Compensații în UK

Alege o echipă de avocați români pentru obținerea unei compensații în UK

Dacă ai suferit un accident poți obține compensații în urma unei cereri de despăgubire.

Contact us

Contact

Compensații și obținerea uneia.

Osbornes Law oferă servicii juridice pentru acele situații în care ați suferit vătămări corporale ca urmare a unui accident sau în cazul în care cineva apropiat și-a pierdut viata în urma unui accident. Vă oferim consultații juridice gratuite, urmând să soluționăm dosarul dumneavoastră în baza contractului “No Win No Fee”-“nu câstigăm, nu suntem platiți”!

Pe scurt, dacă ați fost vătămat ca urmare a neglijenței unei alte persoane, aveți dreptul să faceți o cerere în vederea obținerii unei compensații pentru vătămare corporală suferită și un avocat român pe despăgubiri accidente.

Ce poate cuprinde compensația dumneavoastră?

 1. Pierderi salariale: Cererea pentru recuperarea veniturilor reprezintă o compensare pentru salariul pierdut ca urmare a faptului că ați lipsit de la locul de muncă sau ca urmare a capacității de muncă scazute, din cauza leziunilor suferite.
 2. Cheltuielile de transport: Ca urmare a unui accident este necesar să primiți îngrijiri medicale fie în cadrul unui spital, fie în cadrul unei policlinici – GP.  Aveți dreptul de a solicita deducerea cheltuielilor cu transportul în baza unei dovezi scrise (bon, chitanță, bilet de călătorie).
 3. Cheltuielile medicale: Aveți dreptul la rambursarea cheltuielilor pentru tratamentele medicale necesare în urma leziunilor suferite.
 4. Îngrijirea: Constă în timpul petrecut de cunostințe/rude pentru a avea grijă de dumneavoastră. Nu este necesar să fi avut un contract încheiat cu membrii familiei  sau prietenii care v-au îngrijit pentru a putea solicita recuperarea cheltuielilor ocazionate de ajutorul primit.Dacă în urma leziunilor suferite ca urmare a unui accident nu mai puteți efectua treburi casnice, nu mai puteți să grădinăriți sau să conduceți, puteți solicita costul aferent acestor îndeletniciri.

Mai jos găsești mai multe cazuri câștigate și ce compensații au fost obținute în diferite domenii de activitate:

 

Cauzul: 1
Leziune: Fractură de sold
Compensație: 165.000 de lire sterline
Avocați: Siobhan McIvor si Jaro Bernat

 

Osbornes Law încheie un acord în valoare de 165.000 de lire sterline pentru o doamnă din Slovacia care s-a împiedicat la locul de muncă fracturându-și șoldul

Siobhan McIvor, partener în cadrul Departamentului de vătămare corporală de la Osbornes Law, a obținut o înțelegere în valoare de 165.000 de lire sterline, cu ajutorul avocatului slovac Jaro Bernat, după ce reclamanta s-a împiedicat în fabrica în care lucra, și-a fracturat șoldul și a suferit o afecțiune depresivă ca urmare a acestui accident.

După ce Osbornes a asigurat o recunoaștere anticipată a răspunderii, reclamanta a început un proces de reabilitare intensivă finanțat de asigurătorul reprezentat de o terță parte. Ea a respins o serie de oferte de-a lungul dezbaterii solicitării înainte de a accepta în cele din urmă un acord cu o sumă pe care Osbornes Law a considerat-o adecvată, luând în calcul cu atenție probele obținute pentru a-și cuantifica cererea.

Bariera lingvistică nu a împiedicat-o pe reclamantă să înțeleagă pe deplin progresul cererii sale, deoarece Jaro Bernat i-a furnizat actualizări regulate în slovacă și a tradus toată corespondența după cum era necesar.

Reclamanta a fost foarte mulțumită cu înțelegerea obținută oferind următoarea mărturie:

domnul Jaro Bernat și doamna Siobhan McIvor de la Osborne’s Solicitors chiar dacă sunt avocați, eu m-am simțit ca și cum ar fi prieteni de familie. Mi-au vorbit în termeni foarte simpli, explicându-mi tot jargonul legal și, prin aceasta, au făcut să fie mult mai ușor de înțeles. Mai ales în perioada dificilă din timpul pandemiei Covid -19, Jaroslav a fost mai mult decât un consilier. Petrece multe ore cu mine prin consultații telefonice, nu doar despre cazul meu. La fel de important este și faptul că Siobhan McIvor a fost mereu accesibilă pentru mine atunci când aveam nevoie de părerea sau sfatul ei. Pentru noi, doamna McIvor și domnul Bernat fac cinste profesiei de avocat și nu am ezita să îi recomandăm oricărei persoane care se confruntă cu un caz de vătămare.

