Compensații

Alege o echipă de avocați români pentru obținerea unei compensații.

Dacă ai suferit un accident poți obține compensații în urma unei cereri de despăgubire.

Contact

Compensații

Osbornes Law oferă servicii juridice pentru acele situații în care ați suferit vătămări corporale ca urmare a unui accident sau în cazul în care cineva apropiat și-a pierdut viata în urma unui accident. Vă oferim consultații juridice gratuite, urmând să soluționăm dosarul dumneavoastră în baza contractului “No Win No Fee”-“nu câstigăm, nu suntem platiți”!

Pe scurt, dacă ați fost vătămat ca urmare a neglijenței unei alte persoane, aveți dreptul să faceți o cerere în vederea obținerii unei compensații pentru vătămare corporală suferită și un avocat român pe despăgubiri accidente.

Ce poate cuprinde compensația dumneavoastră?

Pierderi salariale:

Cererea pentru recuperarea veniturilor reprezintă o compensare pentru salariul pierdut ca urmare a faptului că ați lipsit de la locul de muncă sau ca urmare a capacității de muncă scazute, din cauza leziunilor suferite.

Cheltuielile de transport:

Ca urmare a unui accident este necesar să primiți îngrijiri medicale fie în cadrul unui spital, fie în cadrul unei policlinici – GP.  Aveți dreptul de a solicita deducerea cheltuielilor cu transportul în baza unei dovezi scrise (bon, chitanță, bilet de călătorie).

Cheltuielile medicale:

Aveți dreptul la rambursarea cheltuielilor pentru tratamentele medicale necesare în urma leziunilor suferite.

Îngrijirea:

Constă în timpul petrecut de cunostințe/rude pentru a avea grijă de dumneavoastră. Nu este necesar să fi avut un contract încheiat cu membrii familiei  sau prietenii care v-au îngrijit pentru a putea solicita recuperarea cheltuielilor ocazionate de ajutorul primit.

Dacă în urma leziunilor suferite ca urmare a unui accident nu mai puteți efectua treburi casnice, nu mai puteți să grădinăriți sau să conduceți, puteți solicita costul aferent acestor îndeletniciri.

Mai jos găsești mai multe cazuri câștigate și ce compensații au fost obținute în diferite domenii de activitate:

Leziune: Fractură de sold
Compensație: 165.000 de lire sterline
Avocați: Siobhan McIvor si Jaro Bernat

 

Osbornes Law încheie un acord în valoare de 165.000 de lire sterline pentru o doamnă din Slovacia care s-a împiedicat la locul de muncă fracturându-și șoldul

Siobhan McIvor, partener în cadrul Departamentului de vătămare corporală de la Osbornes Law, a obținut o înțelegere în valoare de 165.000 de lire sterline, cu ajutorul avocatului slovac Jaro Bernat, după ce reclamanta s-a împiedicat în fabrica în care lucra, și-a fracturat șoldul și a suferit o afecțiune depresivă ca urmare a acestui accident.

După ce Osbornes a asigurat o recunoaștere anticipată a răspunderii, reclamanta a început un proces de reabilitare intensivă finanțat de asigurătorul reprezentat de o terță parte. Ea a respins o serie de oferte de-a lungul dezbaterii solicitării înainte de a accepta în cele din urmă un acord cu o sumă pe care Osbornes Law a considerat-o adecvată, luând în calcul cu atenție probele obținute pentru a-și cuantifica cererea.

Bariera lingvistică nu a împiedicat-o pe reclamantă să înțeleagă pe deplin progresul cererii sale, deoarece Jaro Bernat i-a furnizat actualizări regulate în slovacă și a tradus toată corespondența după cum era necesar.

Reclamanta a fost foarte mulțumită cu înțelegerea obținută oferind următoarea mărturie:

domnul Jaro Bernat și doamna Siobhan McIvor de la Osborne’s Solicitors chiar dacă sunt avocați, eu m-am simțit ca și cum ar fi prieteni de familie. Mi-au vorbit în termeni foarte simpli, explicându-mi tot jargonul legal și, prin aceasta, au făcut să fie mult mai ușor de înțeles. Mai ales în perioada dificilă din timpul pandemiei Covid -19, Jaroslav a fost mai mult decât un consilier. Petrece multe ore cu mine prin consultații telefonice, nu doar despre cazul meu. La fel de important este și faptul că Siobhan McIvor a fost mereu accesibilă pentru mine atunci când aveam nevoie de părerea sau sfatul ei. Pentru noi, doamna McIvor și domnul Bernat fac cinste profesiei de avocat și nu am ezita să îi recomandăm oricărei persoane care se confruntă cu un caz de vătămare.

