Echipa de avocați români din cadrul Osbornes Law

Echipa Noastră De Avocați Români în Londra

Faceți cunoștință cu avocații români din departamentul de vătămări corporale din cadrul Osbornes.

Contact us

Contact

Echipa de avocați:

 

Maria Tiron
Associate Solicitor

maria.tiron@osborneslaw.com
078 0934 3150 /020 7428 8445

 

Maria este Avocat Asociat în cadrul departamentului de Personal Injury. S-a alăturat firmei Osbornes Law în aprilie 2014 și de atunci a dobândit o experiență  considerabilă în cazurille de obținere a compensațiilor urmare a vătămarilor corporale. Maria are experiență în litigii rezultate în urma unui accident la locul de muncă, accidentelor rutiere, în special implicând pietoni și cicliști, precum și acțiunile ca urmare a vătămărilor cauzate de produse defecte.

Maria are un interes deosebit în acțiunile litigioase rezultate în urma unui accident la locul de munca, în special împotriva companiilor din sectorul construcțiilor, accidente cu circumstanțe complexe și aspecte care implică mai mulți pârați.

Maria are experiență în a reprezenta clienți ce au suferit leziuni complexe și are un mare interes in reprezentarea celor care au suferit leziuni ortopedice și amputații.

De asemenea, Maria lucrează îndeaproape cu Stephanie Prior, șefa departamentului de Neglijență Medicală , pe chestiuni complexe care implică cazuri de leziuni cerebrale la copii, cazuri de obstetrică și ginecologie.

Grijja față de clienții săi are prioritate în munca Mariei. Ea este apreciată de clientii săi ca fiind foarte amabilă , abordabilă și înțelegătoare.

Maria se implică constant în organizarea proiectelor de caritate din cadrul Osbornes Law, proiecte ce au un element de promovare culturală.

Vezi un interviu acordat celor de la Bizlawyer cu sfaturi despre cariera de avocat aici.

Studii:

Diploma de Licențiat în Drept (LPC) , Facultatea de Drept BPP London

Diploma Graduate Diploma in Law (GDL),  Faculltatea de Drept BPP Londra

Distincție în Master pe Drept European , University of Essex, Colchester

Facultatea de Drept, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iași, Romania

Membră a :

Asociației Femeilor Avocați din Londra (Association Of Women Solicitors)

Asociației Avocaților pe Vătămare Corporală (Association of Personal Injury Lawyers)

London Young Lawyers Group


Lavinia Bofan

Lavinia Bofan

Caseworker

lavinia.bofan@osborneslaw.com

 

 

 

Lavinia are o experiență de peste 3 ani de zile în soluționarea solicitărilor urmare a vătămărilor corporale, totodată, asistă avocați parteneri în cazurile complexe implicând leziuni castrofale 

Este înregistrată de către SRA (Barou Anglia și Țara Galilor) ca avocat străin cu drept de practică și a obținut diploma de Master în Drept Public Internațional la City, University of London.

Înainte de a se muta în UK, Lavinia a absolvit facultatea de drept în Romania și a practicat majoritar în domeniul dreptului commercial.

Lavinia are o abordare calmă, este organizată și meticuloasă urmărind întotdeauna să asigure cel mai bun rezultat posibil pentru clienții săi.

În timpul liber, Lavinia preferă să călătorească și să se bucure de arta culinară a țărilor mediteraneene.

 


Camelia Ochiana avocat romanCamelia Ochiana-El-Emam

Paralegal

camelia.ochianaelemam@osborneslaw.com

Camelia a început colaborarea cu Osbornes Solicitors în martie 2015 ca Asistent juridic în cadrul departamentului de Personal Injury.

Camelia a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea București, România în 2010 și, ulterior, a urmat cursurile de master, specializarea – Dreptul afacerilor, în cadrul Universității Nicolae Titulescu din București, România, în 2011.

Camelia a continuat prin dobândirea de experiență lucrând ca și consilier juridic, într-o firmă de avocatură internațională din București, România pentru aproape 3 ani. Printre ramurile de drept în cadrul cărora Camelia s-a implicat, se numară dreptul comercial, drept civil și dreptul muncii. Ulterior, Camelia și-a extins aria de activitate, lucrând în cadrul uneia dintre cele mai importante firme de insolvența din România, în departamentul juridic.

În timpul liber, Cameliei îi place să călătorească și să își petreacă timpul cu prietenii.


