Este necesar ca avocatul dumneavoastră în dosarul de Neglijență medicală să fie în zona în care locuiți?

2 Oct 2020 | Maria Tiron
avocat specializat in neglijenta medicala

Table of Contents

Majoritatea clienților care au un caz de neglijență medicală au trecut deja printr-o experiență profund supărătoare prin care încrederea lor în profesioniști a fost zdruncinată, iar dânșii sau membrii familiei au suferit consecințe grave. De aceea este de înțeles faptul că un astfel de client și-ar dori un avocat cu care să se simtă confortabil și în care să aibă încredere.

Recomandăm ca priorități pentru alegerea avocatului potrivit în cazurile de neglijență medicală, urmatoarele:

 1. Avocatul dumneavoastră este acreditat? Echipa noastră de avocați pe Neglijență medicală este acreditată de organizații numite APIL, AvMA și Law Society. Aceste organizații impun ca avocații să fie dedicați specializării lor și au standarde foarte înalte pe care avocații trebuie să le atingă pentru a fi acreditați.
 2. Ce fel de recenzii au? Au experiență cu cazuri similare celui pe care il aveți?
 3. Sunt usor de contactat, oferă adresa lor de email și numărul lor direct de telefon?
 4. Cine din firmă se va ocupa de cazul dumneavoastră? Este posibil ca firma să aibă avocați seniori însă cazul dumneavoastră să fie alocat unui membru al echipei mai puțin calificat.
 5. Daca limba engleza nu este prima dumneavoastră limbă, au personal care vă pot ajuta cu interpretarea informațiilor?
 6. Vă oferă un contract CFA în baza reglementărilor Law Society?
 7. Sunt o firmă de avocați sau un alt tip de afacere care nu este supusă cerintelor de reglementare impuse de Law Society sau de Solicitors Regulation Authority?

Alegerea unui avocat este o decizie personală și nu toți clienții au aceleași priorități. Cu toate acestea, este important să vă amintiți faptul că un caz de neglijență medicală durează de obicei 2-3 ani pentru a ajunge la o concluzie și, prin urmare, veți lucra cu avocatul dumneavoastră pentru o perioadă lungă de timp. În acest caz, este important să vă simțiți încrezători când lucrați cu avocatul dumneavoastră.

Avocatul și echipa sa ar trebui să devină un stâlp de sprijin pentru dumneavoastră și famila dumneavoastră într-un proces de durată și dificil și, prin urmare, ar trebui să gasiți pe cineva excelent în ceea ce face, care să vă sprijine și care să fie usor de abordat.

În opinia noastră, locația unui avocat în domeniul de Neglijență medicală nu ar trebui să fie un factor foarte important în alegerea alestuia, deoarece acest domeniu necesită un nivel ridicat de expertiză pe care nu mulți o pot oferi.

Stephanie Prior, șefa Departamentului de Neglijență Medicală din cadrul firmei Osbornes ce are o experiență de peste 20 de ani ca avocat în acest domeniu, a avut o carieră anterioară ca asistentă medicală, experiența care îi oferă abilitatea de a înțelege terminologia medicală și de a analiza cu usurință dosarele medicale. Dânsa aduce departamentului o cunoaștere aprofundată a practicii și procedurilor medicale care o diferențiază de mulți alți avocați din acest domeniu.

In concluzie, sfatul nostru pentru a alege un avocat specializat în cazuri de Neglijență medicală este:

 1. Nu vă lăsați intimidați sau puși sub presiune atunci când alegeți un avocat;
 2. Nu luați aceasta decizie în grabă;
 3. Puneți întrebări;
 4. Ințelegeți faptul că dacă un avocat este mai aproape de zona în care locuiți asta nu înseamnă că este avocatul potrivit;

 

Share this article

Contact

Contactați Osbornes

Sunati pentru a discuta cu un avocat roman chiar astazi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completati formularul online


  Acreditări

  • Times best law firm 2024
  • scil logo
  • legal 500 leading firm
  • chambers logo
  • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
   Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

   Elena

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Diana A

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  Studii de cazVIEW ALL

  1. comunicare caz de neglijenta medicala
   16.9.2020

   Importanța comunicării în cazurile de neglijență...

   Nevoia de a fi înțeles este o necesitate, în special pentru doctorii sau asistenții medicali care au grijă...

   Read more
  2. Termene pentru neglijenta medicala
   16.9.2020

   Termenele limită pentru cererile de neglijență medicală

   Ce termen ai pentru a depune o cerere pentru neglijență medicală. Cererile de neglijență medicală sunt supuse unor termene limită...

   Read more
  3. compensatii neglijenta maternitate
   13.12.2018

   Compensații pentru neglijența în cazurile privind...

   Potrivit Oficiului Național de Audit al Regatului Unit, costurile suportate de NHS drept compensare a neglijenței medicale se...

   Read more
  4. 2.12.2018

   Intarzierile ambulantelor conduc la neglijenta

   Deși nu este un secret ca NHS este cronic subfinanțat și cu deficit de personal, devine clar că...

   Read more
  5. ingrijirea pacientilor prin nhs
   23.11.2018

   Datoria receptionistilor NHS si ingrijirea pacientilor in UK

   RECEPȚIONIȘTII NHS AU DATORIA DE A OFERI ÎNGRIJIRE PACIENȚILOR Acum opt ani, Michael Darnley, în vârstă...

   Read more
  6. 11.6.2018

   CQC constată întârzieri îndelungate la spitalele din...

   Un raport al inspectorilor de la comisia pentru calitate în asistența medicala și socială din Marea Britanie, Care Quality...

   Read more

  VIEW ALL