Reprezentare și ce poți să faci în caz de accident de bicicletă

14 Jul 2021 | Maria Tiron
Accident ciclism

Table of Contents

Accident De Bicicletă în Londra.

Avocații noștri specializați în cereri ca urmare a accidentelor de bicicletă sunt aici pentru a ajuta și ghida bicicliștii care au fost implicați într-un accident cu bicicleta.

Găsiți răspunsuri la întrebările dumneavoastră, cum ar fi și cum puteți face o cerere de chemare în judecată în urma unui accident de bicicletă și la ce vă puteți aștepta de la avocatul dumneavoastră. Veți afla mai multe despre echipa de ciclism de la Osbornes, inclusiv despre experiența pe care o avem în a ajuta bicicliștii care au avut un accident de bicicletă și cum ne-am specializat în a-i ajuta pe cei care au suferit cele mai grave leziuni.

În calitate de bicicliști noi înșine, care mergem zilnic la muncă, considerăm că toți bicicliștii au dreptul să fie în siguranță pe drumurile noastre. Suntem mândri că suntem parteneri exclusivi ai London Cycling Campaign, o organizație caritabilă puternică cu 12.000 de membri, care oferă tuturor celor care merg cu bicicleta sau doresc să meargă cu bicicleta, oportunitatea de a se face auziți în Londra. Șeful departamentului nostru juridic pentru cazuri de accidente de ciclism joacă, de asemenea, un rol activ în campaniile pentru ciclism.

Echipa de ciclism de la Osbornes este formată din avocați abordabili, cu experiență în soluționarea celor mai complexe și grave cazuri de accidente și reprezentarea bicicliștilor în întreaga complexitate de cereri.

Echipa noastră de experți în ciclism are peste 40 de ani de experiență în cereri de chemare in judecată privind accidentele de ciclism. Am obținut cu succes compensații in valoare de milioane de lire sterline pentru persoanele care au suferit accidente de bicicletă și ale căror vieți au fost devastate în urma unor leziuni serioase care le-au schimbat viața, cât și pentru familiile celor uciși în mod tragic în urma unor accidente de bicicletă.

Obiectivul nostru principal nu se referă la obținerea unei soluții rapide rapide, ci să vă oferim tot sprijinul de care aveți nevoie pe tot parcursul recuperării. Instruim în mod regulat experți medicali independenți în numele clienților noștri să ne ajute să stabilim efectele pe termen lung ale unei leziuni suferite în urma unui accident de bicicletă. Avocații noștri pot mai apoi să lucreze pentru a vă asigura cel mai bun program de reabilitare adecvat nevoilor dumneavoastră, inclusiv plăți în avans pe tot parcursul cazului dumneavoastră și despăgubiri ca urmare a accidentului de bicicletă.

De ce să ne alegeți pe noi ca avocați ai dumneavoastră în cazul în care ați suferit leziuni în urma unui accident de bicicletă?

Cererile privind accidentele de ciclism pot fi complexe și necesită expertiză de specialitate. Am gestionat cu succes sute dintre ele, așa că știm despre ce este vorba atunci când începem să lucrăm la un astfel de caz.

Iată de ce clienții ne aleg pe noi:

 • Peste 40 de ani de experiență
 • Un palmares excelent în câștigarea de compensații de mare valoare
 • Parteneri exclusive ai LCC
 • Nominalizați în mod constant în top-ul celor de la Legal 500 și Chambers and Partners pentru reputația noastră de specialiști în acest domeniu

Avem o echipă dedicată de avocați români în UK care se ocupă cu soluționarea de cereri de chemare în judecată privind accidentele de bicicletă, formată din avocați experimentați, care sunt ei înșiși bicicliști și care sunt membri ai comunității de ciclism din Londra.

Înțelegem că fiecare caz este diferit și înțelegem problemele care apar în cererile de chemare în judecată privind accidentele de ciclism. Noi putem să înțelegem tipurile de leziuni pe care le suferă bicicliștii și efectele pe termen scurt și lung care urmează și înțelegem pierderile și cheltuielile adesea subtile care apar în orice caz dat.

Ce ar trebui să faceți în urma unui accident de bicicletă?

