Cereri de despăgubire pentru sepsis

Cereri de despăgubire pentru boli infecțioase.

Bolile infecțioase sunt afecțiuni cauzate de organisme precum bacteriile, viruși sau paraziții. Multe organisme trăiesc în sau pe corpul nostru. Aceste organisme sunt în mod normal inoffensive și unerori, ne sunt utile. În anumite cirumstanțe acestea pot, totuși să provoace boli infecțioase.

Contact us

Contact

Depunerea unei cereri de despăgubire pentru sepsis.

Unele dintre simptomele potențiale ale oricărei infecții, inclusiv Streptocul A și Streptocul B, este sepsisul.  Sepsisul este o afecțiune extrem de periculosă, care poate pune viața în pericol și care apare atuci când organismul reactionează la infecție. Ceea ce se întâmplă este următorul lucru: sistemul imunitar inflamator care, din neatentie, provoacă leziuni la nivelul organelor și țesuturilor proprii ale organismului. Simptomele septicemiei pot include febra mare, respirație și ritm cardiac crescute și confuzie. Sepsisul poate reduce fluxul sangvin către organe, provocând leziuni tisulare.

Riscul de deces din cauza sepsisului depinde de gravitatea acestuia și dacă răspunde la tratament: în cazul sepsisului sever, rata de deces poate fi de până la 50%, iar în cazul șocului septic până la 80%. Cu toate acestea, dacă simptomele sunt recunoscute din timp și tratate correct, majoritatea persoanelor se vor recupera complect. Chiar și așa, În Marea Britanie, în fiecare ora mor 5 persoane din cauza sepsilui.

Decesele prin septicemie

Actorul Jason Watkins a împărtășit recent o poveste devastatoare despre fiica să de doi ani. Micuța Maud a murit în 2011. Ea suferă de dureri în gât și dificultăți de respirație. Părinții ei au dus-o la spital în două rânduri,dar a fost externată acasă cu antibiotic. Din păcate, ea a decedat în timpul nopții în patul ei. Cauza a fost septicemia.

Într-o altă poveste, un băiat de 11 ani s-a rănit la glezna în timp ce dansa. La scurt timp după aceea, a făcut febra. În următoarele câteva zile, strea lui s-a înrăutățit și a murit din cauza uni șoc septic.  Trustul NHS a recunoscut că “semnele timpurii de septicemie “au fost evidente la vizită să la spital și că, dacă ar fi fost tratat prompt ar fi supraviețuit probabil.

Streptococ A

Grupul de bacterii cunoscut sub numele de Strep A include o gama largă de bacterii, care arată că niște șiruri scurte de mărgele atunci când sunt privite la microscop.  Aceste bacterii sunt responsabile de o gama large de infecții, de la ușoare la grave și amenințătoare de viață.  Strepacocul  a provocat în mod obișnuit infecții ale pielii și ale gâtului., cum ar fie impetigo  sau streptococcul. Aceste insect cauzează, de asemenea , scarlatină și febra reumatisma dar din fericire, aceste infecții nu mai prezintă o amenințare la adresa vieții așa cum erau odată.

Bacteria sterptocului s devine periculoasă atunci când invadează organismal și infectează sângele, plămânii și alte organe. În cele mai grave cazuri, infecțiile cu Streptococ A provoacă moartea prin șoc și insuficientă de organe. Fasciita necrozantă, cunoscută și sub numele de “boală mâncătoare de carne “causata de strep A , nu este atât de frecvența pe cât va face sav e așteptați mediatizarea. Cu toate acestea, atunci când apar focare de infecție cu Streoticulul A , acestea pot avea consencinte devastatoare.

Decese Mid Essex Essex

În September anul trecut, NHS Mid Essex a confirmat că 14 persoane au murit din cauza infecției cu streptocolul A . Un total de 37 de persoane din zonă au fost infectate, cu simptome variind de la o simplă durere în gât, la febră mare și vărsături. Toți cei afectați sunt vârstnici și majoritatea primeau tratament pentru răni, fie la domiciliu, fie la domiciliu. Se crede că infecția ar fi putut fi răspândită de lucrătorii din domeniul sănătății contaminați fără să știe, care tratau rănile. Măsurile îmbunătățite de control al infecțiilor sunt acum în vigoare și o curățare profundă a bazelor de îngrijire medicală a fost ordonată de Public Health England. Sperăm că infecția este acum controlată și nu au fost revendicate alte victime. Fără îndoială, vom auzi mai multe, atunci când are loc o anchetă.

Streptococ B

Bacteriile Strep B colonizează tractul intestinal și genito-urinar la aproximativ o treime dintre adulții sănătoși și nu provoacă rău. Majoritatea oamenilor nu își vor da seama că o au. Pericolul apare atunci când bacteriile intră în organism, mai ales la persoanele vulnerabile precum copiii, bătrânii și cei cu sistemul imunitar compromis. În aceste cazuri, există un risc grav de îmbolnăvire și deces din cauza sepsisului, infecției pulmonare și meningitei.

Vi s-a întâmplat așa ceva sau cuiva apropiat?

Dumneavoastră sau cineva apropiat ați suferit consecințe pe termen lung din cauza unei infecții tratate inadecvat? A decedat cineva care altfel ar fi putut trăi dacă infecția ar fi fost depistată la timp? Dacă neglijența medicală a dus la rănire sau deces, este posibil să puteți solicita despăgubiri. Pentru ca pretențiile de boală infecțioasă și sepsis să aibă succes, trebuie să se demonstreze că o datorie de îngrijire a fost datorată pacientului și că datoria de îngrijire a fost încălcată, indiferent de motiv, rezultând un prejudiciu. Dacă credeți că aveți un caz de despăgubire din cauza neglijenței medicale, vă rugăm să contactați echipa noastră de specialiști. Suntem gata să auzim de la tine și vrem să ajutăm. Sunați la 020 7485 8811 sau completați formularul nostru de contact online.

