Katasztrofális Sérülések

Contact

Katasztrofális Sérülések

Bárki, aki életváltozást okozó sérülést szenvedett, a követelést minősített ügyvédnek kell megbíznia. Ez az ügyvéd szakembernek kell lennie a legsúlyosabb sérülések kártérítésének megszerzésében. A nagyon súlyos fizikai sérülések gyakran visszafordíthatatlan és teljesen megváltozott károsodást okoznak a szervezetben, mint például a bénulás, a traumás agykárosodás, amputáció, súlyos zúzódások vagy akár halál.

A sérülés típusától függetlenül nagyon fontos, hogy az ezen a területen képzett ügyvéd megértse a sérülés jellegét, valamint azt, hogy megfelelő forrásokat kell találni a kezelés, a gondozás, a lakhatás és a terápia költségeire, amelyek gyakran tartanak életet. Tisztában vagyunk azzal, hogy ügyfeleink, akik súlyos sérüléseket szenvedtek, gyakran hosszú távú bánásmódot igényelnek, és az őket és családjaikat ahhoz, hogy alkalmazkodjanak az új helyzethez.

A legtöbb embernek speciálisan kialakított, sík vagy egyéb lakóépületekre van szüksége. Ezek az emberek előzetes kifizetéseket igényelnek a pénzügyi nehézségek csökkentése és a teljes mértékben finanszírozott magángondozási rendszer létrehozása érdekében.

A katasztrofális sérülésekkel foglalkozó szakembereinket a következő sérülésekkel szenvedők képviselik:

 1. traumás agyi sérülés
 2. gerincvelői sérülések
 3. a felső végtagok elvesztése
 4. az alsó végtagok elvesztése

Hogyan foglalkoznak az Osbornes ügyvédei olyan balesetekkel kapcsolatos kártérítéssel, amelyekben az áldozatok katasztrofális sérüléseket szenvedtek?

Csapatunk katasztrofális sérülésekért szorosan együttműködik a vezető orvosi szakemberekkel, gyógytornászokkal és foglalkozási terapeutákkal. Különböző építészekkel is együttműködünk, hogy biztosítsuk, hogy a jövőbeli rehabilitáció és a további szükségletek alapjait figyelembe vesszük és biztosítsuk. Ilyen esetekben nagyon fontos a korai rehabilitációhoz szükséges források keresése. Ezért a proaktív megközelítés elfogadása a peres ügyekben lehetővé teszi a hosszú távú támogatási csomag biztosítását a gondozás, a lakhatás és a terápia területén. Miért kell képviselnie Önt Osbornesnek a súlyos sérülésekért való kártérítés iránti kérelemben? Az életváltó sérülések összetett követelésekkel járnak együtt, így azokat egy tapasztalt ügyvédnek kell kezelnie.

Ügyvédi irodánkban Ben Posford és Stuart Kightley szakemberek ezen a területen. A Chambers and Partners független jogi kiadó elismerte Ben Posfordot (a katasztrofális sérülésekkel foglalkozó egység igazgatóját) a “kiemelkedő személyiség “ért, amely” aprólékos jogi készségeket ötvözi az ügyfelek és az ellenfelek rendkívül vonzó megközelítésével “. A Legal 500 rangsorban Posfordot „taktikailag megfontolt” és „az egyik legjobb ügyvéd, aki a testi sérülésekkel foglalkozott”. Melyik módot találhat arra, hogy növelje az ügyfelei kártérítésének értékét.

A kamarák és partnerek független jogi kiadója találta Stuart Kightley-t a „nagyra értékelték a munkahelyi balesetek és a fejsérülések esetében a testi sérülés világában”.

Elérhetőségünk

Diana Magyar 

Phone: 020 7681 8685 / 07702 865068
E-mail: diana.magyar@osborneslaw.com

Beszélj egy ügyvéddel

For a free initial conversation call 07702 865 068

Email us Send us an email and we’ll get back to you


  Esettanulmányok és CikkekVIEW ALL

  1. 16.2.2022

   Szepszis – a tudatosság növelése jobb...

   Szeptemberében kollégámmal, Gemma Salmon nal együtt részt vettem London belvárosában az Agysérü...

   Read more
  2. 10.2.2022

   Ügyfelünk £165.000 kártérítést nyert...

   Irodánk £165.000 kártérítést nyert egy ügyfélnek, aki combnyaktörést szenvedett egy munkahelyen törté...

   Read more
  3. 12.7.2021

   Képviseltünk £130,000 kártérítést...

   Ügyfelünk aki gyalogosként kelt át, egy útkereszteződésen gázolás áldozata lett, nem sokkal az elő...

   Read more
  4. 12.7.2021

   Gyári munkás £9,200 kártéríté...

   Képviseltünk, aki gyári munkásként volt alkalmazva, balesete napján alumínium lapokat dolgozott fel egy...

   Read more
  5. 12.7.2021

   Konyhai kisegítő munkás £60,000 kártérí...

   Képviseltünk, aki konyhai kisegítőként dolgozott egy étteremben, súlyos sérülést szenvedett alkarjá...

   Read more
  6. 12.7.2021

   Mik a lehetőségeim abban az esetben,...

   Váratlan sérülések sajnos komoly anyagi problémákhoz, adósságokhoz vezethetnek, amelyek esetenként tová...

   Read more
  7. 12.7.2021

   Gepjarmu balesetek soran sajnos gyakran elofordul, hogy a...

   Ilyen esetben a karokozo koteles megteriteni a karokat ( altalaban a kotelezo gepjarmu felelossegbiztositason keresztul). Tapasztalataink szerint a karosultak gyakran nincsenek...

   Read more

  VIEW ALL

  Akkreditációk

  Beszélj egy ügyvéddel

  For a free initial conversation call 07702 865 068

  Email us Send us an email and we’ll get back to you