Ügyfelünk £165.000 kártérítést nyert munkáltatójától

10 Feb 2022 | Diana Magyar

Table of Contents

Irodánk £165.000 kártérítést nyert egy ügyfélnek, aki combnyaktörést szenvedett egy munkahelyen történt elesés következtében. A fizikális sérülések mellett depresszió is kialakult nála, melyet szinten kezelni kellett.

Irodánk sikeresen elérte azt, hogy a követelés korai szakaszában a másik fél felelősséget vállaljon, így ügyfelünk intenzív rehabilitációját már az Alperes biztosítója finanszírozta. Az ügy lefolyása alatt ügyfelünk számos megegyezési ajánlatot elutasított, majd végül az ügyvédünk által megfelelőnek tanácsolt összeget fogadta el.

A tolmácsolás, valamint a nyelvi különbségek nem okoztak fennakadást az ügy során, hiszen ügyvédünk folyamatosan anyanyelvén tájékoztatta ügyfelünket a fejleményekről.

Ügyfelunk maximálisan meg volt elégedve az elért eredménnyel és a következőt nyilatkozta irodánkról:

Ugyan az Osbornes Law kollégái ügyvédek, viszont én úgy éreztem, mintha családi barátok lennének. Mindent nagyon egyszerűen elmagyaráztak, így könnyen megértettem a jogi zsargont is. Jaro több volt, mint tanácsadó, és órákat töltött velem telefonon az üggyel, és szamomra egyéb más fontos témával kapcsolatban is.  Az ügyvédem is mindig elérhető volt ha szükségem volt a véleményére vagy a tanácsára. Számomra ők a jogi szakma hiteles képviselői, és szívvel tudom őket ajánlani bárkinek aki személyi sérülést szenvedett.

 

Share this article

Contact