Compensații în UK

Alege o echipă de avocați români pentru obținerea unei compensații în UK

Dacă ai suferit un accident poți obține compensații în urma unei cereri de despăgubire. Apelează la un avocat pentru despăgubiri din accidente.

Contact us

Contact

Compensații și obținerea uneia.

Osbornes Law oferă servicii juridice pentru acele situații în care ați suferit vătămări corporale ca urmare a unui accident sau în cazul în care cineva apropiat și-a pierdut viata în urma unui accident. Vă oferim consultații juridice gratuite, urmând să soluționăm dosarul dumneavoastră în baza contractului “No Win No Fee”-“nu câstigăm, nu suntem platiți”!

Pe scurt, dacă ați fost vătămat ca urmare a neglijenței unei alte persoane, aveți dreptul să faceți o cerere în vederea obținerii unei compensații pentru vătămare corporală suferită și un avocat român pe despăgubiri accidente.

Ce poate cuprinde compensația dumneavoastră?

 1. Pierderi salariale: Cererea pentru recuperarea veniturilor reprezintă o compensare pentru salariul pierdut ca urmare a faptului că ați lipsit de la locul de muncă sau ca urmare a capacității de muncă scazute, din cauza leziunilor suferite.
 2. Cheltuielile de transport: Ca urmare a unui accident este necesar să primiți îngrijiri medicale fie în cadrul unui spital, fie în cadrul unei policlinici – GP.  Aveți dreptul de a solicita deducerea cheltuielilor cu transportul în baza unei dovezi scrise (bon, chitanță, bilet de călătorie).
 3. Cheltuielile medicale: Aveți dreptul la rambursarea cheltuielilor pentru tratamentele medicale necesare în urma leziunilor suferite.
 4. Îngrijirea: Constă în timpul petrecut de cunostințe/rude pentru a avea grijă de dumneavoastră. Nu este necesar să fi avut un contract încheiat cu membrii familiei  sau prietenii care v-au îngrijit pentru a putea solicita recuperarea cheltuielilor ocazionate de ajutorul primit.Dacă în urma leziunilor suferite ca urmare a unui accident nu mai puteți efectua treburi casnice, nu mai puteți să grădinăriți sau să conduceți, puteți solicita costul aferent acestor îndeletniciri.

Mai jos găsești mai multe cazuri câștigate și ce compensații au fost obținute în diferite domenii de activitate:

 

Cazul: 1

Leziune: Fractură de sold
Compensație: 165.000 de lire sterline
Avocați: Siobhan McIvor si Jaro Bernat

 

Osbornes Law încheie un acord în valoare de 165.000 de lire sterline pentru o doamnă din Slovacia care s-a împiedicat la locul de muncă fracturându-și șoldul

Siobhan McIvor, partener în cadrul Departamentului de vătămare corporală de la Osbornes Law, a obținut o înțelegere în valoare de 165.000 de lire sterline, cu ajutorul avocatului slovac Jaro Bernat, după ce reclamanta s-a împiedicat în fabrica în care lucra, și-a fracturat șoldul și a suferit o afecțiune depresivă ca urmare a acestui accident.

După ce Osbornes a asigurat o recunoaștere anticipată a răspunderii, reclamanta a început un proces de reabilitare intensivă finanțat de asigurătorul reprezentat de o terță parte. Ea a respins o serie de oferte de-a lungul dezbaterii solicitării înainte de a accepta în cele din urmă un acord cu o sumă pe care Osbornes Law a considerat-o adecvată, luând în calcul cu atenție probele obținute pentru a-și cuantifica cererea.

Bariera lingvistică nu a împiedicat-o pe reclamantă să înțeleagă pe deplin progresul cererii sale, deoarece Jaro Bernat i-a furnizat actualizări regulate în slovacă și a tradus toată corespondența după cum era necesar.

Reclamanta a fost foarte mulțumită cu înțelegerea obținută oferind următoarea mărturie:

“domnul Jaro Bernat și doamna Siobhan McIvor de la Osborne’s Solicitors chiar dacă sunt avocați, eu m-am simțit ca și cum ar fi prieteni de familie. Mi-au vorbit în termeni foarte simpli, explicându-mi tot jargonul legal și, prin aceasta, au făcut să fie mult mai ușor de înțeles. Mai ales în perioada dificilă din timpul pandemiei Covid -19, Jaroslav a fost mai mult decât un consilier. Petrece multe ore cu mine prin consultații telefonice, nu doar despre cazul meu. La fel de important este și faptul că Siobhan McIvor a fost mereu accesibilă pentru mine atunci când aveam nevoie de părerea sau sfatul ei. Pentru noi, doamna McIvor și domnul Bernat fac cinste profesiei de avocat și nu am ezita să îi recomandăm oricărei persoane care se confruntă cu un caz de vătămare.”

