Proba video in instanta in caz de accident de bicicleta

1 Mar 2021 | Maria Tiron
Proba video in instanta in caz de accident de bicicleta

Camerele video pentru casca au devenit un obiect indispensabil pentru biciclisti, in special pentru cei care fac naveta de acasa la serviciu si inapoi. Aceste camere le ofera biciclistilor posibilitatea de a-si inregistra traseul atat pentru placerea personala, cat si pentru motive de siguranta.

Ca si biciclist este frustrant sa ti se taie calea de catre conducatorii auto si atunci cand se produce un accident, in cele mai multe cazuri, este cuvantul tau impotriva celuilalt. In unele cazuri conducatorul auto paraseste locul accidentului si isi continua drumul, lasand biciclistul ranit si cu bicicleta avariata in urma si fara nicio posibilitate de a-si recupera pagubele.

De multe ori asiguratorii neaga vina inca de la inceput, asteptand ca politia sa isi finalizeze investigatia. Vina poate ramane respinsa, iar asiguratorii sa puna multiple intrebari, punand la indoiala abilitatile biciclistului.

Inainte sa apara camerele video pentru casca, biciclistii trebuiau sa gaseasca martori care sa fi vazut accidentul si care sa fie dispusi sa dea o declaratie. Martorii nu intotdeauna sunt dispusi sa colaboreze, pot sa denatureze povestea sau sa nu se prezinte in instanta. Avand o camera video pentru casca, nevoia de a gasi/avea un martor scade considerabil.

In foarte multe cazuri inregistrarea camerei video poate ajuta in a demonstra cum s-a petrecut accidentul si poate face diferenta intre a castiga sau a pierde cazul. Inregistrarile video din spatiile publice sunt legale, deci biciclistii nu trebuie sa isi faca griji in ceea ce priveste utilizarea zilnica a camerei video.

Pentru a putea folosi inregistrarea camerei video ca dovada intr-un proces, aceasta trebuie sa fie descarcata pe un CD si trebuie sa fie insotita de un certificat doveditor, care atesta faptul ca inregistrarea nu a fost modificata sau alterata. Certificatul trebuie sa fie contrasemnat de catre un avocat.

Ca si firma de avocatura putem confirma ca in multe cazuri inregistrarile camerelor video au fost de foarte mare ajutor.

Share this article

Contact

Contactați Osbornes

Sunati pentru a discuta cu un avocat roman chiar astazi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completati formularul online


  • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
   Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

   Elena

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Diana A

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  Studii de cazVIEW ALL

  1. Accidente agricole
   21.9.2021

   Riscul ridicat in accidente agricole pentru...

   Accidente agricole în UK. Agricultura reprezintă o industrie periculoasă în Marea Britanie și, conform raportului Autorității pentru Sănă...

   Read more
  2. Accident fatal de bicicleta
   20.9.2021

   Accident fatal de bicicletă

   Osbornes acționează pentru familia biciclistului ucis in mod tragic în urma unei coliziuni. Firma de avocatura Osbornes Law a...

   Read more
  3. meglijenta personalului medical in cazul Cristianei
   4.8.2021

   Concluzia anchetei: numeroasele erori din partea...

   Firma de avocatura Osbornes Law reprezinta parintii Cristianei care avea aproape 3 ani cand si-a pierdut viata. Investigatia instantei (Coroner) s-a...

   Read more
  4. Accident ciclism
   14.7.2021

   Reprezentare si ce poti sa faci...

   Accident De Bicicleta In Londra Avocații noștri specializați în cereri urmare a accidentelor de bicicletă sunt aici...

   Read more
  5. ingrijirea pacientului cu septicemie
   6.7.2021

   Septicemia – O mai mare conștientizare...

   Recent Nickolas Leahy a participat la evenimentul de formare Sepsis al Brain Injury Group în Londra împreună cu colega lui,...

   Read more
  6. Proba video in instanta in caz de accident de bicicleta
   1.3.2021

   Proba video in instanta in caz...

   Camerele video pentru casca au devenit un obiect indispensabil pentru biciclisti, in special pentru cei care fac naveta de acasa...

   Read more

  VIEW ALL