Eduard Zelinschi
Paralegal

Eduard.Zelinschi@osborneslaw.com

 

 

 

Eduard Zelinschi s-a alăturat Osbornes Law în 2023 ca asistent juridic în Departamentul de Vătămare Personală.

A absolvit în 2022 City, University of London cu o licență de primă clasă în drept. De asemenea, Eduard studiază în prezent pentru cursul de practică juridică la City, University of London care urmează să absolve în septembrie 2023 cu distincție.

Numărul său de cazuri include accidente de circulație rutieră și cereri de răspundere publică, cu un accent deosebit pe cererile de biciclete.

Înainte de a se alătura Osbornes, Eduard a lucrat ca stagiar juridic pentru o corporație internă. El a lucrat, de asemenea, ca lucrător de caz pentru Comisia de revizuire a cazurilor penale și în prezent îl asistă pe unul dintre profesorii săi de la City, University of London , cu un proiect de carte bazat pe trecerea timpului atât în ​​faza pre-proces și post-proces.

În timpul liber, lui Eduard îi place să călătorească, să joace tenis, boardgames și să exploreze diferite restaurante și bucătării din Londra. Eduard este, de asemenea, un fanatic al filmului și îi place să se întâlnească cu prietenii și familia in timpul liber.


Alexandra Catrin

Alexandra Catrin
Paralegal

Alexandra.Catrin@osborneslaw.com

 

 

Alexandra Catrin s-a alăturat firmei Osbornes Law în 2023 în calitate de Consilier Juridic în Departamentul de vătămare corporală.

A absolvit Universitatea din Manchester in anul 2022 cu o diplomă în Drept cu Criminologie. Limba ei maternă este româna și o folosește pentru a ajuta clienții vulnerabili să aibă acces la justiție.

Cazurile ei includ accidentele rutiere și de la locul de munca, cu un accent deosebit pe accidentele în care sunt implicați bicicliștii.

În timpul ei liber, Alexadrei îi place să scrie, să călătorească și să facă sporturi precum snowboarding-ul și ciclismul.

Contactați echipa de avocați din cadrul Osbornes

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online


  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • O echipă profesională.
   Va recomandam cu incredere sa apelați la serviciile Doamnei Avocat Maria Tiron.
   Va multumesc pentru ajutorul acordat.

   Chrys T

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  Studii de cazVIEW ALL

  1. utilaj in agricultura
   27.3.2024

   Siguranța la locul de muncă în agricultură

   Siguranța în agricultură Munca în agricultură are în general cea mai mare rată de decese și răniri comparat...

   Read more
  2. Medic care scrie o externare din spital
   12.2.2024

   Un bărbat a decedat după ce A&...

   Un bărbat a decedat după ce A&E l-a trimis acasă și “i-a spus să bea Lucozade”, deș...

   Read more
  3. Bebelus in spital
   5.2.2024

   Băiețelul meu a murit în braț...

   Patryk Bielaszka fusese lipsit de oxigen când s-a născut, după ce medicii au ignorat avertismentul mamei sale, Barbara,...

   Read more
  4. Hotararea curtii supreme
   22.1.2024

   Hotărârea Curții Supreme din Marea...

   Curtea Supremă a confirmat la 11 ianuarie 2024, ordinul Curții de Apel de a respinge cererile victimelor secundare în cazurile de...

   Read more
  5. bebelus intubat in spital in stare critica
   19.1.2024

   Diagnosticarea întârziată a preeclampsiei care a dus...

   Nick Leahy, asociat în cadrul departamentului nostru de neglijență clinică, a soluționat recent o cerere împotriva Chelsea and Westminster...

   Read more
  6. Spital cu medici pe hol
   10.1.2024

   Cerere de despăgubire fatală: cazul eșecului...

   Stephanie Prior a fost instruită într-o cerere împotriva Bedfordshire Hospitals NHS Trust, în care mama clientului nostru (JC) a decedat î...

   Read more
  7. biciclistă accidentata de o masina obtine despăgubiri
   20.12.2023

   Despăgubire de 65.000 GBP pentru o biciclistă lovită...

   Megan Lambert, consilier juridic specializat în vătămări corporale, a obținut recent o despăgubire de aproximativ 65.000...

   Read more
  8. ambulanta din UK
   20.12.2023

   Întârzierile ambulanțelor afectează tratamentul rapid al...

   În 2017, secretarul de stat pentru sănătate a acceptat noile standarde de performanță pentru ambulanțe recomandate de NHS...