Cazul: 2

Leziune: Fractură la genunchi
Compensație: 100.000 de lire sterline
Avocați: Diana Magyar

 

Osbornes Law încheie un acord în valoare de 100.000 de lire sterline pentru o doamnă de origine maghiară care s-a împiedicat de o geantă de cumpărături la serviciu

Siobhan McIvor, partener în cadrul Departamentului de vătămare corporală de la Osbornes Law, a soluționat recent o cerere cu ajutorul avocatei maghiare Diana Magyar, în numele reclamantei, care a lucrat ca chelneriță într-o cafenea, împiedicându-se de geantă de cumpărături la serviciu, suferind o fractură gravă a genunchiului pentru care probabil va avea nevoie de o înlocuire a genunchiului în timp util.

Reclamanta nu a putut să lucreze timp de 6 luni și a avut probleme la întoarcere, în cele din urmă demisionând pentru a fi supusă unei reabilitări intensive înainte de a începe o altă angajare câteva luni mai târziu. Cazul a fost complicat de faptul că, din păcate, reclamanta s-a împiedicat și s-a rănit din nou la același genunchi în anul următor accidentului, ceea ce a ridicat semne de întrebare cu privire la măsura în care durerea continuă avea legătură cu primul accident, față de cel de-al doilea.

Reclamanta a fost foarte mulțumită de soluționarea obținută și de serviciile oferite, descriind firma Osbornes drept „foarte profesionistă” și confirmând că se simte „recunoscătoare” și „norocoasă” că apelat la Osbornes Law, simțindu-se susținută în toate privințele de către ei. Într-o mărturie foarte frumoasă, ea a evaluat firma Osbornes cu o notă de 20 din 10 în ochii ei.

Cazul: 3

Leziune: Fractură a capului femural
Compensație: 270.000 de lire sterline
Avocați: Siobhan McIvor

 

Osbornes Law încheie un acord în valoare de 270.000 de lire sterline pentru o doamnă de origine poloneză care a alunecat ca elevă pe podeaua udă de la școală

Siobhan McIvor, partener în cadrul Departamentului de vătămare corporală de la Osbornes Law, a obținut un acord de 270.000 de lire sterline, ca urmare a faptului că reclamanta a alunecat în calitate de elevă și a suferit o fractură gravă a capului femural pentru care a suferit în cele din urmă o intervenție chirurgicală de înlocuire a șoldului.

Asigurătorii școlii au negat inițial răspunderea, dar au fost convinși să-și schimbe poziția și să admită complet răspunderea de către cei de la Osbornes Law.

Prejudiciul a aruncat un adevărat nor asupra activității școlare a reclamantei, aceasta fiind nevoită să se confrunte cu durerea și cu pierderea mobilității, fiind supusă diferitelor proceduri chirurgicale/tratamente medicale.

Reclamanta a respins o serie de oferte de la asigurătorii școlii pe parcursul desfășurării solicitării, variind de la 120.000 la 220.000 GBP. Osbornes Law a depus toate eforturile pentru a obține dovezile necesare pentru a asigura cea mai mare sumă de soluționare posibilă și pentru a convinge asigurătorii să-și mărească în mod substanțial ofertele de soluționare.

A fost furnizat un serviciu complet de traducere engleză-poloneză, conform necesității.

 

Contactați Osbornes dacă ați suferit un accident și vedeți ce compensații puteți obține.

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online


  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • O echipă profesională.
   Va recomandam cu incredere sa apelați la serviciile Doamnei Avocat Maria Tiron.
   Va multumesc pentru ajutorul acordat.

   Chrys T

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  Studii de cazVIEW ALL

  1. accident ciclist cu un Ferrari
   21.5.2024

   Ciclist lovit de Ferrari primește despăgubiri...

   Osbornes Law a soluționat recent o cerere de despăgubire pentru un ciclist în valoare de aproximativ £90,000 . Ciclistul se...

   Read more
  2. Copac cazut accident in padure
   16.5.2024

   Caz de vătămare psihologică ca victimă...

   Firma noastra a soluționat recent o cerere de despăgubire pentru un client care a asistat la un accident...

   Read more
  3. Ciclist lovit in sensul giratoriu
   10.5.2024

   Despăgubire de 75.000 de lire sterline pentru un...

   Recent s-a soluționat o cerere de despăgubire pentru un ciclist lovit de o mașină într-un sens giratoriu....

   Read more
  4. bebelus intubat in spital in stare critica
   3.5.2024

   Înțelegere în cazul morții neonatale

   Înțelegere în cazul de neglijență medicală fatală împotriva King’s College Hospital NHS Foundation Trust. Nick Leahy, asociat în...

   Read more
  5. utilaj in agricultura
   27.3.2024

   Siguranța la locul de muncă în agricultură

   Siguranța în agricultură Munca în agricultură are în general cea mai mare rată de decese și răniri comparat...

   Read more
  6. Medic care scrie o externare din spital
   12.2.2024

   Un bărbat a decedat după ce A&...

   Un bărbat a decedat după ce A&E l-a trimis acasă și “i-a spus să bea Lucozade”, deș...

   Read more
  7. Bebelus in spital
   5.2.2024

   Băiețelul meu a murit în braț...

