Accident la locul de muncă soldat cu o leziune permanentă la gleznă care s-a finalizat cu primirea unei compensații în valoare de £350,000

26 Oct 2020 | Maria Tiron
injury at work

Table of Contents

Echipa noastră a finalizat un caz de vătămare corporală al unui român care a suferit un accident de muncă în timp ce lucra pe un santier.

Românul s-a accidentat după ce a călcat pe un capac care acoperea o gură de canal care a cedat sub el, suferind o fractură trimaleolară la gleznă.

În ciuda mai multor operații, clientul a rămas cu o diformitate la nivelul echinusului, care l-a împiedicat să poată păși în mod normal, cu talpa piciorului dreapt, pe podea.

Mobilitatea lui a fost restricționată foarte tare și clientul a continuat să aibă dureri de gleznă.

După ce vina a fost admisă în cazul lui, firma de avocatură Osbornes a reușit să obțină pentru client plăți în avans de peste £70,000, pentru a-i permite clientului să urmeze un tratament privat de recuperare, incluzând ședințe de fizioterapie, hidroterapie și reabilitare profesională, pentru a-l ajuta să se întoarcă la muncă și să aibă parte de cea mai bună recuperare.

Cu toate acestea clientul a rămas cu sechele la nivelul gleznei care îl vor limita în ceea ce privește tipul de muncă pe care îl va putea desfășura în viitor, fapt confirmat și de medicii chirurgi care l-au consultat și tratat.

Procedura în instanță a fost demarată, iar în urma unei întâlniri în scopul negocierilor cu avocații Pârâților, cazul a fost soluționat pentru aproape £350,000.

Share this article

Contact

Contactați Osbornes dacă ați suferit un accident de muncă și doriți informații suplimentare în vederea obținerii unei compensații

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online






    • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
      Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

      Elena

    • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

      Raileanu A

    • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

      Diana A

    • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

      Google Review

    • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

      Cristina C

    • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

      Google Review

    Studii de cazVIEW ALL

    1. Accident la locul de munca
      16.9.2020

      Accident la locul de muncă

      Clientul nostru a suferit numeroase fracturi la piciorul stâng care au necesitat intervenții chirurgicale. El lucra într-o cameră...

      Read more
    2. accidente in depozite
      18.9.2018

      Despăgubiri privind accidentele din depozite

      Solicitări de despăgubiri privind accidentele din depozite și ridicările de sarcini. Accidentele din depozite și cele legate...

      Read more
    3. accidente pe santier
      7.9.2018

      Accidente pe santiere de constructii

      Accidente pe șantiere de construcții Muncitorii de pe șantierele de construcții se confruntă cu pericole fizice în fiecare...

      Read more
    4. Accidente de munca in fabrici
      30.8.2018

      Despăgubiri pentru accidente de muncă în fabricile...

      Solicitări privind despăgubiri pentru accidente de muncă în fabrici pe teritoriul Angliei. Industria prelucrătoare ocupă 10% din forț...

      Read more
    5. Obligatiile angajatorului privind accidentele de munca
      10.8.2018

      Obligațiile angajatorului în cazul accidentelor de muncă

      Ce obligații au angajatorii din Anglia când angajează muncitori sezonieri și aceștia suferă un accident de muncă....

      Read more
    6. 2.3.2016

      Accidentele cu scara si caderile de la inaltime

      Caderile de la inaltime reprezinta cea mai frecventa cauza de deces la locul de munca si unul dintre cele mai...

      Read more

    VIEW ALL