Solicitări privind afecțiunile cardiace

Avocați specialiști în neglijență medicală Londra

Osbornes Law a ajutat clienții în situații în care un diagnostic incorect a dus la un tratament greșit pentru un atac de cord. Avocații noștri au fost implicați și în cazuri în care o lipsă de echipamente a dus la întârzieri în tratament.

Contact us

Contact

Boală cardiacă sau de inimă este termenul general pentru afecțiunile medicale care afectează inima și vasele de sânge ale acesteia.

Bolile de inimă pot avea patru moduri principale de manifestare:

 • Angina:atunci când aveți dureri în piept, de obicei când sunteți activ, dar poate apărea și în situații de repaus. Durerea este cauzată de îngustarea arterelor care alimentează mușchiul inimii, ducând la scăderea fluxului sanguin. Așa cum poți avea o crampă la picior atunci când faci mișcare, angina este ca o crampă a mușchiului inimii. Angina nu reprezintă o amenințare imediată pentru viață, dar indică prezența bolilor de inimă care vor necesita tratament.
 • Infarct:atunci când fluxul sanguin către o parte a mușchiului cardiac se oprește brusc. Este de obicei experimentat ca o durere toracică ce radiază în jos pe brațul stâng sau pe maxilar, gât ca organ de susținere și zona interioară a gâtului. De obicei, o persoană care suferă un atac de cord are un „sentiment de fatalitate iminentă”. Un atac de cord poate pune viața în pericol și este necesar un tratament prompt.
 • Stop cardiac:atunci când inima încetează să mai bată. Stopul cardiac este o situație de urgență care pune viața în pericol și necesită o intervenție imediată de specialitate. Resuscitarea cardio-pulmonară (RCP) efectuată corect ar putea ajuta la menținerea fluxului de oxigen către organele vitale până când este disponibilă asistență profesională.
 • Insuficiență cardiacă:atunci când inima nu funcționează corect, ceea ce înseamnă că sângele nu este împins în mod corespunzător prin întregul corp. Insuficiența cardiacă este de obicei o afecțiune mai degrabă cronică, dar în anumite circumstanțe poate apărea din senin. Insuficiența cardiacă nu este de obicei o amenințare imediată pentru viață.

Alte tipuri de afecțiuni cardiace includ aritmia (bătăi anormale ale inimii), defectele structurale, cum ar fi probleme cu valvele cardiace, infecțiile și mușchiul cardiac slăbit (cardiomiopatie).

Câteva statistici: diagnosticarea greșită a bolilor de inimă

Organizația Mondială a Sănătății estimează că, în întreaga lume, aproape 18 milioane de oameni mor în fiecare an din cauza bolilor cardiace. Mai aproape de noi, bolile de inimă reprezintă mai mult de un sfert din toate decesele din Marea Britanie. Chiar și așa, potrivit British Heart Foundation, aproape o treime din persoanele din Anglia și Țara Galilor sunt diagnosticate greșit atunci când au un atac de cord. Un studiu realizat de Universitatea din Leeds a examinat aproximativ 600.000 de pacienți cu infarct și a constatat că aproximativ 198.500 dintre aceștia au fost diagnosticați greșit.

Principala problemă legată de aceste statistici este faptul că, în cazul unui infarct, timpul până la tratament este esențial: cu cât este administrat mai devreme, cu atât sunt mai mari șansele unui rezultat reușit. Oamenii de știință care au luat parte la acest studiu au estimat că, dacă diagnosticul ar fi pus corect și la timp, peste 250 de decese pe an ar putea fi prevenite. În plus, dacă este corect diagnosticat și tratat în timp util cu medicamente și proceduri corecte, există șanse de supraviețuire de 70%.

Femeile sunt mai susceptibile de a fi diagnosticate greșit când au un atac de cord

Având în vedere că cercetarea bolilor de inimă s-a concentrat în mod tradițional asupra bărbaților, stereotipul pacientului cardiac tipic este, de asemenea, de sex masculin. În consecință, este posibil ca simptomele de boli de inimă ale femeilor să fie minimizate, în special în cazul unui infarct. Această inegalitate de gen este prea răspândită, chiar dacă, potrivit British Heart Foundation, nu există diferențe în simptomele cheie ale atacului de cord între bărbați și femei. Se estimează că diferența rezultată în ceea ce privește îngrijirea femeilor a fost un factor care a contribuit la cel puțin 8.000 de decese în Anglia și Țara Galilor în ultimii 10 ani. Un studiu recent al Universității Oxford confirmă: femeile sunt cu 9% mai puțin susceptibile de a primi un diagnostic corect de boală cardiacă și este cu 13% mai puțin probabil să primească medicamentele corecte.

