Accident la locul de munca soldat cu o leziune permanenta la glezna care s-a finalizat cu primirea unei compensatii in valoare de £350,000

26 Oct 2020 | Maria Tiron
injury at work

Echipa noastra a finalizat un caz de vatamare corporala al unui roman care a suferit un accident de munca in timp ce lucra pe un santier.

Romanul s-a accidentat dupa ce a a calcat pe un capac care acoperea o gura de canal care a cedat sub el, suferind o fractura trimaleolara la glezna.

In ciuda mai multor operatii, clientul a ramas cu o diformitate la nivelul echinusului, care l-a impiedicat sa poata pasi in mod normal, cu talpa piciorului dreapt, pe podea.

Mobilitatea lui a fost restrictionata foarte tare si clientul a continuat sa aiba dureri de glezna.

Dupa ce vina a fost admisa in cazul lui, firma de avocatura Osbornes a reusit sa obtina pentru client plati in avans de peste £70,000, pentru a-i permite clientului sa urmeze un tratament privat de recuperare, incluzand sedinte de fizioterapie si hidroterapie si reabilitare profesionala, pentru a-l ajuta sa sa intoarca la munca si sa aiba parte de cea mai buna recuperare.

Cu toate acestea clientul a ramas cu sechele la nivelul gleznei care il vor limita in ceea ce priveste tipul de munca pe care il va putea desfasura in viitor, fapt confirmat si de medicii chirurgi care l-au consultat si tratat.

Procedura in instanta a fost demarata, iar in urma unei intalniri in scopul negocierilor cu avocatii Paratilor, cazul a fost solutionat pentru aproape £350,000.

Share this article

Contact

Contactați Osbornes

Sunati pentru a discuta cu un avocat roman chiar astazi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completati formularul online


  • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
   Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

   Elena

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Diana A

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  Studii de cazVIEW ALL

  1. Accident la locul de munca
   16.9.2020

   Accident la locul de munca

   Clientul nostru a suferit numeroase fracturi la piciorul stâng care au necesitat intervenții chirurgicale. EL lucra într-o cameră...

   Read more
  2. accidente in depozite
   18.9.2018

   Despagubiri privind accidentele din depozite

   Solicitări de despăgubiri privind accidentele din depozite și ridicările de sarcini. Accidentele din depozite și cele legate...

   Read more
  3. accidente pe santier
   7.9.2018

   Accidente pe santiere de constructii

   Accidente pe șantiere de construcții Muncitorii de pe șantierele de construcții se confruntă cu pericole fizice în fiecare...

   Read more
  4. Accidente de munca in fabrici
   30.8.2018

   Despăgubiri pentru accidente de muncă în fabricile...

   Solicitări privind despagubiri pentru accidente de muncă în fabrici pe teritoriul Angliei. Industria prelucrătoare ocupă 10% din forța...

   Read more
  5. Obligatiile angajatorului privind accidentele de munca
   10.8.2018

   Obligațiile angajatorului în cazul accidentelor de muncă

   Ce obligații au angajatorii din Anglia când angajează muncitori sezonieri și aceștia suferă un accident de muncă....

   Read more
  6. 2.3.2016

   Accidentele cu scara si caderile de la inaltime

   Caderile de la inaltime reprezinta cea mai frecventa cauza de deces la locul de munca si unul dintre cele mai...

   Read more

  VIEW ALL