Cereri pentru Paralizie Cerebrală

Paralizie cerebrală cauzată de malpraxis medical

Osbornes Law are un palmares de invidiat în ceea ce privește obținerea de revindecări care schimbă vieți pentru familiile copiilor care au fost afectați de paralizie cerebrală.

Contact us

Contact

Această pagină vă va răspunde la întrebările dumneavoastră, inclusiv la modul în care puteți depune o cerere de despăgubire în numele unui copil cu paralizie cerebrală care a suferit leziuni la naștere. Vă vom explica de ce este important să lucrați cu o echipă de experiti juridici care vă pot oferi cosiliere și sprijin holistic. În cele din urmă, vă vom împărtăși poveștile unora dintre cliențîi nostri pe care am reușit să îi ajutăm.

Justiție pentru familiile afectate de neglijență medicală în cazul paraleziei celebrale.

Osbornes Law este mândră să fie membru al Action Against Medical Accidents, o organizație caritabilă pentru siguranța pacienților și justiție.

Afilierea și siguranța noastră ne-au permis să formăm parteneriate unice cu cei mai buni experți medicali, profesioniști din domeniul sănătății și furnizori de servicii de reabilitare. Împreună, ne asigurăm că, cazul dvs este investigat fără probleme și că puteți obține cea mai adecvată îngrijire, educație și tratament pentru tot parcusul vieții copilului dumneavoastră.

Experiența noastră cu cererile de despăgubire pentru paralizie cerebrală.

Echipa noastră de neglijență medicală de la Osbornes este formată din avocați români în UK, care sunt obișnuiți să gestioneze cereri de despăgubire pentru paralezie celebrală complexe și de mare valoare. Avem peste 40 de ani de experință în acest domeniu. Personalul nostru plin de compansiune înțelege enormitatea provocărilor cu care se poate confrunta familia dumneavoastră, și este aici pentru a vă oferi sprijinul de care aveți nevoie.

Scopul nostru este de a proteja calitatea vieții copilului dumneavoastră. Pentru a ne ajuta să facem acest lucru, lucrăm din greu pentru a asigura o compensație pe viață care va acoperi toate nevoile de îngrijire ale copilului dumneavoastră, atât acuma cât și în viitor. O sarcină importantă pentru avocații noștri este să se asigure că aveți acces la cei mai buni terapeuți, furnizori de ingrijire și echipamente. Pentru a face acest lucru posibil, negociem plăti anticipate ori de câte ori acest lucru este posibil.

De ce să alegeți Osbornes Law?

Experiență în domeniul medical – Avocatul nostru cu cea mai multă experință în materie de neglijență medicală, este de asemenea o asistentă medicală calaficată care a lucrat mulți ani în cadru NHS.

Experți în paralizie cerebrală – Lucrăm la cazuri de paralezie celebrală privind toate aspectele NHS și din sistemul privat de sănătate fiind acreditați pe deplin de către Law Society și Action Against Medical Accidents.

Experți Medicali – Avem access și instruim în mod regulat experți medicali de top pentru a ne ajuta să stabilim impactul vătămării dumneavoastră. Acest lucru ne ajută la negocierea pachetului dumneavoastră financiar și de îngrijire.

Firmă de avocatură de top – Suntem recunoscuți ca fiind una dintre cele mai importante cabinete de avocatură pe malpraxis medical din țară, fiind în anuarele de top din industrie, Chambers UK și Legal 500. Suntem mândri de palmaresul nostru în asigurarea unor înțelegeri care schimbă vieți pentru copii ale căror vieți au fost devastate de neglijența medicală.

Consiliere clară și sinceră- Scopul nostru este de a face procesul de revindecare cât mai simplu posibil. Vrem să ajutăm să obțineți răspunsurile și sprinjinul pe care îl meritați.

Contactați Osbornes pentru a discuta cu un noi

Sunați pentru a discuta chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online


  Alte articoleVIEW ALL

  1. Hotararea curtii supreme
   22.1.2024

   Hotărârea Curții Supreme din Marea...

   Curtea Supremă a confirmat la 11 ianuarie 2024, ordinul Curții de Apel de a respinge cererile victimelor secundare în cazurile de...

   Read more
  2. ambulanta din UK
   20.12.2023

   Întârzierile ambulanțelor afectează tratamentul rapid al...

   În 2017, secretarul de stat pentru sănătate a acceptat noile standarde de performanță pentru ambulanțe recomandate de NHS...