Leziune: Fractură la genunchi
Compensație: 100.000 de lire sterline
Avocați: Diana Magyar

 

Osbornes Law încheie un acord în valoare de 100.000 de lire sterline pentru o doamnă de origine maghiară care s-a împiedicat de o geantă de cumpărături la serviciu

Siobhan McIvor, partener în cadrul Departamentului de vătămare corporală de la Osbornes Law, a soluționat recent o cerere cu ajutorul avocatei maghiare Diana Magyar, în numele reclamantei, care a lucrat ca chelneriță într-o cafenea, împiedicându-se de geantă de cumpărături la serviciu, suferind o fractură gravă a genunchiului pentru care probabil va avea nevoie de o înlocuire a genunchiului în timp util.

Reclamanta nu a putut să lucreze timp de 6 luni și a avut probleme la întoarcere, în cele din urmă demisionând pentru a fi supusă unei reabilitări intensive înainte de a începe o altă angajare câteva luni mai târziu. Cazul a fost complicat de faptul că, din păcate, reclamanta s-a împiedicat și s-a rănit din nou la același genunchi în anul următor accidentului, ceea ce a ridicat semne de întrebare cu privire la măsura în care durerea continuă avea legătură cu primul accident, față de cel de-al doilea.

Reclamanta a fost foarte mulțumită de soluționarea obținută și de serviciile oferite, descriind firma Osbornes drept „foarte profesionistă” și confirmând că se simte „recunoscătoare” și „norocoasă” că apelat la Osbornes Law, simțindu-se susținută în toate privințele de către ei. Într-o mărturie foarte frumoasă, ea a evaluat firma Osbornes cu o notă de 20 din 10 în ochii ei.

Leziune: Fractură a capului femural
Compensație: 270.000 de lire sterline
Avocați: Siobhan McIvor

 

Osbornes Law încheie un acord în valoare de 270.000 de lire sterline pentru o doamnă de origine poloneză care a alunecat ca elevă pe podeaua udă de la școală

Siobhan McIvor, partener în cadrul Departamentului de vătămare corporală de la Osbornes Law, a obținut un acord de 270.000 de lire sterline, ca urmare a faptului că reclamanta a alunecat în calitate de elevă și a suferit o fractură gravă a capului femural pentru care a suferit în cele din urmă o intervenție chirurgicală de înlocuire a șoldului.

Asigurătorii școlii au negat inițial răspunderea, dar au fost convinși să-și schimbe poziția și să admită complet răspunderea de către cei de la Osbornes Law.

Prejudiciul a aruncat un adevărat nor asupra activității școlare a reclamantei, aceasta fiind nevoită să se confrunte cu durerea și cu pierderea mobilității, fiind supusă diferitelor proceduri chirurgicale/tratamente medicale.

Reclamanta a respins o serie de oferte de la asigurătorii școlii pe parcursul desfășurării solicitării, variind de la 120.000 la 220.000 GBP. Osbornes Law a depus toate eforturile pentru a obține dovezile necesare pentru a asigura cea mai mare sumă de soluționare posibilă și pentru a convinge asigurătorii să-și mărească în mod substanțial ofertele de soluționare.

A fost furnizat un serviciu complet de traducere engleză-poloneză, conform necesității.

 

Contactați Osbornes

Sunati pentru a discuta cu un avocat roman chiar astazi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completati formularul online


  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  • O echipă profesională.
   Va recomandam cu incredere sa apelați la serviciile Doamnei Avocat Maria Tiron.
   Va multumesc pentru ajutorul acordat.

   Chrys T

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  Studii de cazVIEW ALL

  1. Neglijenta medicala in maternitate
   27.5.2022

   Raportului Ockenden – Scandalul de la maternitate

   În urma publicării Raportului Ockenden, o analiză independentă a serviciilor de maternitate de la Shrewsbury și Telford Hospital NHS...

   Read more
  2. Compensatie primită de un pilot
   25.3.2022

   Un indicator de metrou din Londra cauzează o...

   Cerere pentru compensație în urma unei probleme neurologice severe, după ce un indicator de metrou din Londra lovește...

   Read more
  3. Leziune ortopedică gravă
   18.2.2022

   Leziune ortopedică gravă pentru care s-a primit o...

   Clientul nostru în vârstă de 25 de ani era pasager într-o camionetă de serviciu, când aceasta a fost lovită...

   Read more
  4. Neglijenta medicala spital din UK
   20.1.2022

   Neglijență Medicală – Stephanie Prior discuta la Channel 4 despre...

   Conform declarațiilor celor de la CQC (Care Quality Commission), secția de obstetrică-ginecologie a spitalului Basildon încă are...

   Read more
  5. Despagubiri amputare picior
   14.1.2022

   Despăgubire Accident la locul de muncă

   Accident la locul de muncă – compensație de £4,75 milioane Domnul S trecea prin curtea interioară de la locul de muncă...

   Read more
  6. Compensatie accident podea uda la scoala
   20.12.2021

   Compensatie in valoare de 270.000 de lire sterline pentru...