Șocul și durerea pot face dificilă reacția imediată și corectă în urma unui accident care implică vătămări, dar iată care sunt sfaturile noastre:

 1. Fiți în siguranță – ieșiți din pericol și determinați-i pe alții să vă ajute la securizarea locului accidentului;

 2. Sunați la 999 – paramedicii de pe ambulanță vă vor evalua rănile, iar poliția va investiga accidentul de bicicletă;

 3. Cereți detaliile de contact și detaliile poliței de asigurare persoanei care v-a accidentat;

 4. Dovezi – utilizați telefonul: fotografiați celălalt vehicul, șoferul și locul accidentului; discutați cu martorii și obțineți datele lor de contact;

 5. Cereți sfaturi juridice cu privire la drepturile dumneavoastră.

Ce se întâmplă dacă cealaltă persoană implicată în accident nu a oprit/a plecat de la locul accidentului?

Dacă ați fost victima unui accident în care persoana vinovată a fugit de la locul accidentului sau persoana vinovată era neasigurata (un șofer care nu avea asigurare auto), nu vă faceți griji. Este posibil să vă putem ajuta în continuare cu cererea dumneavoastră. Colaborând cu cei de la Motor Insurers’ Bureau (MIB), ar putea fi posibil să vă reprezentăm.

Andrew Middlehurst, avocat specializat în accidente de bicicletă, parte din echipa Osbornes Law, a soluționat o cerere de despăgubire pentru o biciclistă rănită în valoare de 70.000 GBP.

Clienta noastră călătorea cu bicicleta pe un drum liniștit din estul Londrei, când șoferul unei mașini a deschis brusc portiera. Clienta noastră nu a avut nicio șansă de a evita coliziunea și s-a lovit cu fața de ușa deschisă. Șoferul a fost trimis în judecată pentru că a deschis portiera în calea unui biciclist.

Clienta noastră a suferit fracturi faciale grave care au necesitat o intervenție chirurgicală. Leziunile au fost atât de grave încât s-au folosit plăci metalice pentru a stabiliza fracturile. Din păcate, clienta noastră a început să sufere de dureri cronice și dureri de cap în urma coliziunii.

Cei de la firma de asigurări a șoferului au încercat să soluționeze cazul mai devreme. Prima lor ofertă, atunci când prognosticul pentru biciclistă era neclar, a fost de mai puțin de 15.000 de lire sterline.

Pentru a înțelege mai bine impactul pe termen lung al leziunilor suferite, i-am stabilit clientei noastre programări la o serie de experți medicali pentru a obține o imagine completă a prognosticului său.

Biciclista a fost informată cu privire la valoarea potențială a cererii sale de despăgubire și a decis să continue să strângă probe medicale.

În cele din urmă, a fost necesar să se inițieze o acțiune în instanță și, în urma acesteia, s-a ajuns la o înțelegere cu firma de asigurări. Alocarea finală a fost de aproximativ 70.000 de lire sterline.

Acest caz evidențiază motivul pentru care o persoană vătămată ce primește o ofertă de soluționare anticipată ar trebui să ceară întotdeauna sfatul și îndrumarea unui avocat.

Avocații noștri specializați în vătămări corporale vă pot ajuta în baza unui contract de tip fără câștig-fără onorariu.

Echipa Osbornes Law este specializată în solicitări pentru accidente de bicicletă, ajutând bicicliștii care au fost răniți în urma unei coliziuni. Firma este partenerul juridic al London Cycling Campaign (LCC). Șeful departamentului de ciclism, Stuart Kightley, este, de asemenea, membru al consiliului de administrație al LCC.

Pentru a lua legătura cu Andrew Middlehurst despre vătămarea dumneavoastră, vă rugăm să ne sunați sau să completați formularul online și vom reveni noi cu un apel telefonic în cel mai scurt timp.

Un alt caz soluționat în urma unui accident de bicicletă:

Colegul nostru, av. Andrew Middlehurst, a soluționat recent un dosar în care un biciclist  a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o intersecție. Andrew a reușit să obțină o compensație de 60.000 de lire sterline.

Biciclistul în vârstă de 60 de ani se deplasa către casă, atunci când a oprit la o intersecție, așteptând o ocazie sigură de a traversa. Dintr-o dată, șoferul unei mașini a ieșit din intersecție și a intrat în roata din spate a bicicletei, aruncându-l pe clientul nostru la pământ.

Biciclistul a suferit o fractură la nivelul șoldului și a necesitat o artroplastie totală de șold. Acesta a rămas cu un picior mai scurt în comparație cu piciorul sănătos. Accidentarea l-a afectat atât de tare încât, în cele din urmă, acesta a decis să nu mai practice ciclismul.

