Accident la locul de muncă soluționat la suma de £250.000

20 Apr 2023 | Maria Tiron
Accident la locul de munca

Table of Contents

Sophie Davies, avocat specializat în cereri pentru vătămări corporale în cadrul firmei Osbornes Law, a reprezentat recent un client care a suferit leziuni care i-au schimbat viața în urma unui accident de muncă care a implicat un motostivuitor.

Șoferul motostivuitorului, care era nou la locul de muncă, a început în mod incorect descărcarea baloturilor de fân din camion fără a avertiza clientul nostru. Șoferul motostivuitorului a pierdut controlul și a aruncat un balot de fân pe spatele gâtului clientului nostru.

Gâtul, încheietura mâinii și coastele clientului nostru au fost rupte când balotul de fân de jumătate de tonă a aterizat pe el.

Clientul nostru a instruit firma de avocatura Osbornes la 2,5 ani după incident, timp în care nu primise niciun salariu pentru perioada de repaus medical și nici măcar nu fusese plătit pentru tura la care lucra când a fost rănit. În plus, angajatorul clientului nostru l-a acuzat pentru incident și nu și-a recunoscut răspunderea.

Sophie Davies a obținut rapid recunoașterea răspunderii din partea asiguratorului angajatorului, însă acestia au continuat să susțină vinovația parțială a clientului nostru pentru că a stat în locul greșit!

În urma negocierilor, a reușit să obținem suma de £250.000 pentru clientul nostru.

Cazul a fost soluționat în doar un an, în acest timp au fost organizate evaluari medicale pentru clientul nostru.

Sophie Davies comentează:

“Clientul nostru a suferit leziuni extinse în ceea ce a fost un accident total evitabil, exacerbat de faptul că angajatorul nu și-a recunoscut responsabilitatea și a dat vina pe clientul nostru. Suntem încântați că am negociat o sumă semnificativă pentru clientul nostru, suma ce ia în considerare faptul că, din păcate, dansul nu se va recupera niciodată în totalitate.”

Sophie este partenerain cadrul firmei Osbornes și este sefa departamentului pe cereri in urma vătămărilor personale în cadrul firmei. Pentru a lua legatura cu Sophie și echipa ei, vă rugăm să ne sunați sau să completați formularul de mai jos.

Echipa pentru cereri urmare a vătămarii corporale de la Osbornes Law este clasată ca un departament lider în Londra și este recunoscută pentru expertiza în accidente catastrofale.

Share this article

Contact

Contactați Osbornes pentru a discuta cu un avocat român în cazul unui accident de muncă

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online


  Studii de cazVIEW ALL

  1. injury at work
   26.10.2020

   Accident la locul de muncă soldat cu o...

   Echipa noastră a finalizat un caz de vătămare corporală al unui român care a suferit un accident...

   Read more
  2. accidente in depozite
   18.9.2018

   Despăgubiri privind accidentele din depozite

   Solicitări de despăgubiri privind accidentele din depozite și ridicările de sarcini. Accidentele din depozite și cele legate...

   Read more
  3. accidente pe santier
   7.9.2018

   Accidente pe santiere de constructii

   Accidente pe șantiere de construcții Muncitorii de pe șantierele de construcții se confruntă cu pericole fizice în fiecare...

   Read more
  4. Accidente de munca in fabrici
   30.8.2018

   Despăgubiri pentru accidente de muncă în fabricile...

   Solicitări privind despăgubiri pentru accidente de muncă în fabrici pe teritoriul Angliei. Industria prelucrătoare ocupă 10% din forț...

   Read more
  5. Obligatiile angajatorului privind accidentele de munca
   10.8.2018

   Obligațiile angajatorului în cazul accidentelor de muncă

   Ce obligații au angajatorii din Anglia când angajează muncitori sezonieri și aceștia suferă un accident de muncă....

   Read more
  6. 11.6.2018

   Accidente fatale la locul de muncă

   Raportul privind accidentele fatale la locul de muncă în Anglia. Un articol nou de la BBC analizează accidentele fatale la...

   Read more

  VIEW ALL