Lipsa echipamentelor și a specialiștilor

Poate să fie greu de crezut, dar lipsa echipamentelor vitale și a radiologilor care interpretează scanările specializate reprezintă un alt motiv pentru care oamenii sunt diagnosticați greșit. Potrivit experților în imagistică cardiacă din Scoția, mii de pacienți scoțieni cu simptome cardiace, inclusiv dureri în piept, nu primesc un test numit angiografie coronariană computerizată (CTCA) care poate detecta sau exclude bolile de inimă. Se estimează că doar 27% dintre pacienții cu durere asemănătoare anginei primesc scanarea recomandată de Institutul Național pentru Excelență în Sănătate și Îngrijire (NICE) pentru toate persoanele care prezintă aceste simptome.

Diagnosticul incorect al unui infarct

Pe de altă parte, diagnosticarea unui atac de cord atunci când inima nu prezintă simptome de niciun fel este o altă potențială problemă. Un atac de cord necesită tratament cu medicamente care, în sine, pot fi riscante dacă sunt prescrise fără motive întemeiate. Chiar anul acesta, cercetătorii au descoperit că testul de sânge al troponinei, care este utilizat în mod obișnuit pentru a diagnostica un atac de cord, ar putea să nu fie de încredere. Studiul efectuat pe 20.000 de pacienți care au avut programări la Spitalul Universitar din Southampton a arătat că 1 din 20 aveau niveluri de troponină mult mai mari decât limita recomandată de producător, în ciuda faptului că nu prezentau simptome sau semne clinice ale unui infarct.

Aceste rezultate subliniază necesitatea ca medicii să ia în considerare cu atenție rezultatele analizelor de sânge pentru a evita diagnosticarea unui atac de cord și autorizarea unui tratament inadecvat. Acest tratament inadecvat, recomandat de NICE, ar putea include o intervenție chirurgicală invazivă pentru lărgirea arterelor cardiace. După cum a afirmat directorul medical al British Heart Foundation, „Un test pozitiv nu trebuie întotdeauna interpretat ca fiind datorat unui atac de cord. Trebuie luate în considerare alte informații – de exemplu, simptomele fiecărui pacient și rezultatele altor teste, inclusiv un ECG ”.

Leziuni cardiace în urma altor evenimente

Un alt lucru de luat în considerare este faptul că leziunile cardiace, inclusiv atacurile de cord și stopul cardiac, pot apărea ca o consecință a altor evenimente care au loc în organism. Riscul în acest caz este faptul că problema principală capătă întâietate și leziunile cardiace ulterioare nu sunt recunoscute imediat, rezultând într-o întârziere a tratamentului.

De exemplu, o lucrare interesantă din revista Thorax prezintă 6 cazuri în care leziunile cardiace secundare unui traumatism datorate unui accident rutier nu au fost recunoscute decât mult mai târziu. Un astfel de caz este al unui băiat de 9 ani care a fost lovit de o remorcă. 17 ani mai târziu a prezentat leziuni grave ale inimii, despre care se crede că sunt legate de vechea leziune.

Într-un alt caz, un motociclist în vârstă de 18 ani a avut un accident rutier și a suferit mai multe răni. Cu toate acestea, doar 2 zile mai târziu, după ce au apărut insuficiențe respiratorii, un ECG a prezentat faptul că o suprafață mare a mușchilor cardiaci era deteriorată.

Apoi, mai este și știrea recentă care a ajuns pe prima pagină a ziarelor aceea a unei alergătoare care și-a rupt piciorul în timpul semi-maratonului din Cardiff. Fractura ei nu a fost observată de mai multe ori înainte de a fi internată la spital. Din păcate, a avut un stop cardiac și a murit la 12 zile după ce a suferit rana menționată. Medicul legist a decis că dacă fractura ei ar fi fost gestionată corespunzător, nu ar fi suferit un stop cardiac și ar mai fi fost în viață și astăzi.