   Read more
  9. copil nou nascut
   12.12.2023

   Maternitate și scandaluri neonatale: lecții învățate

   În ultimii 15 până la 20 de ani, serviciile de maternitate NHS au fost supuse controlului, deoarece familiile vătămate...

   Read more
  10. accident pe trecerea de pietoni
   4.12.2023

   Cetățean polonez implicat într-un incident pe o...

   Clientul nostru a fost un cetățean polonez fără adăpost, în vârstă de 68 de ani, care a...

   Read more
  11. Bebelus in spital
   30.11.2023

   Hiponatremie maternă și fetală: Ce este Hiponatremia?

   Hiponatremie maternă și fetală, ce este Hiponatremia? Hiponatremia este o afecțiune în care nivelul de sodium scade sub un...

   Read more
  12. prizonier in inchisoare
   29.11.2023

   Neglijență în domeniul sănătății în...

   Nicholas Leahy, un avocat din cadrul Departamentului de neglijență clinică de la Osbornes Law, a soluționat recent cu succes...

   Read more
  13. incident cu un scuter
   23.11.2023

   Incident cu un scuter

   Siobhan McIvor, partener în cadrul Osbornes Law, a soluționat un caz la o întâlnire de stabilire a valorii...

   Read more
  14. muncitor accidentat de un stivuitor la servicu
   17.11.2023

   Muncitor dintr-o fabrică obține o despăgubire...

   Stivuitoarele sunt o cauză comună a accidentelor de muncă din cauza erorii umane a conducătorului de stivuitor și a...

   Read more
  15. pieton lovit de masina
   15.11.2023

   Pieton lovit de o mașină când...

   La Osbornes Law știm că cea mai bună modalitate de a obține o despăgubire cu valoare ridicată pentru...

   Read more
  16. Leziuni la coloana vertebrala
   9.11.2023

   Despăgubire de 6 cifre pentru o fractură a...

   Fracturi ale coloanei vertebrale după încetarea injecției de Denosumab. Stephanie Prior a fost instruită într-o cerere împotriva Mid and...

   Read more
  17. malpraxis intr-un spital privat
   5.11.2023

   Malpraxis: Neglijență în domeniul sănătății...

   Puteți reclama neglijență unui spital privat? Da – poate fi puțin mai complicat decât a depune o cerere î...

   Read more
  18. ingrijirea pacientilor prin nhs
   2.11.2023

   Listele de așteptare pentru tratamente în spital...

   Listele de așteptare ale NHS din Anglia au atins cea mai mare cifră din 2007 încoace, ajungând la un...

   Read more
  19. Diagnosticarea întârziată a cancerului de piele
   27.10.2023

   Diagnosticarea întârziată a cancerului de piele

   Suntem încântați că am reușit să soluționăm cu succes cererea de despăgubire a unei...

   Read more
  20. Neglijenta medicala spital din UK
   28.8.2023

   Femeile din minoritățile etnice se confruntă cu...

   Conform datelor publicate, femeile de culoare au cu 40% mai multe șanse de a suferi un avort spontan, decât femeile...

   Read more
  21. NHS Trust Neglijenta Medicala
   24.8.2023

   Revendicare fatală: Eșecul de a trata afecț...

   Jodi Newton, partener în Departamentul de neglijență clinică de la Osbornes Law, a soluționat recent cu succes un caz...

   Read more
  22. intervenție chirurgicală la intestin
   21.8.2023

   Leziune a nervului după o intervenție chirurgicală...

   Stephanie Prior a fost instruită într-o reclamație împotriva Spitalului Universitar Luton & Dunstable, în care clientul nostru a suferit...

   Read more
  23. Investigatii RMN
   14.8.2023

   Investigația cu privire la moartea unei fete...

   O adolescentă cu autism a murit în urma unui RMN sub anestezie generală. Acest lucru a declanșat o investigaț...

   Read more
  24. Despagubiri accident la sala de sport
   27.7.2023

   Rănirea cu o greutate la sala de...

   Clienta noastră stătea lângă suportul de greutăți la o sală de sport. Suportul pentru greutăți avea...

   Read more

  VIEW ALL

  Acreditări

  • Times best law firm 2024
  • The Law Society Personal Injury Accreditation
  • legal 500 leading firm
  • chambers logo

  Contactați firma de avocatură Osbornes pentru a discuta cu un avocat român

  Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

  Contactați-ne acum Completați formularul online