Cauzul: 2
Leziune: Fractură la genunchi
Compensație: 100.000 de lire sterline
Avocați: Diana Magyar

 

Osbornes Law încheie un acord în valoare de 100.000 de lire sterline pentru o doamnă de origine maghiară care s-a împiedicat de o geantă de cumpărături la serviciu

Siobhan McIvor, partener în cadrul Departamentului de vătămare corporală de la Osbornes Law, a soluționat recent o cerere cu ajutorul avocatei maghiare Diana Magyar, în numele reclamantei, care a lucrat ca chelneriță într-o cafenea, împiedicându-se de geantă de cumpărături la serviciu, suferind o fractură gravă a genunchiului pentru care probabil va avea nevoie de o înlocuire a genunchiului în timp util.

Reclamanta nu a putut să lucreze timp de 6 luni și a avut probleme la întoarcere, în cele din urmă demisionând pentru a fi supusă unei reabilitări intensive înainte de a începe o altă angajare câteva luni mai târziu. Cazul a fost complicat de faptul că, din păcate, reclamanta s-a împiedicat și s-a rănit din nou la același genunchi în anul următor accidentului, ceea ce a ridicat semne de întrebare cu privire la măsura în care durerea continuă avea legătură cu primul accident, față de cel de-al doilea.

Reclamanta a fost foarte mulțumită de soluționarea obținută și de serviciile oferite, descriind firma Osbornes drept „foarte profesionistă” și confirmând că se simte „recunoscătoare” și „norocoasă” că apelat la Osbornes Law, simțindu-se susținută în toate privințele de către ei. Într-o mărturie foarte frumoasă, ea a evaluat firma Osbornes cu o notă de 20 din 10 în ochii ei.

Cauzul: 3
Leziune: Fractură a capului femural
Compensație: 270.000 de lire sterline
Avocați: Siobhan McIvor

 

Osbornes Law încheie un acord în valoare de 270.000 de lire sterline pentru o doamnă de origine poloneză care a alunecat ca elevă pe podeaua udă de la școală

Siobhan McIvor, partener în cadrul Departamentului de vătămare corporală de la Osbornes Law, a obținut un acord de 270.000 de lire sterline, ca urmare a faptului că reclamanta a alunecat în calitate de elevă și a suferit o fractură gravă a capului femural pentru care a suferit în cele din urmă o intervenție chirurgicală de înlocuire a șoldului.

Asigurătorii școlii au negat inițial răspunderea, dar au fost convinși să-și schimbe poziția și să admită complet răspunderea de către cei de la Osbornes Law.

Prejudiciul a aruncat un adevărat nor asupra activității școlare a reclamantei, aceasta fiind nevoită să se confrunte cu durerea și cu pierderea mobilității, fiind supusă diferitelor proceduri chirurgicale/tratamente medicale.

Reclamanta a respins o serie de oferte de la asigurătorii școlii pe parcursul desfășurării solicitării, variind de la 120.000 la 220.000 GBP. Osbornes Law a depus toate eforturile pentru a obține dovezile necesare pentru a asigura cea mai mare sumă de soluționare posibilă și pentru a convinge asigurătorii să-și mărească în mod substanțial ofertele de soluționare.

A fost furnizat un serviciu complet de traducere engleză-poloneză, conform necesității.

 

Contactați Osbornes dacă ați suferit un accident și vedeți ce compensații puteți obține.

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online


  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • O echipă profesională.
   Va recomandam cu incredere sa apelați la serviciile Doamnei Avocat Maria Tiron.
   Va multumesc pentru ajutorul acordat.

   Chrys T

  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  Studii de cazVIEW ALL

  1. Neglijenta medicala spital din UK
   28.8.2023

   Femeile din minoritățile etnice se confruntă cu...

   Conform datelor publicate, femeile de culoare au cu 40% mai multe șanse de a suferi un avort spontan, decât femeile...

   Read more
  2. NHS Trust Neglijenta Medicala
   24.8.2023

   Revendicare fatală: Eșecul de a trata afecț...

   Jodi Newton, partener în Departamentul de neglijență clinică de la Osbornes Law, a soluționat recent cu succes un caz...

   Read more
  3. intervenție chirurgicală la intestin
   21.8.2023

   Leziune a nervului după o intervenție chirurgicală...

   Stephanie Prior a fost instruită într-o reclamație împotriva Spitalului Universitar Luton & Dunstable, în care clientul nostru a suferit...

   Read more
  4. Investigatii RMN
   14.8.2023

   Investigația cu privire la moartea unei fete...

   O adolescentă cu autism a murit în urma unui RMN sub anestezie generală. Acest lucru a declanșat o investigaț...

   Read more
  5. Despagubiri accident la sala de sport
   27.7.2023

   Rănirea cu o greutate la sala de...

   Clienta noastră stătea lângă suportul de greutăți la o sală de sport. Suportul pentru greutăți avea...

   Read more
  6. accident de ciclism cu o masina cu usa deshisa
   4.7.2023

   Accident de ciclism

   Megan Lambert a soluționat recent o cerere de despăgubiri pentru un biciclist rănit, în valoare de 12.000 de...