Noi, cei de la Osbornes Law, în ultimii ani, am acționat pentru a reprezenta trei familii care și-au pierdut persoanele dragi din cauza eșecului diagnosticării atacului de cord, ceea ce a dus la faptul că membrii familiei au suferit stopuri cardiace fatale câteva ore mai târziu. În două cazuri, decedatul a fost diagnosticat incorect – unul cu astm și celălalt cu o leziune musculară cauzată de locul de muncă unde presta activități fizice manuale.

Dacă aveți preocupări legate de tratamentul cardiac oferit dumneavoastră sau celor din familia dumneavoastră

Când aveți nevoie de asistență medicală, vă așteptați ca problema dvs. să fie diagnosticată și tratată corespunzător în conformitate cu Ghidul Național. Cu siguranță nu vă așteptați să aveți boli de inimă sau un atac de cord nedescoperite și netratate sau să fiți tratați pentru o afecțiune a inimii pe care nu o aveți. În astfel de cazuri, este posibil să puteți face o solicitare pentru neglijență medicală. Dacă credeți că dvs. sau o persoană dragă ați suferit din cauza neglijenței medicale, luați legătura cu echipa noastră de specialiști. Suntem aici sa ajutam. Sunați la Stephanie Prior sau Nicholas Leahy la 020 7485 8811

Promisiunea noastră față de dumneavoastră

 • Vom examina cererea dvs. potențială, oferindu-vă consiliere cu privire la procedura de plângere către NHS sau la o procedură alternativă, atunci când cazul dvs. nu se referă la îngrijirea și tratamentul oferit de NHS.
 • Nu vom percepe o taxă pentru timpul alocat de noi pentru examinarea cazului dvs.
 • Vă putem ajuta cu orice problemă pe care o aveți cu privire la procedura de reclamații sau pe care o întâlniți la obținerea copiilor dosarelor medicale.
 • Vă vom consilia asupra acțiunilor de întreprins în ceea ce privește cazul dumneavoastră.

Suntem specializați în solicitările legate de neglijență medicală pentru boli de inimă.

Contactați Osbornes

Sunati pentru a discuta cu un avocat roman chiar astazi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completati formularul online


  • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
   Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

   Elena

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Diana A

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  Alte articoleVIEW ALL

  1. cadru medical accident de bicicleta si despagubiri
   22.3.2023

   Cadru medical NHS – victimă a unui accident grav...

   Av. asociat Laura Swaine din cadrul firmei Osbornes Law a obținut o despăgubire de 6 cifre pentru o reclamantă...

   Read more
  2. accident de ciclism
   13.3.2023

   Un accident de ciclism a cauzat leziuni majore...

   Kate Milton, Avocat Asociat Senior din cadrul firmei Osbornes Law, a soluționat o cerere de despăgubiri pentru un...

   Read more
  3. despagubiri eroare medicala
   11.1.2023

   Transplant de rinichi – eroare medicală din partea Royal...

   Osbornes a ajuns la o înțelegere în numele unui client ce a inițiat o acțiune împotriva  NHS...

   Read more
  4. Accident în construcții
   9.12.2022

   Caz încheiat cu succes pentru un client ce...

   Domnul M, cetăţean român, a venit în Marea Britanie şi a început să lucreze în industria construcţiilor...

   Read more
  5. Leziune grava la nastere
   6.9.2022

   Dreptate pentru clienta care a suferit leziuni grave...

   Echipa de neglijență medicală din cadrul firmei Osbornes Law a negociat recent soluționarea unui caz în care clienta noastră...

   Read more
  6. Nastere Necorespunzatoare
   23.8.2022

   Un caz legat de o naștere  necorespunză...

   Informații generale Clienta noastră, J, a rămas însărcinată în octombrie 2015 și a luat decizia dificilă de a...

   Read more
  7. negliejența medicală sau erori medicale
   5.8.2022

   Neglijența medicală sau erori medicale privind siguranț...

   HSIB (Healthcare Safety Investigation Branch – Departamentul de investigații privind siguranța în sistemul de sănătate) este o...

   Read more
  8. Accidente rutiere petrcute în vacanță în Europa
   25.7.2022

   Cum să faceți o solicitare de despă...

