Accidente la locul de muncă și despăgubiri

Află tot ce trebuie să știi despre orice accident petrecut la locul de muncă în UK

Dacă ai suferit un accident de muncă în Londra sau în celelalte zone ale Angliei și ai nevoie de un avocat specialist pentru accidente de muncă, apelează cu încredere la echipa noastră de avocați români și obține despăgubiri din partea angajatorului.

Contact us

Contact

Există un spectru larg de cereri de vătămare la locul de muncă, de la accidente pe șantier, în depozite și în agricultură, până la leziuni rezultate din activități repetitive, expunere la azbest etc.

Un angajator este obligat să evalueze riscul de vătămare la locul de muncă și să ia toate măsurile rezonabile pentru a minimiza acel risc. Dacă evaluările nu sunt efectuate sau sunt inadecvate, de obicei angajatorul va fi responsabil pentru orice accident de muncă.

Cu toate că există legislații în materie de siguranță și sănătate la locul de muncă, mulți angajatori încă ignoră pericolele la locul de muncă sau îndatoririle pe care le au.

În ultimii câțiva ani s-a înregistrat o creștere a plângerilor formulate de către muncitorii străini împotriva angajatorilor lor. Acest fapt demonstrează că din ce în ce mai multe persoane vin să lucreze în Marea Britanie sau că muncitorii străini devin mai conștienți de drepturile lor.

O persoană care a suferit o vătămare corporală catastrofală ar trebui să solicite ajutorul unor avocați specializați în astfel de cazuri complexe.

Dacă ați fost accidentat la locul de muncă, acestea sunt câteva sfaturi generale pe care să le urmați:

 • Solicitați de urgență asistență medicală și asigurați-vă că evidența medicală arată că incidentul s-a petrecut la locul de muncă
 • Raportați accidentul la supervizorul dumneavoastră și completați formularul de accidente
 • Notați numele martorilor și, dacă puteți, faceți poze locului unde s-a întâmplat accidentul cât și si zonei lezate
 • Tineți evideța tratamentului pe care îl urmați, a investigațiilor și a oricăror alte cheltuieli cauzate de accident

Atunci când este vorba de o vătămare foarte gravă, adesea vor exista consecințe ireversibile care schimbă dramatic viața unei persoane, cum ar fi paralizia, leziunile cerebrale severe, amputațiile, arsurile grave sau chiar decesul.

Oricare ar fi vătămarea este esențial să fie instruită o firmă de avocatură acreditată de APIL și cu reputație în domediu, care are un departament dedicat soluționării cazurilor complexe.

Este important ca avocatul dumneavoastră să înțeleagă natura prejudiciului și necesitatea unei finanțări adecvate.

Clienții răniți grav au adesea nevoie de tratament pe termen lung și poate exista o perioadă semnificativă de ajustare atât pentru clienții noștri, cât și pentru familiile lor.

Majoritatea clienților necesită aparatură medicală sau adaptări ale locuinței, pachete de îngrijire și asistență și plăți în avans pentru a atenua greutățile financiare și pentru a finanța un regim de îngrijire privat.

În cât timp se declară accidentul de muncă?

 – De regulă, accidentul trebuie să fie raportat cât mai repede posibil. În cele mai multe cazuri responsabilitatea le rămăne persoanelor accidentate.
Mai jos am detaliat, cu mai multe informații, pașii pe care trebuie să ii urmați și vă pot ajuta în cazul în care ați suferit un accident la locul de muncă:

Responsabilitatea de a raporta un accident la locul de muncă.


Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care clienții mei o au e cea referitoare la persoana responsabilă pentru raportarea accidentelor la locul de muncă. In rândurile de mai jos, gasiți opinia mea cu privire la modul în care puteți raporta un accident la locul de muncă:

 1. Raportați accidentul colegilor dumneavoastră.

  Dacă lucrați singur în momentul accidentului de muncă, asigurațivă că restul colegilor dumneavoastră sunt informați despre incident. Acest lucru este important dacă decideți ulterior să faceți o cerere pentru o compensatie sau dacă există o investigație. Astfel, angajatorul dumneavoastră și asigurătorii lor nu pot contesta producerea accidentului, lucru care, din păcate, se poate întâmpla des in lipsa dovezilor. În plus, indiferent dacă intenționați să depuneți o cerere pentru o compensatie, dacă vă atenționați colegii de lucru cu privire la accident, atunci ii ajutati pe acestia sa nu se raneasca in acelasi fel.

