A Gyermekbántalmazás

Contact

A Gyermekbántalmazás

Ha gyermekként fizikai bántalmazás vagy szexuális vagy érzelmi bántalmazás áldozata lett, az Osbornes ügyvédi irodájában a testi sérüléssel foglalkozó csapatunk kártérítést kér. Tisztában vagyunk azzal, hogy a kapott pénzügyi ellentételezés nem tudja kompenzálni a fizikai erőszak által okozott szenvedést.

Reméljük azonban, hogy segíteni fog az életének és szeretteinek életének minőségének újjáépítésében és javításában, akik az erőszak következtében is szenvedhetnek. Figyelembe véve ezt a fontos részletet, érdemes felvenni a kapcsolatot az ügyvédekkel az Osbornes-irodából annak érdekében, hogy információt szerezzen arról, hogy esélye van-e a követelések pozitív megítélésére.

A gyermekek használatára vonatkozó követelések kezelésének módjai

Az irodából származó ügyvédek olyan gyermekeket vagy felnőtteket képviselnek, akik gyermekkoruk során mélyen mentális traumát szenvedtek visszaéléshez kapcsolódó emlékezésekből. Előfordul, hogy ezek az emlékek egy ideig mélyen alvó állapotban vannak, amíg a későbbi események hozzájárulnak emlékeztetőjükhöz.

Segítünk Önnek, hogy kártérítési keresetet indítson az egyes egységek ellen. A munkáltatók. A szülők támogatása. Gyermek otthonok. Iskolákban. Társadalmi jólét, amely a gyermeket olyan emberek gondozásába helyezte, akik később az erőszak áldozatává váltak. Amelyek gondatlanságot nyújtottak a gondozási létesítményekben vagy a családi otthonokban használt gyermekek védelmében.

Miért bízhat az ügyvédeinkben

Csapatunk Stephanie Prior és Stuart Kightley, a Személyi sérülések ügyvédi szövetségének (a személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvédi szövetség) tagjainak vezetése alatt működik. Stephanie, aki szintén tagja a Gyermekbántalmazási Ügyvédek Szövetségének (a gyermekek használatával kapcsolatos ügyekkel foglalkozó ügyvédi szövetség).

Stephanie az 1990-es évek vége óta specializálódott az ilyen típusú peres ügyekre, cégünk elismert szakértelme és ügyfelei iránti érdeklődése. A gyermekek használatáról szóló törvény bonyolult és folyamatosan fejlődik. Ezért fontos, hogy ügyét bízza egy ügyvédi irodára, amely a gyermekbántalmazás kárára specializálódott. Biztosítjuk Önöket, hogy tapasztalt csapatunknak köszönhetően tiszteletben tartják és bizalmasan kezelik azt, ahogyan azt a szakmai ügyvédektől elvárják.

Association of Child Abuse Lawyers

Kínálunk ügyfeleinknek:

Közvetlen találkozók az ügy elfogadása előtt.
Becsülje meg az ügyet a partner szintjén annak biztosítása érdekében, hogy a követeléseinek megkezdése előtt kapott tanácsok a legmagasabb szinten legyenek.

 • Közvetlen találkozók az ügy elfogadása előtt.
 •  Becsülje meg az ügyet a partner szintjén annak biztosítása érdekében, hogy a követeléseinek megkezdése előtt kapott tanácsok a legmagasabb szinten legyenek.
 •   Őszinteség és nyitottság – elején elmondjuk Önöknek az eset pozitív megítélésének esélyeit, a kártérítés összegét és a kártérítéssel kapcsolatos alakiságok elvégzéséhez szükséges időt. Ezt az információt írásban megerősítik.
 • Állandó kommunikáció és konzultáció, melynek köszönhetően naprakészen tartják az ügyet érintő tanfolyamokat és döntéseket. Ha elfogadjuk az ügyünket, akkor a No Win No Fee megállapodás alapján fogjuk végezni (nem nyer, nem fizetsz).
 •  Gondoskodni fogunk arról, hogy az Ön ügyével foglalkozó alkalmazott telefonon vagy e-mailben álljon rendelkezésére, hogy megvitassa a részleteket és a kétségeket.
 •  Az ügyet végző alkalmazottat felügyelőt nevezzük ki, amelynek eredményeként tudjuk Önnek tájékoztatni, hogy a kártérítési igényeket elfogadják-e.

Elérhetőségünk

Diana Magyar 

Phone: 020 7681 8685 / 07702 865068
E-mail: diana.magyar@osborneslaw.com

Beszélj egy ügyvéddel

For a free initial conversation call 07702 865 068

Email us Send us an email and we’ll get back to you


  Esettanulmányok és CikkekVIEW ALL

  1. 12.7.2021

   Képviseltünk £130,000 kártérí...

   Ügyfelünk aki gyalogosként kelt át, egy útkereszteződésen gázolás áldozata lett, nem sokkal az elő...

   Read more
  2. 12.7.2021

   Gyári munkás £9,200 kárté...

   Képviseltünk, aki gyári munkásként volt alkalmazva, balesete napján alumínium lapokat dolgozott fel egy...

   Read more
  3. 12.7.2021

   Konyhai kisegítő munkás £60,000 ká...

   Képviseltünk, aki konyhai kisegítőként dolgozott egy étteremben, súlyos sérülést szenvedett alkarjá...

   Read more
  4. 12.7.2021

   Mik a lehetőségeim abban...

   Váratlan sérülések sajnos komoly anyagi problémákhoz, adósságokhoz vezethetnek, amelyek esetenként tová...

   Read more
  5. 12.7.2021

   Gepjarmu balesetek soran sajnos gyakran elofordul,...

   Ilyen esetben a karokozo koteles megteriteni a karokat ( altalaban a kotelezo gepjarmu felelossegbiztositason keresztul). Tapasztalataink szerint a karosultak gyakran nincsenek...

   Read more
  6. 12.7.2021

   Biztonságos biciklizés a koronaví...

   Mindannyiunk életét megváltoztatta a COVID-19 járvány, csakúgy, mint társadalmunkat is. Amikor ezt írom, a...

   Read more

  VIEW ALL

  Akkreditációk

  Beszélj egy ügyvéddel

  For a free initial conversation call 07702 865 068

  Email us Send us an email and we’ll get back to you