Solicitări privind afecțiunile cardiace

Avocați specialiști în neglijență medicală Londra

Osbornes Law a ajutat clienții în situații în care un diagnostic incorect a dus la un tratament greșit pentru un atac de cord. Avocații noștri au fost implicați și în cazuri în care o lipsă de echipamente a dus la întârzieri în tratament.

Contact us

Contact

Boală cardiacă sau de inimă este termenul general pentru afecțiunile medicale care afectează inima și vasele de sânge ale acesteia.

Bolile de inimă pot avea patru moduri principale de manifestare:

 • Angina:atunci când aveți dureri în piept, de obicei când sunteți activ, dar poate apărea și în situații de repaus. Durerea este cauzată de îngustarea arterelor care alimentează mușchiul inimii, ducând la scăderea fluxului sanguin. Așa cum poți avea o crampă la picior atunci când faci mișcare, angina este ca o crampă a mușchiului inimii. Angina nu reprezintă o amenințare imediată pentru viață, dar indică prezența bolilor de inimă care vor necesita tratament.
 • Infarct:atunci când fluxul sanguin către o parte a mușchiului cardiac se oprește brusc. Este de obicei experimentat ca o durere toracică ce radiază în jos pe brațul stâng sau pe maxilar, gât ca organ de susținere și zona interioară a gâtului. De obicei, o persoană care suferă un atac de cord are un „sentiment de fatalitate iminentă”. Un atac de cord poate pune viața în pericol și este necesar un tratament prompt.
 • Stop cardiac:atunci când inima încetează să mai bată. Stopul cardiac este o situație de urgență care pune viața în pericol și necesită o intervenție imediată de specialitate. Resuscitarea cardio-pulmonară (RCP) efectuată corect ar putea ajuta la menținerea fluxului de oxigen către organele vitale până când este disponibilă asistență profesională.
 • Insuficiență cardiacă:atunci când inima nu funcționează corect, ceea ce înseamnă că sângele nu este împins în mod corespunzător prin întregul corp. Insuficiența cardiacă este de obicei o afecțiune mai degrabă cronică, dar în anumite circumstanțe poate apărea din senin. Insuficiența cardiacă nu este de obicei o amenințare imediată pentru viață.

Alte tipuri de afecțiuni cardiace includ aritmia (bătăi anormale ale inimii), defectele structurale, cum ar fi probleme cu valvele cardiace, infecțiile și mușchiul cardiac slăbit (cardiomiopatie).

Câteva statistici: diagnosticarea greșită a bolilor de inimă

Organizația Mondială a Sănătății estimează că, în întreaga lume, aproape 18 milioane de oameni mor în fiecare an din cauza bolilor cardiace. Mai aproape de noi, bolile de inimă reprezintă mai mult de un sfert din toate decesele din Marea Britanie. Chiar și așa, potrivit British Heart Foundation, aproape o treime din persoanele din Anglia și Țara Galilor sunt diagnosticate greșit atunci când au un atac de cord. Un studiu realizat de Universitatea din Leeds a examinat aproximativ 600.000 de pacienți cu infarct și a constatat că aproximativ 198.500 dintre aceștia au fost diagnosticați greșit.

Principala problemă legată de aceste statistici este faptul că, în cazul unui infarct, timpul până la tratament este esențial: cu cât este administrat mai devreme, cu atât sunt mai mari șansele unui rezultat reușit. Oamenii de știință care au luat parte la acest studiu au estimat că, dacă diagnosticul ar fi pus corect și la timp, peste 250 de decese pe an ar putea fi prevenite. În plus, dacă este corect diagnosticat și tratat în timp util cu medicamente și proceduri corecte, există șanse de supraviețuire de 70%.

Femeile sunt mai susceptibile de a fi diagnosticate greșit când au un atac de cord

Având în vedere că cercetarea bolilor de inimă s-a concentrat în mod tradițional asupra bărbaților, stereotipul pacientului cardiac tipic este, de asemenea, de sex masculin. În consecință, este posibil ca simptomele de boli de inimă ale femeilor să fie minimizate, în special în cazul unui infarct. Această inegalitate de gen este prea răspândită, chiar dacă, potrivit British Heart Foundation, nu există diferențe în simptomele cheie ale atacului de cord între bărbați și femei. Se estimează că diferența rezultată în ceea ce privește îngrijirea femeilor a fost un factor care a contribuit la cel puțin 8.000 de decese în Anglia și Țara Galilor în ultimii 10 ani. Un studiu recent al Universității Oxford confirmă: femeile sunt cu 9% mai puțin susceptibile de a primi un diagnostic corect de boală cardiacă și este cu 13% mai puțin probabil să primească medicamentele corecte.