   Read more
  3. copil nou nascut
   12.12.2023

   Maternitate și scandaluri neonatale: lecții învățate

   În ultimii 15 până la 20 de ani, serviciile de maternitate NHS au fost supuse controlului, deoarece familiile vătămate...

   Read more
  4. Bebelus in spital
   30.11.2023

   Hiponatremie maternă și fetală: Ce este Hiponatremia?

   Hiponatremie maternă și fetală, ce este Hiponatremia? Hiponatremia este o afecțiune în care nivelul de sodium scade sub un...

   Read more
  5. malpraxis intr-un spital privat
   5.11.2023

   Malpraxis: Neglijență în domeniul sănătății...

   Puteți reclama neglijență unui spital privat? Da – poate fi puțin mai complicat decât a depune o cerere î...

   Read more
  6. ingrijirea pacientilor prin nhs
   2.11.2023

   Listele de așteptare pentru tratamente în spital...

   Listele de așteptare ale NHS din Anglia au atins cea mai mare cifră din 2007 încoace, ajungând la un...

   Read more
  7. Neglijenta medicala spital din UK
   28.8.2023

   Femeile din minoritățile etnice se confruntă cu...

   Conform datelor publicate, femeile de culoare au cu 40% mai multe șanse de a suferi un avort spontan, decât femeile...

   Read more
  8. intervenție chirurgicală la intestin
   21.8.2023

   Leziune a nervului după o intervenție chirurgicală...

   Stephanie Prior a fost instruită într-o reclamație împotriva Spitalului Universitar Luton & Dunstable, în care clientul nostru a suferit...

   Read more
  9. Investigatii RMN
   14.8.2023

   Investigația cu privire la moartea unei fete...

   O adolescentă cu autism a murit în urma unui RMN sub anestezie generală. Acest lucru a declanșat o investigaț...

   Read more
  10. Închiderile farmaciilor în UK
   3.8.2023

   Închiderile farmaciilor pun pacienții în pericol?

   S-a raportat în presă că închiderile farmaciilor vor avea un impact asupra pacienților care trăiesc în zone defavorizate...

   Read more
  11. Curtea de apel
   27.7.2023

   Taxele de traducere pentru proces sunt recuperabile, stabileș...

   Lordul judecător Stuart-Smith a hotărât în Santiago v. Motor Insurers’ Bureau că onorariul interpretului ar trebui să...

   Read more
  12. 5.7.2023

   Mamografii de depistare a cancerului mamar și neglijenț...

   Screeningul cancerului de sân s-a îmbunătățit semnificativ în Marea Britanie, datorită cercetărilor care au îmbunătăț...

   Read more
  13. 5.7.2023

   Cum obțin evidența medicală GP sau...

   Dacă doriți să obțineți copii ale dosarelor dumneavoastră medicale de la medicul dumneavoastră de familie sau de...

   Read more
  14. Femeie însărcinată în spital
   5.7.2023

   Raportul de instrucțiuni de maternitate privind telefoanele...

   Raport HSIB privind instrucțiunile de maternitate înainte de sosire de la 999 de gestionarea apelurilor Healthcare Safety Investigation Branch („HSIB”)...

   Read more
  15. Ecografie copil femeie insarcinata
   23.6.2023

   Ecografii private și îngrijire sub standard

   Ecografia de sarcina NHS În timpul sarcinii, este important ca femeile să efectueze regulat cate o ecografie pentru a se...

   Read more
  16. negliejența medicală sau erori medicale
   14.6.2023

   Cadrul de răspuns la incident pentru siguranț...

   Ce este Cadrul de răspuns la incident pentru siguranța pacientului (PSIRF)? Potrivit website-ului NHS, PSIRF este o parte...

   Read more

  VIEW ALL

  • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
   Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

   Elena

  • "My experience with your company has exceeded my expectations both in 2014 and especially in my recent case this year, especially to the lady Alexandra Culic whom I strongly recommend."

   Ioan

  • "Sunt foarte multumit de serviciile oferite de doamna avocata alexsanda Culic,
   Mulțumesc Osborne solicitors"

   Claudiu

  • "The best law firm! Alexandra Culic was very professional and helpful all the time. I recommend with confidence!"

   Mesia

  • "I was so happy with all the support for my needs and also was a successful result. Thank you Alexandra for all your support was the best one ever."

   Mrs Codruta

  • O echipă profesională.
   Va recomandam cu incredere sa apelați la serviciile Doamnei Avocat Maria Tiron.
   Va multumesc pentru ajutorul acordat.

   Chrys T

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Diana A

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  Acreditări

  • Times best law firm 2024
  • scil logo
  • legal 500 leading firm