   Dacă ați fost implicat într-un accident rutier într-un stat din Uniunea Europeană, este posibil să aveți dreptul să...

   Read more
  9. Accident la bordul unui avion
   12.7.2022

   Cum să faceți o cerere pentru accidente...

   Dacă ați fost rănit în timpul călătoriei în străinătate, este posibil să puteți...

   Read more
  10. 27.5.2022

   Compensație de zeci de mii de lire...

   Compensație de zeci de mii de lire pentru un român din UK strivit de un taxi. Elvis Radu, î...

   Read more
  11. Neglijenta medicala in maternitate
   27.5.2022

   Raportului Ockenden – Scandalul de la maternitate

   În urma publicării Raportului Ockenden, o analiză independentă a serviciilor de maternitate de la Shrewsbury și Telford Hospital NHS...

   Read more
  12. Compensatie primită de un pilot
   25.3.2022

   Un indicator de metrou din Londra cauzează o...

   Cerere pentru compensație în urma unei probleme neurologice severe, după ce un indicator de metrou din Londra lovește...

   Read more
  13. Leziune ortopedică gravă
   18.2.2022

   Leziune ortopedică gravă pentru care s-a primit o...

   Clientul nostru în vârstă de 25 de ani era pasager într-o camionetă de serviciu, când aceasta a fost lovită...

   Read more
  14. Neglijenta medicala spital din UK
   20.1.2022

   Neglijență Medicală – Stephanie Prior discuta la Channel 4 despre...

   Conform declarațiilor celor de la CQC (Care Quality Commission), secția de obstetrică-ginecologie a spitalului Basildon încă are...

   Read more
  15. Despagubiri amputare picior
   14.1.2022

   Despăgubire Accident la locul de muncă

   Accident la locul de muncă – compensație de £4,75 milioane Domnul S trecea prin curtea interioară de la locul de muncă...

   Read more
  16. Compensatie accident podea uda la scoala
   20.12.2021

   Compensatie in valoare de 270.000 de lire sterline pentru...

   Osbornes Law a obtinut o compensatie in valoare de 270.000 lire sterline pentru o clienta care a alunecat pe podeaua udă...

   Read more
  17. Compensatie amputare picior
   2.12.2021

   Compensatie de sase cifre pentru o amputare de...

   Domnul N, un cetățean român în vârstă de 30 de ani, a venit în Marea Britanie pentru a...

   Read more
  18. trimitere medic specialist
   15.11.2021

   Când este o trimitere urgentă?

   Ce este o trimitere și cum este aranjată? Pacienții au dreptul să ceară să fie îndrumați pentru tratament...

   Read more
  19. Indepartare stent uretar
   9.11.2021

   Întârzieri în îndepărtarea stenturilor ureterale

   În februarie 2020, Direcția de Investigare a Siguranței în Domeniul Sănătății (HSIB) a publicat un buletin...

   Read more
  20. Accidente agricole
   21.9.2021

   Riscul ridicat în accidente agricole pentru cei self-employed

   Accidente agricole în UK. Agricultura reprezintă o industrie periculoasă în Marea Britanie și, conform raportului Autorității pentru Sănă...

   Read more
  21. reclamación por accidente de bicicleta
   20.9.2021

   Accident fatal de bicicletă

   Osbornes acționează pentru familia biciclistului ucis în mod tragic în urma unei coliziuni. Firma de avocatură Osbornes Law a...

   Read more
  22. 18.8.2021

   Accident pe șantier – echipamente de lucru periculoase și...

   Accident pe santier din cauza echipamentelor de lucru periculoase si defecte. Domnul C, un tânăr cetățean româ...

   Read more
  23. meglijenta personalului medical in cazul Cristianei
   4.8.2021

   Concluzia anchetei: numeroasele erori din partea personalului medical...

   Firma de avocatura Osbornes Law reprezinta parintii Cristianei care avea aproape 3 ani cand si-a pierdut viata. Investigatia instantei (Coroner) s-a...

   Read more
  24. Accident ciclism
   14.7.2021

   Reprezentare și ce poți să faci în...

   Accident De Bicicletă în Londra. Avocații noștri specializați în cereri ca urmare a accidentelor de bicicletă sunt...

   Read more

  VIEW ALL