Lipsa echipamentelor și a specialiștilor

Poate să fie greu de crezut, dar lipsa echipamentelor vitale și a radiologilor care interpretează scanările specializate reprezintă un alt motiv pentru care oamenii sunt diagnosticați greșit. Potrivit experților în imagistică cardiacă din Scoția, mii de pacienți scoțieni cu simptome cardiace, inclusiv dureri în piept, nu primesc un test numit angiografie coronariană computerizată (CTCA) care poate detecta sau exclude bolile de inimă. Se estimează că doar 27% dintre pacienții cu durere asemănătoare anginei primesc scanarea recomandată de Institutul Național pentru Excelență în Sănătate și Îngrijire (NICE) pentru toate persoanele care prezintă aceste simptome.

Diagnosticul incorect al unui infarct

Pe de altă parte, diagnosticarea unui atac de cord atunci când inima nu prezintă simptome de niciun fel este o altă potențială problemă. Un atac de cord necesită tratament cu medicamente care, în sine, pot fi riscante dacă sunt prescrise fără motive întemeiate. Chiar anul acesta, cercetătorii au descoperit că testul de sânge al troponinei, care este utilizat în mod obișnuit pentru a diagnostica un atac de cord, ar putea să nu fie de încredere. Studiul efectuat pe 20.000 de pacienți care au avut programări la Spitalul Universitar din Southampton a arătat că 1 din 20 aveau niveluri de troponină mult mai mari decât limita recomandată de producător, în ciuda faptului că nu prezentau simptome sau semne clinice ale unui infarct.

Aceste rezultate subliniază necesitatea ca medicii să ia în considerare cu atenție rezultatele analizelor de sânge pentru a evita diagnosticarea unui atac de cord și autorizarea unui tratament inadecvat. Acest tratament inadecvat, recomandat de NICE, ar putea include o intervenție chirurgicală invazivă pentru lărgirea arterelor cardiace. După cum a afirmat directorul medical al British Heart Foundation, „Un test pozitiv nu trebuie întotdeauna interpretat ca fiind datorat unui atac de cord. Trebuie luate în considerare alte informații – de exemplu, simptomele fiecărui pacient și rezultatele altor teste, inclusiv un ECG ”.

Leziuni cardiace în urma altor evenimente

Un alt lucru de luat în considerare este faptul că leziunile cardiace, inclusiv atacurile de cord și stopul cardiac, pot apărea ca o consecință a altor evenimente care au loc în organism. Riscul în acest caz este faptul că problema principală capătă întâietate și leziunile cardiace ulterioare nu sunt recunoscute imediat, rezultând într-o întârziere a tratamentului.

De exemplu, o lucrare interesantă din revista Thorax prezintă 6 cazuri în care leziunile cardiace secundare unui traumatism datorate unui accident rutier nu au fost recunoscute decât mult mai târziu. Un astfel de caz este al unui băiat de 9 ani care a fost lovit de o remorcă. 17 ani mai târziu a prezentat leziuni grave ale inimii, despre care se crede că sunt legate de vechea leziune.

Într-un alt caz, un motociclist în vârstă de 18 ani a avut un accident rutier și a suferit mai multe răni. Cu toate acestea, doar 2 zile mai târziu, după ce au apărut insuficiențe respiratorii, un ECG a prezentat faptul că o suprafață mare a mușchilor cardiaci era deteriorată.

Apoi, mai este și știrea recentă care a ajuns pe prima pagină a ziarelor aceea a unei alergătoare care și-a rupt piciorul în timpul semi-maratonului din Cardiff. Fractura ei nu a fost observată de mai multe ori înainte de a fi internată la spital. Din păcate, a avut un stop cardiac și a murit la 12 zile după ce a suferit rana menționată. Medicul legist a decis că dacă fractura ei ar fi fost gestionată corespunzător, nu ar fi suferit un stop cardiac și ar mai fi fost în viață și astăzi.