 2. Raportați accidentul managerului dumneavoastră.

  Trebuie să raportati managerului dumneavoastră accidentul, urmând protocoalele de raportare a accidentelor ale organizației dumneavoastră.
  Dacă ați suferit un accident grav la locul de muncă, atunci angajatorul dumneavoastră este obligat din punct de vedere legal să raporteze accidentul către Health and Safety Executive (în funcție de circumstanțele precise și de concediul medical necesar).
  În multe organizații, ați putea încălca procedurile personalului dacă nu raportați accidentul la locul de muncă în mod corespunzător.

 3. Înregistrați accidentul în carnetul de accidente.

  Fiecare organizație ar trebui să aibă un carnet de accidente. Unii angajatori pot fi reticenți în a înregistra un accident la locul de muncă în registrul de accidente, de obicei din cauza obiectivelor de performanță pentru reducerea accidentelor la locul de muncă.
  Este esențial să nu permiteți ca un accident să rămână neraportat . Raportarea unui accident este foarte importantă.

  Dacă angajatorul dumneavoastră refuză să înregistreze accidentul în carnetul de accidente, atunci ar trebui săi scrieți angajatorului un email , astfel încât să existe o dovada cum că ați încercat să raportați accidentul.


Dacă aveți întrebări legate de un accident la locul de muncă petrecut în Londra sau UK, nu ezitați să ne contactați la: 07809343150 / 07912 4857833 WhatsApp sau pe email la
maria.tiron@osborneslaw.com

Vedeți în acest video ce trebuie să faceți dacă ați avut un accident la locul de muncă în UK

Contactați Osbornes pentru a discuta cazul dumneavoastră, dacă ați suferit un accident de muncă în Londra sau UK și doriți despăgubiri

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online


  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  • O echipă profesională.
   Va recomandam cu incredere sa apelați la serviciile Doamnei Avocat Maria Tiron.
   Va multumesc pentru ajutorul acordat.

   Chrys T

  Studii de cazVIEW ALL

  1. Despagubiri amputare picior
   14.1.2022

   Despăgubire Accident la locul de muncă

   Accident la locul de muncă – compensație de £4,75 milioane Domnul S trecea prin curtea interioară de la locul de muncă...

   Read more
  2. accidente agricole
   16.9.2020

   Agricultură și accidente agricole

   Agricultura și munca la fermă sunt considerate în mare măsură printre cele mai periculoase ocupații, iar obligațiile...

   Read more
  3. Accident la locul de munca
   16.9.2020

   Accident la locul de muncă

   Clientul nostru a suferit numeroase fracturi la piciorul stâng care au necesitat intervenții chirurgicale. El lucra într-o cameră...

   Read more
  4. Accidente mortale
   22.10.2018

   Avocati pentru accidente mortale

   Obțineți consiliere cu privire la accidente mortale de la avocați și juriști români calificați....

   Read more
  5. accidente in depozite
   18.9.2018

   Despăgubiri privind accidentele din depozite

   Solicitări de despăgubiri privind accidentele din depozite și ridicările de sarcini. Accidentele din depozite și cele legate...

   Read more
  6. accidente pe santier
   7.9.2018

   Accidente pe santiere de constructii

   Accidente pe șantiere de construcții Muncitorii de pe șantierele de construcții se confruntă cu pericole fizice în fiecare...

   Read more
  7. Accidente de munca in fabrici
   30.8.2018

   Despăgubiri pentru accidente de muncă în fabricile...

   Solicitări privind despăgubiri pentru accidente de muncă în fabrici pe teritoriul Angliei. Industria prelucrătoare ocupă 10% din forț...

   Read more
  8. 11.6.2018

   Accidente fatale la locul de muncă

   Raportul privind accidentele fatale la locul de muncă în Anglia. Un articol nou de la BBC analizează accidentele fatale la...

   Read more

  VIEW ALL

  Acreditări

  • Times best law firms 2023
  • The Law Society Personal Injury Accreditation
  • legal 500 leading firm
  • chambers logo

  Contactați Osbornes să discutăm cazul dumneavoastră

  Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

  Contactați-ne acum Completați formularul online