Compania de asigurări și-a asumat răspunderea. De asemenea, au făcut o ofertă de soluționare încă de la începutul cazului, pentru a încerca să pună presiune asupra clientului nostru.

Andrew a obtinut rapoarte de la mai mulți experți medicali, inclusiv de la un chirurg specialist în fracturi de șold și un podiatru, pentru a construi o imagine completă a leziunilor suferite și a prognosticului.

În cele din urmă a fost acceptată o ofertă renegociată, ceea ce a dus la finalizarea cazului.

Av. Andrew Middlehurst a fost recent clasat drept „Star în ascensiune” de către Legal 500 și a fost remarcat în special pentru soluționarea cu succes a dosarelor ce implică accidente de ciclism și cu scutere electrice. Andrew publică în mod regulat articole despre ciclism și legea cu privire la ciclism în „The London Cyclist”. El a apărut și la Radio 4, în cadrul emisiunii „Law in Action”.

Un caz similar a fost soluționat recent de catre Megan Lambert într-un accident petrecut în sensul giratoriu.

M.L a soluționat o cerere de despăgubiri pentru un biciclist rănit, în valoare de 11.000 de lire sterline. Biciclistul circula într-un sens giratoriu când un autoturism a intrat în sensul giratoriu și a intrat în coliziune cu biciclistul. Ciclistul a suferit leziuni ale țesuturilor moi, răni la nas, comoție și o recidivă a tulburării de stres post-traumatic. Pârâtul și-a asumat răspunderea pentru accident. Megan a aranjat ca biciclistul să fie examinat de mai mulți experți medicali și au început negocierile cu asigurătorii pârâtului pentru a soluționa cererea de despăgubiri a clientului nostru. În urma negocierilor, s-a ajuns la un acord în jurul valorii de 11.000 de lire sterline.

Accidentele in sensurile giratorii sunt frecvente, iar firma Osbornes Law este specializată în solicitări de despăgubiri pentru accidente de biciclete, ajutând bicicliștii care au fost răniți în urma unei coliziuni.

Avocații noștri de vătămare corporală vă pot ajuta conform metodei fără câștig, fără tarife. Pentru a vorbi cu un specialist din departamentul de vătămare corporală, contactați-ne la numărul de mai jos sau completați formularul de contact online.

Osbornes Law este o firmă de avocatură specializată în reclamații privind accidentele de ciclism, fiind și partenerul legal „London Cycling Campaign (LCC)”.

Share this article

Contact

Contactați Osbornes pentru a discuta pașii pe care trebuie să îi urmezi în cazul unui accident cu bicicleta

Sunati pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completati formularul online


  • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
   Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

   Elena

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Diana A

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  Studii de cazVIEW ALL

  1. accident de ciclism cu o masina cu usa deshisa
   4.7.2023

   Accident de ciclism

   Megan Lambert a soluționat recent o cerere de despăgubiri pentru un biciclist rănit, în valoare de 12.000 de...

   Read more
  2. Accident biciclistă cu o mașină
   26.6.2023

   Despăgubire de peste 70.000 de lire sterline pentru...

   L.S, avocat asociat  de la Osbornes Law, a soluționat o cerere de despăgubire de peste 70.000 de lire...

   Read more
  3. cadru medical accident de bicicleta si despagubiri
   22.3.2023

   Cadru medical NHS – victimă a unui accident grav...

   Av. asociat Laura Swaine din cadrul firmei Osbornes Law a obținut o despăgubire de 6 cifre pentru o reclamantă...

   Read more
  4. accident de ciclism
   13.3.2023

   Un accident de ciclism a cauzat leziuni majore...

   Kate Milton, Avocat Asociat Senior din cadrul firmei Osbornes Law, a soluționat o cerere de despăgubiri pentru un...

   Read more
  5. reclamación por accidente de bicicleta
   20.9.2021

   Accident fatal de bicicletă

   Osbornes acționează pentru familia biciclistului ucis în mod tragic în urma unei coliziuni. Firma de avocatură Osbornes Law a...

   Read more
  6. Proba video in instanta in caz de accident de bicicleta
   1.3.2021

   Proba video în instanță în caz de accident...

   Camerele video pentru cască au devenit un obiect indispensabil pentru bicicliști, în special pentru cei care fac naveta de...

   Read more
  7. Accident motocicleta
   16.9.2020

   Accident de motocicletă I

   Clientul nostru a suferit vătămări grave la nivelul piciorului stâng și la gleznă, cu multiple fracturi...

   Read more

  VIEW ALL