Noi, cei de la Osbornes Law, în ultimii ani, am acționat pentru a reprezenta trei familii care și-au pierdut persoanele dragi din cauza eșecului diagnosticării atacului de cord, ceea ce a dus la faptul că membrii familiei au suferit stopuri cardiace fatale câteva ore mai târziu. În două cazuri, decedatul a fost diagnosticat incorect – unul cu astm și celălalt cu o leziune musculară cauzată de locul de muncă unde presta activități fizice manuale.

Dacă aveți preocupări legate de tratamentul cardiac oferit dumneavoastră sau celor din familia dumneavoastră

Când aveți nevoie de asistență medicală, vă așteptați ca problema dvs. să fie diagnosticată și tratată corespunzător în conformitate cu Ghidul Național. Cu siguranță nu vă așteptați să aveți boli de inimă sau un atac de cord nedescoperite și netratate sau să fiți tratați pentru o afecțiune a inimii pe care nu o aveți. În astfel de cazuri, este posibil să puteți face o solicitare pentru neglijență medicală. Dacă credeți că dvs. sau o persoană dragă ați suferit din cauza neglijenței medicale, luați legătura cu echipa noastră de specialiști. Suntem aici sa ajutam. Sunați la Stephanie Prior sau Nicholas Leahy la 020 7485 8811

Promisiunea noastră față de dumneavoastră

 • Vom examina cererea dvs. potențială, oferindu-vă consiliere cu privire la procedura de plângere către NHS sau la o procedură alternativă, atunci când cazul dvs. nu se referă la îngrijirea și tratamentul oferit de NHS.
 • Nu vom percepe o taxă pentru timpul alocat de noi pentru examinarea cazului dvs.
 • Vă putem ajuta cu orice problemă pe care o aveți cu privire la procedura de reclamații sau pe care o întâlniți la obținerea copiilor dosarelor medicale.
 • Vă vom consilia asupra acțiunilor de întreprins în ceea ce privește cazul dumneavoastră.

Suntem specializați în solicitările legate de neglijență medicală pentru boli de inimă.

Contactați Osbornes

Sunati pentru a discuta cu un avocat roman chiar astazi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completati formularul online


  • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
   Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

   Elena

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Diana A

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  Alte articoleVIEW ALL

  1. accident ciclist cu un Ferrari
   21.5.2024

   Ciclist lovit de Ferrari primește despăgubiri...

   Osbornes Law a soluționat recent o cerere de despăgubire pentru un ciclist în valoare de aproximativ £90,000 . Ciclistul se...

   Read more
  2. Copac cazut accident in padure
   16.5.2024

   Caz de vătămare psihologică ca victimă...

   Firma noastra a soluționat recent o cerere de despăgubire pentru un client care a asistat la un accident...

   Read more
  3. Ciclist lovit in sensul giratoriu
   10.5.2024

   Despăgubire de 75.000 de lire sterline pentru un...

   Recent s-a soluționat o cerere de despăgubire pentru un ciclist lovit de o mașină într-un sens giratoriu....

   Read more
  4. bebelus intubat in spital in stare critica
   3.5.2024

   Înțelegere în cazul morții neonatale

   Înțelegere în cazul de neglijență medicală fatală împotriva King’s College Hospital NHS Foundation Trust. Nick Leahy, asociat în...

   Read more
  5. utilaj in agricultura
   27.3.2024

   Siguranța la locul de muncă în agricultură

   Siguranța în agricultură Munca în agricultură are în general cea mai mare rată de decese și răniri comparat...

   Read more
  6. Medic care scrie o externare din spital
   12.2.2024

   Un bărbat a decedat după ce A&...

   Un bărbat a decedat după ce A&E l-a trimis acasă și “i-a spus să bea Lucozade”, deș...

   Read more
  7. Bebelus in spital
   5.2.2024

   Băiețelul meu a murit în braț...

   Patryk Bielaszka fusese lipsit de oxigen când s-a născut, după ce medicii au ignorat avertismentul mamei sale, Barbara,...

   Read more
  8. Hotararea curtii supreme
   22.1.2024

   Hotărârea Curții Supreme din Marea...

   Curtea Supremă a confirmat la 11 ianuarie 2024, ordinul Curții de Apel de a respinge cererile victimelor secundare în cazurile de...

