Chevron pointing up icon

A Gyermekbántalmazás

Magyar Ügyvéd Angliában

 

A Gyermekbántalmazás

Ha gyermekként fizikai bántalmazás vagy szexuális vagy érzelmi bántalmazás áldozata lett, az Osbornes ügyvédi irodájában a testi sérüléssel foglalkozó csapatunk kártérítést kér. Tisztában vagyunk azzal, hogy a kapott pénzügyi ellentételezés nem tudja kompenzálni a fizikai erőszak által okozott szenvedést.

Reméljük azonban, hogy segíteni fog az életének és szeretteinek életének minőségének újjáépítésében és javításában, akik az erőszak következtében is szenvedhetnek. Figyelembe véve ezt a fontos részletet, érdemes felvenni a kapcsolatot az ügyvédekkel az Osbornes-irodából annak érdekében, hogy információt szerezzen arról, hogy esélye van-e a követelések pozitív megítélésére.

A gyermekek használatára vonatkozó követelések kezelésének módjai

Az irodából származó ügyvédek olyan gyermekeket vagy felnőtteket képviselnek, akik gyermekkoruk során mélyen mentális traumát szenvedtek visszaéléshez kapcsolódó emlékezésekből. Előfordul, hogy ezek az emlékek egy ideig mélyen alvó állapotban vannak, amíg a későbbi események hozzájárulnak emlékeztetőjükhöz.

Segítünk Önnek, hogy kártérítési keresetet indítson az egyes egységek ellen. A munkáltatók. A szülők támogatása. Gyermek otthonok. Iskolákban. Társadalmi jólét, amely a gyermeket olyan emberek gondozásába helyezte, akik később az erőszak áldozatává váltak. Amelyek gondatlanságot nyújtottak a gondozási létesítményekben vagy a családi otthonokban használt gyermekek védelmében.

Miért bízhat az ügyvédeinkben

Csapatunk Stephanie Prior és Stuart Kightley, a Személyi sérülések ügyvédi szövetségének (a személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvédi szövetség) tagjainak vezetése alatt működik. Stephanie, aki szintén tagja a Gyermekbántalmazási Ügyvédek Szövetségének (a gyermekek használatával kapcsolatos ügyekkel foglalkozó ügyvédi szövetség).

Stephanie az 1990-es évek vége óta specializálódott az ilyen típusú peres ügyekre, cégünk elismert szakértelme és ügyfelei iránti érdeklődése. A gyermekek használatáról szóló törvény bonyolult és folyamatosan fejlődik. Ezért fontos, hogy ügyét bízza egy ügyvédi irodára, amely a gyermekbántalmazás kárára specializálódott. Biztosítjuk Önöket, hogy tapasztalt csapatunknak köszönhetően tiszteletben tartják és bizalmasan kezelik azt, ahogyan azt a szakmai ügyvédektől elvárják.

Association of Child Abuse Lawyers

Kínálunk ügyfeleinknek:

Közvetlen találkozók az ügy elfogadása előtt.
Becsülje meg az ügyet a partner szintjén annak biztosítása érdekében, hogy a követeléseinek megkezdése előtt kapott tanácsok a legmagasabb szinten legyenek.

 • Közvetlen találkozók az ügy elfogadása előtt.
 •  Becsülje meg az ügyet a partner szintjén annak biztosítása érdekében, hogy a követeléseinek megkezdése előtt kapott tanácsok a legmagasabb szinten legyenek.
 •   Őszinteség és nyitottság – elején elmondjuk Önöknek az eset pozitív megítélésének esélyeit, a kártérítés összegét és a kártérítéssel kapcsolatos alakiságok elvégzéséhez szükséges időt. Ezt az információt írásban megerősítik.
 • Állandó kommunikáció és konzultáció, melynek köszönhetően naprakészen tartják az ügyet érintő tanfolyamokat és döntéseket. Ha elfogadjuk az ügyünket, akkor a No Win No Fee megállapodás alapján fogjuk végezni (nem nyer, nem fizetsz).
 •  Gondoskodni fogunk arról, hogy az Ön ügyével foglalkozó alkalmazott telefonon vagy e-mailben álljon rendelkezésére, hogy megvitassa a részleteket és a kétségeket.
 •  Az ügyet végző alkalmazottat felügyelőt nevezzük ki, amelynek eredményeként tudjuk Önnek tájékoztatni, hogy a kártérítési igényeket elfogadják-e.

Elérhetőségünk

Diana Magyar 

Phone: 020 7681 8685 / 07702 865068
E-mail: diana.magyar@osborneslaw.com

  Speak to a Lawyer.

  Accreditations

  Latest Personal Injury News

  Introducing Your Personal Injury Legal Team

  Osbornes has an experienced team of specialist personal-injury lawyers to assist with your case / situation

  arrow pointing up

  Camden

  Livery House, 9 Pratt Street, London NW1 0AE
  Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660
  DX Number 57053 Camden Town

  Hampstead

  28A Hampstead High Street, Hampstead, NW3 1QA
  Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660

  Your Privacy | Cookies Policy

  Contact a Lawyer

  Enter your details below to receive a call from Osbornes:


   Trustpilot

   Speak To A Lawyer

   Beszélj