Chevron pointing up icon

Katasztrofális Sérülések

Magyar Ügyvéd Angliában

 

Katasztrofális Sérülések

Bárki, aki életváltozást okozó sérülést szenvedett, a követelést minősített ügyvédnek kell megbíznia. Ez az ügyvéd szakembernek kell lennie a legsúlyosabb sérülések kártérítésének megszerzésében. A nagyon súlyos fizikai sérülések gyakran visszafordíthatatlan és teljesen megváltozott károsodást okoznak a szervezetben, mint például a bénulás, a traumás agykárosodás, amputáció, súlyos zúzódások vagy akár halál.

A sérülés típusától függetlenül nagyon fontos, hogy az ezen a területen képzett ügyvéd megértse a sérülés jellegét, valamint azt, hogy megfelelő forrásokat kell találni a kezelés, a gondozás, a lakhatás és a terápia költségeire, amelyek gyakran tartanak életet. Tisztában vagyunk azzal, hogy ügyfeleink, akik súlyos sérüléseket szenvedtek, gyakran hosszú távú bánásmódot igényelnek, és az őket és családjaikat ahhoz, hogy alkalmazkodjanak az új helyzethez.

A legtöbb embernek speciálisan kialakított, sík vagy egyéb lakóépületekre van szüksége. Ezek az emberek előzetes kifizetéseket igényelnek a pénzügyi nehézségek csökkentése és a teljes mértékben finanszírozott magángondozási rendszer létrehozása érdekében.

A katasztrofális sérülésekkel foglalkozó szakembereinket a következő sérülésekkel szenvedők képviselik:

 1. traumás agyi sérülés
 2. gerincvelői sérülések
 3. a felső végtagok elvesztése
 4. az alsó végtagok elvesztése

Hogyan foglalkoznak az Osbornes ügyvédei olyan balesetekkel kapcsolatos kártérítéssel, amelyekben az áldozatok katasztrofális sérüléseket szenvedtek?

Csapatunk katasztrofális sérülésekért szorosan együttműködik a vezető orvosi szakemberekkel, gyógytornászokkal és foglalkozási terapeutákkal. Különböző építészekkel is együttműködünk, hogy biztosítsuk, hogy a jövőbeli rehabilitáció és a további szükségletek alapjait figyelembe vesszük és biztosítsuk. Ilyen esetekben nagyon fontos a korai rehabilitációhoz szükséges források keresése. Ezért a proaktív megközelítés elfogadása a peres ügyekben lehetővé teszi a hosszú távú támogatási csomag biztosítását a gondozás, a lakhatás és a terápia területén. Miért kell képviselnie Önt Osbornesnek a súlyos sérülésekért való kártérítés iránti kérelemben? Az életváltó sérülések összetett követelésekkel járnak együtt, így azokat egy tapasztalt ügyvédnek kell kezelnie.

Ügyvédi irodánkban Ben Posford és Stuart Kightley szakemberek ezen a területen. A Chambers and Partners független jogi kiadó elismerte Ben Posfordot (a katasztrofális sérülésekkel foglalkozó egység igazgatóját) a “kiemelkedő személyiség “ért, amely” aprólékos jogi készségeket ötvözi az ügyfelek és az ellenfelek rendkívül vonzó megközelítésével “. A Legal 500 rangsorban Posfordot „taktikailag megfontolt” és „az egyik legjobb ügyvéd, aki a testi sérülésekkel foglalkozott”. Melyik módot találhat arra, hogy növelje az ügyfelei kártérítésének értékét.

A kamarák és partnerek független jogi kiadója találta Stuart Kightley-t a „nagyra értékelték a munkahelyi balesetek és a fejsérülések esetében a testi sérülés világában”.

Elérhetőségünk

Diana Magyar 

Phone: 020 7681 8685 / 07702 865068
E-mail: diana.magyar@osborneslaw.com

  Speak to a Lawyer.

  Accreditations

  Latest Personal Injury News

  Introducing Your Personal Injury Legal Team

  Osbornes has an experienced team of specialist personal-injury lawyers to assist with your case / situation

  arrow pointing up

  Camden

  Livery House, 9 Pratt Street, London NW1 0AE
  Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660
  DX Number 57053 Camden Town

  Hampstead

  28A Hampstead High Street, Hampstead, NW3 1QA
  Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660

  Your Privacy | Cookies Policy

  Contact a Lawyer

  Enter your details below to receive a call from Osbornes:


   Trustpilot

   Speak To A Lawyer

   Beszélj