   Read more
  9. bebelus intubat in spital in stare critica
   19.1.2024

   Diagnosticarea întârziată a preeclampsiei care a dus...

   Nick Leahy, asociat în cadrul departamentului nostru de neglijență clinică, a soluționat recent o cerere împotriva Chelsea and Westminster...

   Read more
  10. Spital cu medici pe hol
   10.1.2024

   Cerere de despăgubire fatală: cazul eșecului...

   Stephanie Prior a fost instruită într-o cerere împotriva Bedfordshire Hospitals NHS Trust, în care mama clientului nostru (JC) a decedat î...

   Read more
  11. biciclistă accidentata de o masina obtine despăgubiri
   20.12.2023

   Despăgubire de 65.000 GBP pentru o biciclistă lovită...

   Megan Lambert, consilier juridic specializat în vătămări corporale, a obținut recent o despăgubire de aproximativ 65.000...

   Read more
  12. ambulanta din UK
   20.12.2023

   Întârzierile ambulanțelor afectează tratamentul rapid al...

   În 2017, secretarul de stat pentru sănătate a acceptat noile standarde de performanță pentru ambulanțe recomandate de NHS...

   Read more
  13. copil nou nascut
   12.12.2023

   Maternitate și scandaluri neonatale: lecții învățate

   În ultimii 15 până la 20 de ani, serviciile de maternitate NHS au fost supuse controlului, deoarece familiile vătămate...

   Read more
  14. accident pe trecerea de pietoni
   4.12.2023

   Cetățean polonez implicat într-un incident pe o...

   Clientul nostru a fost un cetățean polonez fără adăpost, în vârstă de 68 de ani, care a...

   Read more
  15. Bebelus in spital
   30.11.2023

   Hiponatremie maternă și fetală: Ce este Hiponatremia?

   Hiponatremie maternă și fetală, ce este Hiponatremia? Hiponatremia este o afecțiune în care nivelul de sodium scade sub un...

   Read more
  16. prizonier in inchisoare
   29.11.2023

   Neglijență în domeniul sănătății în...

   Nicholas Leahy, un avocat din cadrul Departamentului de neglijență clinică de la Osbornes Law, a soluționat recent cu succes...

   Read more
  17. incident cu un scuter
   23.11.2023

   Incident cu un scuter

   Siobhan McIvor, partener în cadrul Osbornes Law, a soluționat un caz la o întâlnire de stabilire a valorii...

   Read more
  18. muncitor accidentat de un stivuitor la servicu
   17.11.2023

   Muncitor dintr-o fabrică obține o despăgubire...

   Stivuitoarele sunt o cauză comună a accidentelor de muncă din cauza erorii umane a conducătorului de stivuitor și a...

   Read more
  19. pieton lovit de masina
   15.11.2023

   Pieton lovit de o mașină când...

   La Osbornes Law știm că cea mai bună modalitate de a obține o despăgubire cu valoare ridicată pentru...

   Read more
  20. Leziuni la coloana vertebrala
   9.11.2023

   Despăgubire de 6 cifre pentru o fractură a...

   Fracturi ale coloanei vertebrale după încetarea injecției de Denosumab. Stephanie Prior a fost instruită într-o cerere împotriva Mid and...

   Read more
  21. malpraxis intr-un spital privat
   5.11.2023

   Malpraxis: Neglijență în domeniul sănătății...

   Puteți reclama neglijență unui spital privat? Da – poate fi puțin mai complicat decât a depune o cerere î...

   Read more
  22. ingrijirea pacientilor prin nhs
   2.11.2023

   Listele de așteptare pentru tratamente în spital...

   Listele de așteptare ale NHS din Anglia au atins cea mai mare cifră din 2007 încoace, ajungând la un...

   Read more
  23. Diagnosticarea întârziată a cancerului de piele
   27.10.2023

   Diagnosticarea întârziată a cancerului de piele

   Suntem încântați că am reușit să soluționăm cu succes cererea de despăgubire a unei...

   Read more
  24. Neglijenta medicala spital din UK
   28.8.2023

   Femeile din minoritățile etnice se confruntă cu...

   Conform datelor publicate, femeile de culoare au cu 40% mai multe șanse de a suferi un avort spontan, decât femeile...

   Read more

  VIEW ALL