hogy a balesetek áldozatai a legrövidebb időn belül megkapják a nekik járó kártérítést. Az a célunk hogy Ön és családja a lehető legmagasabb kompenzációhoz jusson mindamellett, hogy a legszakszerűbb jogi szolgáltatást kapja. Munkánkat “no win no fee” alapon végezzük, ami azt jelenti, hogy Önnek semmilyen jellegű anyagi kockázata sincs, mivel csak akkor számítunk fel díjat az Ön jogi képviseletéért, mikor már Ön is kompenzációhoz jutott.

Kedves Diana, szeretnem megkoszonni a kitarto munkajukat es az emberseges, nyugodt, biztato hozzaallasukat az ugyemhez. Orulok, hogy Onokre talaltam es vigigcsinaltak velem ezt a ket evet. Minden jot kivanok Onoknek a kesobbiekre, jo egeszseget es sok sikeres ugyet a cegnek.”

Elérhetőségünk

Diana Magyar 

Phone: 020 7482 8465 / 07702 865068
E-mail: diana.magyar@osborneslaw.com

 • En tiszta szivbol ajanlom Diaekat!!! A fiam ugye is allitolag haladt…aztan elvallaltak Diaek es most mar lathatova valik az alagut vege. Ok par honap alatt tobbet tettek, mint a masik iroda tobb mint 2 ev alatt!!!!

  Adel Horanszky

 • Ajanlani tudom Oket, gyors ugyintezes, teljes koru felvilagositas es garantalt gyozelem!

  Zsuzsanna Varga

 • En mar nyertem Diana Magyar es az Osbornes segitsegevel. Peren kivul fizetett az akkori munkaltatom biztositoja egy ettol sokkal kisebb serulesert.

  Adam Jenes

 • Kedves Diana es ugyvedi iroda!
  Viszont kivanok en is az iroda minden dolgozojanak hasonlo jokat es szepet. S egyben ajanlom az irodat minden kedves bajba jutott honfitarsamnak. S ez uton szeretnem megkoszonni faradhatatlan, kitarto munkajukat a karteritesi ugyemben. Csak a legjobbakat tudom mondani az irodarol es meg egyszer KOSZONOM (igy nagy betuvel)
  Tovabbi sikereket kivanok az ugyvedi irodanak

 • Koszonom szepen a segitseget es tamogatasat az en esetembern!
  Nagyon halas vagyok Onnek es a cegnek!
  Minden jot!

 • Most olvastam Andrew e-levelet az alperesek ajanlatarol (£13.500) Azonnal vissza is irtam egy BIG CONGRATULATION-t es azt hogy itt a vege az ugynek. Kerem tolmacsolja szoban is Andrew fele, hogy fogadjuk el az alperesek ajanlatat. Onnek is nagyon gratulalok es nagyon koszonom a segitseget.

 • Megerkezett a penz. Megegyszer koszonok mindent.
  Szep napot kivanok!

 • Megkaptam az emailt, elolvasom es elkuldom a napokban az ertekelest! Szeretnem megkoszonni a kitarto munkajukat es az emberseges, nyugodt, biztato hozzaallasukat az ugyemhez. Orulok hogy Onokre talaltam es vegig csinaltak velem ezt a ket evet. Minden jot kivanok Onoknek a kesobbiekre, jo egeszseget es sok sikeres ugyet a cegnek!

Beszélj egy ügyvéddel

For a free initial conversation call 07702 865 068

Email us Send us an email and we’ll get back to you






  Esettanulmányok és CikkekVIEW ALL

  1. 12.7.2021

   Képviseltünk £130,000 kártérí...

   Ügyfelünk aki gyalogosként kelt át, egy útkereszteződésen gázolás áldozata lett, nem sokkal az elő...

   Read more
  2. 12.7.2021

   Gyári munkás £9,200 kárté...

   Képviseltünk, aki gyári munkásként volt alkalmazva, balesete napján alumínium lapokat dolgozott fel egy...

   Read more
  3. 12.7.2021

   Konyhai kisegítő munkás £60,000 ká...

   Képviseltünk, aki konyhai kisegítőként dolgozott egy étteremben, súlyos sérülést szenvedett alkarjá...

   Read more
  4. 12.7.2021

   Mik a lehetőségeim abban...

   Váratlan sérülések sajnos komoly anyagi problémákhoz, adósságokhoz vezethetnek, amelyek esetenként tová...

   Read more
  5. 12.7.2021

   Gepjarmu balesetek soran sajnos gyakran elofordul,...

   Ilyen esetben a karokozo koteles megteriteni a karokat ( altalaban a kotelezo gepjarmu felelossegbiztositason keresztul). Tapasztalataink szerint a karosultak gyakran nincsenek...

   Read more
  6. 12.7.2021

   Biztonságos biciklizés a koronaví...

   Mindannyiunk életét megváltoztatta a COVID-19 járvány, csakúgy, mint társadalmunkat is. Amikor ezt írom, a...

   Read more

  VIEW ALL

  Akkreditációk

  Beszélj egy ügyvéddel

  For a free initial conversation call 07702 865 068

  Email us Send us an email and we’ll get back to you