Chevron pointing up icon

Echipa

Echipa Noastra De Avocati Romani

 

Echipa

, Echipa

Maria Tiron
maria.tiron@osborneslaw.com
078 0934 3150 /020 7428 8445

Maria este specializata în litigii rezultate in urma unui accident la locul de muncă, accidentelor rutiere, în special implicând pietoni și ciclisti, precum și acțiunile ca urmare a vatamarilor cauzate de produse defecte.

A obținut în 2012 Distinctie în Master pe Drept European urmând cursurile University of Essex, Colchester, Marea Britanie. In 2014 a absolvit cursurile de drept GDL în cadrul Facultații de Drept BPP, Londra echivalându-și licența în Drept din Romania obținută în cadrul Universitații Alexandru Ioan Cuza, Iasi Romania. A obținut în 2012 Distinctie în Master pe Drept European urmând cursurile University of Essex, Colchester, Marea Britanie.

Maria, avocat roman, s-a calificat in Marea Britanie obtinand în 2017 Diploma de Licențiat în Drept (LPC) la Facultatea de Drept BPP  London, Holborn precum și Master în Business Law.

Maria are un interes deosebit în acțiunile litigioase împotriva companiilor din sectorul construcțiilor, în special în ceea ce privește accidente cu circumstanțe complexe și aspecte care implică mai mulți pârați. Ofera clientilor sustinerea juridica necesara in derularea dosarelor precum si creeaza strategii pentru situatii juridice complexe.

Maria asista si reprezinta clientii in cadrul actiunilor privind neglijenta medicala.

Maria lucreaza îndeaproape cu avocații seniori și parteneri în numeroase dosare complexe implicând accidente catastrofale, inclusiv cele fatale, accidente maritime precum și cazuri cu element de extraneitate.

In calitate de avocat calificat in Marea Britanie, Maria este membră a Asociatiei Femeilor Avocați din Londra (Association Of Women Solicitors), Asociației Avocaților pe Vătămare Corporală (Association of Personal Injury Lawyers), London Young Lawyers Group.

Vezi un interviu acordat celor de la Bizlawyer cu sfaturi despre cariera de avocat aici .

Maria se implica constant in organizarea proiectelor de caritate din cadrul Osbornes Law, proiecte ce au un element de promovare culturala.

 

Camelia Ochiana avocat roman

Camelia Ochiana-El-Emam
camelia.ochianaelemam@osborneslaw.com

Camelia a inceput colaborarea cu Osbornes Solicitors in martie 2015 ca Asistent juridic in cadrul departamentului de Personal Injury.

Camelia a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti, Romania in 2010 si, ulterior, a urmat cursurile de master, specializarea – Dreptul afacerilor, in cadrul Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti, Romania, in 2011.

Camelia a continuat prin dobandirea de experienta lucrand ca si consilier juridic, intr-o firma de avocatura internationala din Bucuresti, Romania pentru aproape 3 ani. Printre ramurile de drept in cadrul carora Camelia s-a implicat, se numara dreptul comercial, drept civil si dreptul muncii. Ulterior, Camelia si-a extins aria de activitate, lucrand in cadrul uneia dintre cele mai importante firme de insolventa din Romania, in departamentul juridic.

In timpul liber, Cameliei ii place sa calatoreasca si sa isi petreaca timpul cu prietenii.

 

Alexandra parte din echipa de avocati romani la Osbornes

Alexandra Culic
Paralegal

alexandra.culic@sborneslaw.com

Alexandra a inceput colaborarea cu firma de avocatura Osbornes Law Solicitors in calitate de paralegal in iunie 2018 in cadrul departamentului de Personal Injury.

Alexandra a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, Romania in 2016.

Alexandra a dobandit o buna cunoastere a celor doua sisteme legale: sistemul de drept civil si sistemul de drept jurisprudential (comun), urmand cursurile Scolii de vara de Drept Continental, Universitatea Panthéon-Assas (“Scoala de Drept Sorbonne”), Paris, Franta.

A participat la un curs de drept spaniol organizat in cooperare cu Universitatea din Valencia, invatand principii de Drept Public Spaniol si Drept Privat Spaniol.

Alexandra a dobandit experienta in domeniul juridic lucrand ca si paralegal la biroul unui executor judecatoresc in Oradea, Romania.

In prezent, Alexandra participa la o varietate de cazuri privind Accidente de Munca, Accidente in Spatii Publice si Accidente de Trafic Rutier.

In timpul liber, Alexandrei ii place sa calatoreasca, sa citeasca si sa isi petreaca timpul cu familia si prietenii.

 

, Echipa

Andra Popoiag
Paralegal

andra.popoiag@osborneslaw.com

Andra s-a alaturat echipei Osborns Law in 2019 ca si paralegal in departamentul de Personal Injury. Ea se ocupa cu diverse cazuri privind Accidente Rutiere, Accidente la Locul de Munca si Accidente in Spatiul Public. De asemenea, asista si la cazuri privind Neglijenta Medicala.

Andra a absolvit Facultatea de Drept in cadrul Universitatii City din Londra in 2018. De asemenea, in 2019, a terminat un master in Practica Legala focusat pe Managementul Afacerilor si Strategie, la Universitatea BPP din Londra.

Andra a fost selectata sa reprezite Romania in 2018 la scoala de vara a Organizatiei Mondiale de Prioprietate Intelectuala in Geneva, Elvetia. A participat la doua proiecte Pro Bono, asistand avocati in a oferi sfaturi juridice gratuite privind diferite problem legale.

In timplul liber, Andrei ii place sa cante, sa mearga la cinema si sa calatoreasca cu prietenii.

 

, Echipa

Radu Sentiveanu
Paralegal

radu.sentiveanu@osborneslaw.com

Radu lucrează ca paralegal în departamentul de vătămări corporale la Osbornes. El a absolvit dreptul la Universitatea Sussex, după terminarea unui an de drept și practică la Universitatea Coventry.

Radu a lucrat în diverse domenii precum construcții, servicii de curierat, depozite și locații de evenimente și este familiarizat cu circumstanțele în care se pot produce leziuni la locul de muncă. Prin urmare, principala sa activitate implică asistarea în cererile de compensații pentru accidentele la locul de munca. De asemenea, asistă la cererile de neglijenta medicala, accidente rutiere si accidente in spatii publice si private.

Radu are o experiență internațională bogată după ce a lucrat și a studiat în China, Singapore, Germania și România și a lucrat ca voluntar la Citizens Advice, unde a oferit sfaturi clienților asupra unor diferite probleme cu care aceștia se confruntau. Din acest motiv, el este capabil să se relaționeze cu o gamă largă de oameni și este excelent în a trata solicitările clienților și a lua instrucțiunile lor.

Hobby-urile lui Radu includ ciclismul, ciclismul montan, condusul și restaurarea mașinilor clasice.

 

  Speak to a Lawyer.

  Accreditations

  Latest Personal Injury News

  Introducing Your Personal Injury Legal Team

  Osbornes has an experienced team of specialist personal-injury lawyers to assist with your case / situation

  arrow pointing up

  Camden

  Livery House, 9 Pratt Street, London NW1 0AE
  Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660
  DX Number 57053 Camden Town

  Hampstead

  28A Hampstead High Street, Hampstead, NW3 1QA
  Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660

  Your Privacy | Cookies Policy

  Contact a Lawyer

  Enter your details below to receive a call from Osbornes:


   Trustpilot

   Speak To A Lawyer

   Contactați