   Patryk Bielaszka fusese lipsit de oxigen când s-a născut, după ce medicii au ignorat avertismentul mamei sale, Barbara,...

   Read more
  8. Hotararea curtii supreme
   22.1.2024

   Hotărârea Curții Supreme din Marea...

   Curtea Supremă a confirmat la 11 ianuarie 2024, ordinul Curții de Apel de a respinge cererile victimelor secundare în cazurile de...

   Read more
  9. bebelus intubat in spital in stare critica
   19.1.2024

   Diagnosticarea întârziată a preeclampsiei care a dus...

   Nick Leahy, asociat în cadrul departamentului nostru de neglijență clinică, a soluționat recent o cerere împotriva Chelsea and Westminster...

   Read more
  10. Spital cu medici pe hol
   10.1.2024

   Cerere de despăgubire fatală: cazul eșecului...

   Stephanie Prior a fost instruită într-o cerere împotriva Bedfordshire Hospitals NHS Trust, în care mama clientului nostru (JC) a decedat î...

   Read more
  11. biciclistă accidentata de o masina obtine despăgubiri
   20.12.2023

   Despăgubire de 65.000 GBP pentru o biciclistă lovită...

   Megan Lambert, consilier juridic specializat în vătămări corporale, a obținut recent o despăgubire de aproximativ 65.000...

   Read more
  12. ambulanta din UK
   20.12.2023

   Întârzierile ambulanțelor afectează tratamentul rapid al...

   În 2017, secretarul de stat pentru sănătate a acceptat noile standarde de performanță pentru ambulanțe recomandate de NHS...

   Read more
  13. copil nou nascut
   12.12.2023

   Maternitate și scandaluri neonatale: lecții învățate

   În ultimii 15 până la 20 de ani, serviciile de maternitate NHS au fost supuse controlului, deoarece familiile vătămate...

   Read more
  14. accident pe trecerea de pietoni
   4.12.2023

   Cetățean polonez implicat într-un incident pe o...

   Clientul nostru a fost un cetățean polonez fără adăpost, în vârstă de 68 de ani, care a...

   Read more
  15. Bebelus in spital
   30.11.2023

   Hiponatremie maternă și fetală: Ce este Hiponatremia?

   Hiponatremie maternă și fetală, ce este Hiponatremia? Hiponatremia este o afecțiune în care nivelul de sodium scade sub un...

   Read more
  16. prizonier in inchisoare
   29.11.2023

   Neglijență în domeniul sănătății în...

   Nicholas Leahy, un avocat din cadrul Departamentului de neglijență clinică de la Osbornes Law, a soluționat recent cu succes...

   Read more
  17. incident cu un scuter
   23.11.2023

   Incident cu un scuter

   Siobhan McIvor, partener în cadrul Osbornes Law, a soluționat un caz la o întâlnire de stabilire a valorii...

   Read more
  18. muncitor accidentat de un stivuitor la servicu
   17.11.2023

   Muncitor dintr-o fabrică obține o despăgubire...

   Stivuitoarele sunt o cauză comună a accidentelor de muncă din cauza erorii umane a conducătorului de stivuitor și a...

   Read more
  19. pieton lovit de masina
   15.11.2023

   Pieton lovit de o mașină când...

   La Osbornes Law știm că cea mai bună modalitate de a obține o despăgubire cu valoare ridicată pentru...

   Read more
  20. Leziuni la coloana vertebrala
   9.11.2023

   Despăgubire de 6 cifre pentru o fractură a...

   Fracturi ale coloanei vertebrale după încetarea injecției de Denosumab. Stephanie Prior a fost instruită într-o cerere împotriva Mid and...

   Read more
  21. malpraxis intr-un spital privat
   5.11.2023

   Malpraxis: Neglijență în domeniul sănătății...

   Puteți reclama neglijență unui spital privat? Da – poate fi puțin mai complicat decât a depune o cerere î...

   Read more
  22. ingrijirea pacientilor prin nhs
   2.11.2023

   Listele de așteptare pentru tratamente în spital...

   Listele de așteptare ale NHS din Anglia au atins cea mai mare cifră din 2007 încoace, ajungând la un...

   Read more
  23. Diagnosticarea întârziată a cancerului de piele
   27.10.2023

   Diagnosticarea întârziată a cancerului de piele

   Suntem încântați că am reușit să soluționăm cu succes cererea de despăgubire a unei...

   Read more
  24. Neglijenta medicala spital din UK
   28.8.2023

   Femeile din minoritățile etnice se confruntă cu...

   Conform datelor publicate, femeile de culoare au cu 40% mai multe șanse de a suferi un avort spontan, decât femeile...

   Read more

  VIEW ALL

  Acreditări

  • Times best law firm 2024
  • The Law Society Personal Injury Accreditation
  • scil logo
  • legal 500 leading firm
  • chambers logo

  Contactați firma de avocatură Osbornes pentru a discuta cu un avocat român

  Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

  Contactați-ne acum Completați formularul online