   Osbornes Law a obtinut o compensatie in valoare de 270.000 lire sterline pentru o clienta care a alunecat pe podeaua udă...

   Read more
  7. Compensatie amputare picior
   2.12.2021

   Compensatie de sase cifre pentru o amputare de...

   Domnul N, un cetățean român în vârstă de 30 de ani, a venit în Marea Britanie pentru a...

   Read more
  8. trimitere medic specialist
   15.11.2021

   Când este o trimitere urgentă?

   Ce este o trimitere și cum este aranjată? Pacienții au dreptul să ceară să fie îndrumați pentru tratament...

   Read more
  9. Indepartare stent uretar
   9.11.2021

   Întârzieri în îndepărtarea stenturilor ureterale

   În februarie 2020, Direcția de Investigare a Siguranței în Domeniul Sănătății (HSIB) a publicat un buletin...

   Read more
  10. Accidente agricole
   21.9.2021

   Riscul ridicat in accidente agricole pentru cei self-employed

   Accidente agricole în UK. Agricultura reprezintă o industrie periculoasă în Marea Britanie și, conform raportului Autorității pentru Sănă...

   Read more
  11. reclamación por accidente de bicicleta
   20.9.2021

   Accident fatal de bicicletă

   Osbornes acționează pentru familia biciclistului ucis in mod tragic în urma unei coliziuni. Firma de avocatura Osbornes Law a...

   Read more
  12. meglijenta personalului medical in cazul Cristianei
   4.8.2021

   Concluzia anchetei: numeroasele erori din partea personalului medical...

   Firma de avocatura Osbornes Law reprezinta parintii Cristianei care avea aproape 3 ani cand si-a pierdut viata. Investigatia instantei (Coroner) s-a...

   Read more
  13. Accident ciclism
   14.7.2021

   Reprezentare și ce poți să faci în...

   Accident De Bicicletă în Londra. Avocații noștri specializați în cereri ca urmare a accidentelor de bicicletă sunt...

   Read more
  14. ingrijirea pacientului cu septicemie
   6.7.2021

   Septicemia – O mai mare conștientizare poate duce...

   Recent Nickolas Leahy a participat la evenimentul de formare Sepsis al Brain Injury Group în Londra împreună cu colega lui,...

   Read more
  15. Proba video in instanta in caz de accident de bicicleta
   1.3.2021

   Proba video in instanta in caz de accident...

   Camerele video pentru casca au devenit un obiect indispensabil pentru biciclisti, in special pentru cei care fac naveta de acasa...

   Read more
  16. 27.11.2020

   Omiterea diagnosticării unei fracturi

   Ce este o fractură osoasă? O fractură osoasă apare atunci când structura este deteriorată, cauzând fracturarea osului în 2...

   Read more
  17. injury at work
   26.10.2020

   Accident la locul de munca soldat cu o...

   Echipa noastra a finalizat un caz de vatamare corporala al unui roman care a suferit un accident de munca in...

   Read more
  18. avocat specializat in neglijenta medicala
   2.10.2020

   Este necesar ca avocatul dumneavoastra in dosarul de...

   Majoritatea clientilor care au un caz de neglijenta medicala au trecut deja printr-o experienta profund suparatoare prin care increderea lor...

   Read more
  19. accident de moped
   16.9.2020

   Accident de moped

   Clientul nostru, lucra pe moped făcând curierat de fast-food în centrul Londrei, când mopedul său s-a...

   Read more
  20. Accident la locul de munca
   16.9.2020

   Accident la locul de munca

   Clientul nostru a suferit numeroase fracturi la piciorul stâng care au necesitat intervenții chirurgicale. EL lucra într-o cameră...

   Read more
  21. Accident motocicleta
   16.9.2020

   Accident de motocicletă I

   Clientul nostru a suferit vătămări grave la nivelul piciorului stâng și la gleznă, cu multiple fracturi...

   Read more
  22. comunicare caz de neglijenta medicala
   16.9.2020

   Importanța comunicării în cazurile de neglijență...

   Nevoia de a fi înțeles este o necesitate, în special pentru doctorii sau asistenții medicali care au grijă...

   Read more
  23. Termene pentru neglijenta medicala
   16.9.2020

   Termenele limita pentru cererile de neglijenta medicala

   Ce termen ai pentru a depune o cerere pentru neglijenta medicala. Cererile de neglijență medicală sunt supuse unor termene limita...

   Read more
  24. pericolele din ferme
   16.9.2020

   Pericolele de a lucra in ferme

   Inspectorii de protectie a muncii au declarat ca in ultimii 10 ani, cel putin o persoana pe saptamana a murit ca...

   Read more

  VIEW ALL

  Acreditari

  Contactați Osbornes pentru a discuta cu un avocat român

  Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astazi 0207 482 8445

  Contactați-ne acum Completați formularul online