Promisiunea noastră pentru  dumneavoastră

Vă vom analiză potențialele cereri de sepsis, ajutându-vă cu privire la procedura de plângeri NHS sau alte proceduri alternative dacă cazul dvs. nu are legătură cu îngrijirea și tratamentul NHS.

Nu vom percepe nicio taxă pentru timpul petrecut în examinarea cazului dumneavoastră.

Vă putem ajută cu orice probleme pe care le puteți avea în legătură cu procedura de reclamații sau pe care le întâmpinați în obținerea de copii ale dosarelor dumneavoastră medicale.

Vă vom sfătui cu privire la cursul de acțiune în ceea ce privește cazul dvs.

Contactați Osbornes pentru a discuta cu un avocat român în cazul unei boli infecțioase

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online


  Alte articoleVIEW ALL

  1. Leziuni la coloana vertebrala
   9.11.2023

   Despăgubire de 6 cifre pentru o fractură a...

   Fracturi ale coloanei vertebrale după încetarea injecției de Denosumab. Stephanie Prior a fost instruită într-o cerere împotriva Mid and...

   Read more
  2. malpraxis intr-un spital privat
   5.11.2023

   Malpraxis: Neglijență în domeniul sănătății...

   Puteți reclama neglijență unui spital privat? Da – poate fi puțin mai complicat decât a depune o cerere î...

   Read more
  3. ingrijirea pacientilor prin nhs
   2.11.2023

   Listele de așteptare pentru tratamente în spital...

   Listele de așteptare ale NHS din Anglia au atins cea mai mare cifră din 2007 încoace, ajungând la un...

   Read more
  4. Diagnosticarea întârziată a cancerului de piele
   27.10.2023

   Diagnosticarea întârziată a cancerului de piele

   Suntem încântați că am reușit să soluționăm cu succes cererea de despăgubire a unei...

   Read more
  5. Neglijenta medicala spital din UK
   28.8.2023

   Femeile din minoritățile etnice se confruntă cu...

   Conform datelor publicate, femeile de culoare au cu 40% mai multe șanse de a suferi un avort spontan, decât femeile...

   Read more
  6. NHS Trust Neglijenta Medicala
   24.8.2023

   Revendicare fatală: Eșecul de a trata afecț...

   Jodi Newton, partener în Departamentul de neglijență clinică de la Osbornes Law, a soluționat recent cu succes un caz...

   Read more
  7. intervenție chirurgicală la intestin
   21.8.2023

   Leziune a nervului după o intervenție chirurgicală...

   Stephanie Prior a fost instruită într-o reclamație împotriva Spitalului Universitar Luton & Dunstable, în care clientul nostru a suferit...

   Read more
  8. Investigatii RMN
   14.8.2023

   Investigația cu privire la moartea unei fete...

   O adolescentă cu autism a murit în urma unui RMN sub anestezie generală. Acest lucru a declanșat o investigaț...

   Read more
  9. Închiderile farmaciilor în UK
   3.8.2023

   Închiderile farmaciilor pun pacienții în pericol?

   S-a raportat în presă că închiderile farmaciilor vor avea un impact asupra pacienților care trăiesc în zone defavorizate...

   Read more
  10. Curtea de apel
   27.7.2023

   Taxele de traducere pentru proces sunt recuperabile, stabileș...

   Lordul judecător Stuart-Smith a hotărât în Santiago v. Motor Insurers’ Bureau că onorariul interpretului ar trebui să...

   Read more
  11. 5.7.2023

   Mamografii de depistare a cancerului mamar și neglijenț...

   Screeningul cancerului de sân s-a îmbunătățit semnificativ în Marea Britanie, datorită cercetărilor care au îmbunătăț...

   Read more
  12. 5.7.2023

   Cum obțin evidența medicală GP sau...

   Dacă doriți să obțineți copii ale dosarelor dumneavoastră medicale de la medicul dumneavoastră de familie sau de...

   Read more
  13. Doctor With Stethoscope And Files
   5.7.2023

   Cererea de neglijență impotriva medicului de familie care...

   Osbornes a acționat pentru o reclamantă care a introdus o cerere în numele succesiunii fiului ei defunct, X, în...

   Read more
  14. Femeie însărcinată în spital
   5.7.2023

   Raportul de instrucțiuni de maternitate privind telefoanele...

   Raport HSIB privind instrucțiunile de maternitate înainte de sosire de la 999 de gestionarea apelurilor Healthcare Safety Investigation Branch („HSIB”)...

   Read more
  15. Ecografie copil femeie insarcinata
   23.6.2023

   Ecografii private și îngrijire sub standard

   Ecografia de sarcina NHS În timpul sarcinii, este important ca femeile să efectueze regulat cate o ecografie pentru a se...

   Read more
  16. Pacienta cu dureri abdominale
   19.6.2023

   Dureri abdominale severe prelungite din cauza unei intervenț...

   Jodi Newton a fost instruită cu privire la o reclamație împotriva London North West University Healthcare NHS Trust, în...

   Read more
  17. negliejența medicală sau erori medicale
   14.6.2023

   Cadrul de răspuns la incident pentru siguranț...

   Ce este Cadrul de răspuns la incident pentru siguranța pacientului (PSIRF)? Potrivit website-ului NHS, PSIRF este o parte...

   Read more

  VIEW ALL

  Acreditări

  • Times best law firm 2024
  • scil logo
  • legal 500 leading firm
  • chambers logo