Compensații in urma unei Amputări

Solicitări in urma leziunilor ce duc la amputări

Avocații noștri experți în cazuri de amputări reprezintă persoane care au suferit o pierdere a membrelor după un accident sau o coliziune , un accident de bicicletă, un accident de muncă și alte accidente petrecute într-un cadru public.

Contact

Efectuarea unei solicitări în urma unei amputări

Mai jos, vă vom îndruma în privința procesului de formulare a unei solicitări. De asemenea, veți afla de ce este important să alegeți un avocat specialist și la ce vă puteți aștepta de la aceștia. În cele din urmă, veți avea acces la unele opinii ale câtorva dintre clienții noștri care au suferit o amputare și privind modul în care reușit să-i ajutăm.

Avocați recunoscuti si acreditati pentru cazuri complexe rezultate cu amputări.

In cadrul firmei de avocatura Osbornes, luptăm fără temeri pentru a obține pentru persoanele cu amputări cele mai bune îngrijiri după o amputare. Ne mândrim cu faptul că suntem membri ai grupului juridic al Asociației Limbless și suntem pasionați să îi ajutăm pe cei care tocmai au suferit amputări să obțină acces imediat la consiliere, strategii de adaptare și asistență de la experți de renume. Prin activitatea noastră cu Asociația Limbless, am dovedit direct valoarea și încurajările oferite de această comunitate și ne este recunoscută diferența pe care adus-o în viața oamenilor.

Avocați de prestigiu specializați în cazuri de amputări

Amputarea poate schimba totul în viața dumneavoastră. În primul rând, trebuie să vă confruntați cu trauma fizică, care vă poate afecta capacitatea de a lucra și de a desfășura activități zilnice normale. Apoi, există impactul psihologic al pierderii unui membru. Unii oameni suferă efecte emoționale semnificative post amputare și aproape toți pacienții trec printr-o perioadă de reajustare mentală.

Osbornes are zeci de ani de experiență în a ajuta persoanele și familiile lor să facă față acestor reajustări. Modul în care ajutăm este prin faptul că ne asigurăm că aveți acces la cel mai bun tratament medical și chirurgical posibil, la cea mai bună reabilitare și prin faptul că primiți despăgubirile financiare adecvate pentru a vă acoperi prejudiciile provocare de leziuni. Avocații noștri acționează rapid în  numele dvs. pentru a asigura tratamente și plăți financiare anticipate de care sunt foarte necesare.

I-am ajutat pe cei care au suferit amputări după:

 • Accidente la locul de muncă
 • Accidente pe șantier, inclusiv din cauza faptului că nu li s-a oferit echipament de protecție corect și instruire adecvată
 • Accidente care implică dispozitive de ridicare
 • Accidente rutiere
 • Accidente de ciclism

Știm că impactul vătămării dumneavoastră, nevoile dumneavoastră și ale familiei se vor schimba în decursul timpului. Având în vedere acest lucru, scopul avocaților noștri este de a vă asigura că primiți sprijin continuu pentru viitorul dumneavoastră pe termen lung. Acest viitor poate însemna că nu vă mai puteți întoarce la un loc de muncă de care vă bucurați anterior. Avocatul dumneavoastră va lua în considerare acest lucru la negocierea aspectului financiar al pachetului dumneavoastră de despăgubiri.

Dacă ați pierdut un  membru din cauza neglijenței altcuiva, atunci este posibil să puteți formula o solicitare de despăgubire. Aflați cum vă poate ajuta echipa noastră după pierderea unui membru.

Vorbiți astăzi cu un avocat specializat în cazuri de vătămări corporale

Contactați Osbornes

Sunati pentru a discuta cu un avocat roman chiar astazi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completati formularul online


  • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
   Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

   Elena

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Diana A

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  Studii de cazVIEW ALL

  1. Compensatie amputare picior
   2.12.2021

   Compensatie de sase cifre pentru o amputare de...

   Domnul N, un cetățean român în vârstă de 30 de ani, a venit în Marea Britanie pentru a...

   Read more
  2. trimitere medic specialist
   15.11.2021

   Când este o trimitere urgentă?

   Ce este o trimitere și cum este aranjată? Pacienții au dreptul să ceară să fie îndrumați pentru tratament...

   Read more
  3. Indepartare stent uretar
   9.11.2021

   Întârzieri în îndepărtarea stenturilor ureterale

   În februarie 2020, Direcția de Investigare a Siguranței în Domeniul Sănătății (HSIB) a publicat un buletin...

   Read more
  4. Accidente agricole
   21.9.2021

   Riscul ridicat in accidente agricole pentru cei self-employed

   Accidente agricole în UK. Agricultura reprezintă o industrie periculoasă în Marea Britanie și, conform raportului Autorității pentru Sănă...

   Read more
  5. Accident fatal de bicicleta
   20.9.2021

   Accident fatal de bicicletă

   Osbornes acționează pentru familia biciclistului ucis in mod tragic în urma unei coliziuni. Firma de avocatura Osbornes Law a...

   Read more
  6. meglijenta personalului medical in cazul Cristianei
   4.8.2021

   Concluzia anchetei: numeroasele erori din partea personalului medical...

   Firma de avocatura Osbornes Law reprezinta parintii Cristianei care avea aproape 3 ani cand si-a pierdut viata. Investigatia instantei (Coroner) s-a...

   Read more

  VIEW ALL

  Acreditari

  Contactați Osbornes

  Sunati pentru a discuta cu un avocat roman chiar astazi 0207 482 8445

  Contactați-ne acum Completati formularul online