Este necesar ca avocatul dumneavoastra in dosarul de Neglijenta medicala sa fie in zona in care locuiti?

2 Oct 2020 | Maria Tiron
avocat specializat in neglijenta medicala

Majoritatea clientilor care au un caz de neglijenta medicala au trecut deja printr-o experienta profund suparatoare prin care increderea lor in profesionisti a fost zdruncinata, iar dansii sau mebrii familiei au suferit consecinte grave. De aceea este de inteles faptul ca un astfel de client si-ar dori un avocat cu care sa se simta confortabil si in care sa aiba incredere.

Recomandam ca prioritati pentru alegerea avocatului potrivit in cazurile de neglijenta medicala, urmatoarele:

 1. Avocatul dumneavoastra este acreditat? Echipa noastra de avocati pe Neglijenta medicala este acreditata de organizatii numite APIL, AvMA si Law Society. Aceste organizatii impun ca avocatii sa fie dedicati specializarii lor si au standarde foarte inalte pe care avocatii trebuie sa le atinga pentru a fi acreditati.
 2. Ce fel de recenzii au? Au experienta cu cazuri similare celui pe care il aveti?
 3. Sunt usor de contactat, ofera adresa lor de email si numarul lor direct de telefon?
 4. Cine din firma se va ocupa de cazul dumneavoastra? Este posibil ca firma sa aiba avocati seniori insa cazul dumneavoastra sa fie alocat unui membru al echipei mai putin calificat.
 5. Daca limba engleza nu este prima dumneavoastra limba, au personal care va pot ajuta cu interpretarea informatiilor?
 6. Va ofera un contract CFA in baza reglementarilor Law Society?
 7. Sunt o firma de avocati sau un alt tip de afacere care nu este supusa cerintelor de reglementare impuse de Law Society sau de Solicitors Regulation Authority?

Alegerea unui avocat este o decizie personala si nu toti clientii au aceleasi prioritati. Cu toate acestea, este important sa va amintiti faptul ca un caz de neglijenta medicala dureaza de obicei 2-3 ani pentru a ajunge la o concluzie si, prin urmare, veti lucra cu avocatul dumneavoastra pentru o perioada lunga de timp. In acest caz, este important sa va simtiti increzatori cand lucrati cu avocatul dumneavoastra. Avocatul si echipa sa ar trebui sa devina un stalp de sprijin pentru dumneavoastra si famila dumneavoastra intr-un proces de durata si dificil si, prin urmare, ar trebui sa gasiti pe cineva excelent in ceea ce face, care sa va sprijine si care sa fie usor de abordat.

In opinia noastra, locatia unui avocat in domeniul de Neglijenta medicala nu ar trebui sa fie un factor foarte important in alegerea alestuia, deoarece acest domeniu necesita un nivel ridicat de expertiza pe care nu multi o pot oferi.

Stephanie Prior, sefa Departamentului de Neglijenta Medicala din cadrul firmei Osbornes ce are o experienta de peste 20 de ani ca avocat in acest domeniu, a avut o cariera anterioara ca asistenta medicala, experienta care ii ofera abilitatea de a intelege terminologia medicala si de a analiza cu usurina dosarele medicale. Dansa aduce departamentului o cunoastere aprofundata a practicii si procedurilor medicale care o diferentiaza de multi alti avocati din acest domeniu.

In concluzie, sfatul nostru pentru a alege un avocat specializat in cazuri de Neglijenta medicala este:

 1. Nu va lasati intimidati sau pusi sub presiune atunci cand alegeti un avocat;
 2. Nu luati aceasta decizie in graba;
 3. Puneti intrebari;
 4. Intelegeti faptul ca daca un avocat este mai aproape de zona in care locuiti asta nu inseamna ca este avocatul potrivit;

 

Share this article

Contact

Contactați Osbornes

Sunati pentru a discuta cu un avocat roman chiar astazi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completati formularul online


  • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
   Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

   Elena

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Diana A

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  Studii de cazVIEW ALL

  1. comunicare caz de neglijenta medicala
   16.9.2020

   Importanța comunicării în cazurile de neglijență...

   Nevoia de a fi înțeles este o necesitate, în special pentru doctorii sau asistenții medicali care au grijă...

   Read more
  2. Termene pentru neglijenta medicala
   16.9.2020

   Termenele limita pentru cererile de neglijenta medicala

   Ce termen ai pentru a depune o cerere pentru neglijenta medicala. Cererile de neglijență medicală sunt supuse unor termene limita...

   Read more
  3. compensatii neglijenta maternitate
   13.12.2018

   Compensatii pentru neglijenta in cazurile privind maternitatea

   Potrivit Oficiului Național de Audit al Regatului Unit, costurile suportate de NHS drept compensare a neglijenței medicale se...

   Read more
  4. 2.12.2018

   Intarzierile ambulantelor conduc la neglijenta

   Deși nu este un secret ca NHS este cronic subfinanțat și cu deficit de personal, devine clar că...

   Read more
  5. ingrijirea pacientilor prin nhs
   23.11.2018

   Datoria receptionistilor NHS si ingrijirea pacientilor in UK

   RECEPȚIONIȘTII NHS AU DATORIA DE A OFERI ÎNGRIJIRE PACIENȚILOR Acum opt ani, Michael Darnley, în vârstă...

   Read more
  6. 11.6.2018

   CQC constată întârzieri îndelungate la spitalele din...

   Un raport al inspectorilor de la comisia pentru calitate în asistența medicala și socială din Marea Britanie, Care Quality...

   Read more

  VIEW ALL