   Read more
  7. Accident biciclistă cu o mașină
   26.6.2023

   Despăgubire de peste 70.000 de lire sterline pentru...

   L.S, avocat asociat  de la Osbornes Law, a soluționat o cerere de despăgubire de peste 70.000 de lire...

   Read more
  8. Accident masina cu pietoni
   23.6.2023

   Compensație de 1.75 milioane de lire sterlire în...

   Kate Milton, Asociat Senior si Maria Tiron, Asociat la Osbornes Law, au acționat în numele unei doamne cetățean...

   Read more
  9. Caine pe strazi noaptea
   20.6.2023

   Despăgubiri pentru un atac neprovocat de câ...

   Reclamanta își plimba cei doi câini în lesa, noaptea târziu, aproape de casa ei. În timp ce mergeau,...

   Read more
  10. Pacienta cu dureri abdominale
   19.6.2023

   Dureri abdominale severe prelungite din cauza unei intervenț...

   Jodi Newton a fost instruită cu privire la o reclamație împotriva London North West University Healthcare NHS Trust, în...

   Read more
  11. Femeie însărcinată în spital
   14.6.2023

   Despăgubire în valoare de 6 cifre pentru un...

   Stephanie Prior a soluționat recent o cerere de vătămare la naștere legată de o doamnă care...

   Read more
  12. Accident de motocicletă
   14.6.2023

   Accident de motocicletă – Despăgubiri de peste 3 milioane...

   Accident de motocicletă produce vătămări care pot schimba viața. K.M, asociat principal la Osbornes Law...

   Read more
  13. Cabinet dentar
   9.6.2023

   Curtea evitată după soluționarea unei cereri de...

     Echipa de neglijență medicală a negociat recent soluționarea unui caz complex de neglijență dentară. Clienta noastră s-a confruntat...

   Read more
  14. Simptome medicale ignorate in cabinetul medicului de familie
   2.6.2023

   Femeile au un risc mai mare de a...

   Un număr tot mai mare de femei din Marea Britanie se simt respinse de medicii de familie atunci câ...

   Read more
  15. Despagubiri malpraxis la nastere
   26.5.2023

   Despăgubire în valoare de 5 cifre pentru o...

   Elline Demetriou a ajuns la un alt rezultat de succes pentru o reclamantă care a făcut o cerere împotriva...

   Read more
  16. Munca în depozit obligatiile angajatorului
   2.5.2023

   Obligația legală a angajatorilor de a proteja...

   Munca în depozit. Au existat o serie de cazuri recente în mass-media cu privire la problemele de siguranță în cazul...

   Read more
  17. Accident la locul de munca
   20.4.2023

   Accident la locul de muncă soluționat la...

   Sophie Davies, avocat specializat în cereri pentru vătămări corporale în cadrul firmei Osbornes Law, a reprezentat recent...

   Read more
  18. cadru medical accident de bicicleta si despagubiri
   22.3.2023

   Cadru medical NHS – victimă a unui accident grav...

   Av. asociat Laura Swaine din cadrul firmei Osbornes Law a obținut o despăgubire de 6 cifre pentru o reclamantă...

   Read more
  19. accident de ciclism
   13.3.2023

   Un accident de ciclism a cauzat leziuni majore...

   Kate Milton, Avocat Asociat Senior din cadrul firmei Osbornes Law, a soluționat o cerere de despăgubiri pentru un...

   Read more
  20. despagubiri eroare medicala
   11.1.2023

   Transplant de rinichi – eroare medicală din partea Royal...

   Osbornes a ajuns la o înțelegere în numele unui client ce a inițiat o acțiune împotriva  NHS...

   Read more
  21. Accident în construcții
   9.12.2022

   Caz încheiat cu succes pentru un client ce...

   Domnul M, cetăţean român, a venit în Marea Britanie şi a început să lucreze în industria construcţiilor...

   Read more
  22. Leziune grava la nastere
   6.9.2022

   Dreptate pentru clienta care a suferit leziuni grave...

   Echipa de neglijență medicală din cadrul firmei Osbornes Law a negociat recent soluționarea unui caz în care clienta noastră...

   Read more
  23. Nastere Necorespunzatoare
   23.8.2022

   Un caz legat de o naștere  necorespunză...

   Informații generale Clienta noastră, J, a rămas însărcinată în octombrie 2015 și a luat decizia dificilă de a...

   Read more
  24. negliejența medicală sau erori medicale
   5.8.2022

   Neglijența medicală sau erori medicale privind siguranț...

   HSIB (Healthcare Safety Investigation Branch – Departamentul de investigații privind siguranța în sistemul de sănătate) este o...

   Read more

  VIEW ALL

  Acreditări

  • Times best law firms 2023
  • The Law Society Personal Injury Accreditation
  • legal 500 leading firm
  • chambers logo

  Contactați Osbornes pentru a discuta cu un avocat român

  Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

  Contactați-ne acum Completați formularul online