Reclamații de neglijență medicală pentru copii

Cum să faceți o reclamație pentru neglijență medicală suferită de copii

Dacă sunteți îngrijorați de îngrijirea medicală pe care a primit-o copilul dumneavoastră, sau dacă a fost implicat într-un accident sau a fost victima unui abuz, noi vă putem ajuta.

Contact us

Contact

Copiii ajung uneori la spital când suferă de o boală sau răni care îi pot expune riscului de a suferi răni suplimentare din cauza neglijenței medicale. De asemenea, copiii se pot naște cu răni din cauza tratamentului sau îngrijirii medicale necorespunzătoare.

Neglijenta medicala copii

Echipa noastră de neglijență medicală pediatrică a acționat pentru mulți copii, în cereri de vătămare corporală, abuz asupra copiilor și reclamații pentru neglijență clinică. Poate fi adesea foarte stresant pentru părinții unui copil rănit să facă față consecințelor rănii și să se ocupe de litigii în același timp cu problemele de zi cu zi, cum ar fi îngrijirea copilului lor.

Cazurile care implică moartea unui copil pot fi devastatoare și recunoaștem nevoia de a oferi sprijin și empatie, precum și sfaturi juridice directe și sensibile în acest moment. Avem foarte multă experiență în tratarea acestor tipuri de reclamații de malpraxis.

Depunerea unei reclamații pentru neglijență medicală ca și copil

Copiii au dreptul de a depune plângeri împotriva medicului de familie, a spitalului responsabil, ori dacă tratamentul medical a fost privat,  medicul sau clinica în cauză.

Copiii pot fi, de asemenea, în măsură să depună o cerere în temeiul legii privind accidentele fatale din 1976 dacă și-au pierdut un părinte sau părinții, din cauza îngrijirii medicale necorespunzătoare sau într-un accident.

Cererile referitoare la copii sunt foarte diferite de cele referitoare la adulți. Se consideră că copiii nu au capacitatea de a depune o cerere și trebuie desemnat un Prieten de litigii care să depună cererea în numele lor. Prietenul de litigiu este o persoană care conduce procedurile în numele unei persoane care nu are capacitate datorită faptului că este minoră sau vulnerabilă (adică o persoană care are o leziune cerebrală sau o tulburare de sănătate mintală).

Un certificat de adecvare cu privire la prietenul de litigiu trebuie semnat de persoană care este prietenul de litigiu înainte ca procedurile să poată fi emise în numele copilului. Este destul de obișnuit ca mama copilului să devină Prietenul de litigiu, dar poate fi, alternativ, tatăl copilului. În cazul în care copilul nu are părinți sau un membru adecvat al familiei care este dispus și capabil să acționeze că prieten de litigiu, biroul avocaților oficiali poate fi abordat pentru a vedea dacă aceștia sunt dispuși să fie numiți ca prieten de litigiu în numele copilului.

Prietenul de litigiu va lua toate deciziile legale în cerere în numele copilului.

Dacă copilul este adolescent, atunci se poate considera că înțelege ce se întâmplă și poate participa la întâlniri în legătură cu cazul sau accompaniat de  Prietenul de litigiu.

Firma Osbornes acționează pentru multe victime ale abuzului asupra copiilor, iar Stephanie Prior are experiență în luarea de declarații de la copii cu vârsta cuprinsă între 15 și 17 ani, chiar dacă Prietenul de litigiu este biroul avocatului oficial.

Prescripţie

Copiii au mult mai mult timp pentru a depune o cerere în temeiul Legii de limitare din 1980. Perioada de prescripție de trei ani începe la data împlinirii vârstei de 18 ani și expiră la dată la care împlinesc 21 de ani.

Cu toate acestea, este întotdeauna important să depuneți o cerere cât mai curând posibil după îngrijirea medicală/accidentul neglijent, deoarece dosarele medicale, fișele medicilor, dosarele de îngrijire medicală și alte înregistrări relevante vor fi mai dificil de urmărit cu cât este mai mult timp de la evenimente, mai ales dacă medicul curant s-a pensionat sau s-a mutat la spital. Acest lucru îngreunează, de asemenea, pârâtului să obțînă probe de martori și poate îngreuna urmărirea cauzei.

Promisiunea noastră pentru dumneavoastră:

 • Vom examina cererea potențială a copilului dumneavoastră, ajutându-vă cu privire la procedura de plângeri NHS sau alte proceduri alternative dacă cazul dumneavoastră nu are legătură cu îngrijirea și tratamentul NHS.
 • Nu vom percepe nicio taxă pentru timpul petrecut în examinarea cazului dumneavoastră.
 • Vă putem asista cu orice probleme pe care le puteți avea cu privire la procedura de reclamații sau pe care le întâlniți în obținerea de copii ale dosarelor dumneavoastră medicale.
 • Vă vom sfătui cu privire la cel mai bun curs de acțiune în cazul copilului dumneavoastră.

Contactați Osbornes pentru a discuta cu un avocat român în cazul unei reclamații de malpraxis pentru copii

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online


  Acreditări

  • Times best law firm 2024
  • scil logo
  • legal 500 leading firm
  • chambers logo