Malpraxis chirurgie estetica

4 Oct 2018 | Maria Tiron
Malpraxis Chirurgie Estetica

Obțineți ajutor pentru a face reclamații privind malpraxis de intervenții chirurgicale estetice de la avocații calificați în chirurgia estetica.

Tratamentul cosmetic reprezintă o afacere în plină expansiune de miliarde de lire sterline, cu peste 100.000 de proceduri medicale și non-medicale desfășurate în fiecare an în Marea Britanie. Însă, în timp ce cererea este în continuă creștere, încrederea în această “lume tulbure” (Peter Walsh, directorul executiv al acțiunii împotriva accidentelor medicale) este scăzută și mulți dintre ei pun la îndoială siguranța și adecvarea condițiilor din clinicile de chirurgie cosmetică.

Existau deja preocupări legate de standarde și de lipsa reglementării, însă guvernul a decis să acționeze în urma scandalului implantului mamar PIP în 2011, când s-a descoperit că 47 000 de femei din Regatul Unit au avut implanturi care prezenta un risc dublu față de riscul normal de ruptură. Respondenții la revizuirea de către guvern a condițiilor legale au solicitat interzicerea vânzărilor agresive și a publicității. Raportul va fi publicat în martie.

Riscurile chirurgiei non-invazive.

Există foarte multe cazuri de malpraxis și tratament sub-standard, iar necesitatea de reformă este deja restantă. Problema pare să fie o combinație între lipsa de reglementare și cererea ridicată; nu există nicio cerință de a se înregistra la Comisia pentru Calitatea Serviciilor de Îngrijire (CQC) pentru tratamentele non-chirurgicale, astfel încât oricine care are o pregătire modică de specialitate se poate înregistra ca practicant de tratamente cosmetice și poate efectua tratamente non-chirurgicale – majoritatea tratamentelor nu sunt chirurgicale – existând o competiție acerbă la nivelul prețurilor pentru a răspunde cererii.

Aceste tratamente non-chirurgicale includ practici care sunt mai puțin invazive decât intervențiile chirurgicale, dar care totuși prezintă un risc de leziune și care sunt, de obicei, direcționate spre netezirea aspectului pielii, cum ar fi Botox, implanturi dermice, exfoliere chimică, tratament cu laser și transplant de păr.

 • Toxina botulinică (sau Botox) este un agent de paralizie musculară folosit pentru a relaxa mușchii faciali și astfel pentru a reduce liniile și ridurile. Ocazional, injecțiile cu Botox provoacă o ușoară cădere a pleoapelor sau o ridicare a sprâncenelor și necesită un tratament corectiv.
 • Implanturile dermice sunt o altă modalitate populară de a netezi ridurile faciale. Procedura implică injectarea de acid hialuronic sau colagen în piele. Acesta este, în general, considerat ca fiind sigur, dar complicațiile raportate includ amorțeală, noduli și umflături, mișcări, inflamații și infecții.
 • Exfolierea chimică este, de asemenea, menită să reducă aspectul liniilor faciale și pentru a îmbunătăți textura pielii, prin eliminarea stratului exterior al epidermei pentru a permite unui nou strat de celule proaspete să crească în loc. Efectele sunt, de obicei, ușoare, dar există riscul de pigmentare permanentă (luminarea sau întunecarea pielii) și de infecție.
 • Tratamentul cu laser poate fi folosit pentru a înlătura părul facial sau corporal nedorit și, de asemenea, pentru a reduce cicatricile și petele (refacerea suprafeței pielii cu laser). La fel ca în cazul oricărui tratament cu laser, există riscul de arsuri, pigmentare și de apariția unor cicatrici.

Cum vă putem ajuta în privința solicitărilor de despăgubiri legate de malpraxis in chirurgia estetica?

Dacă ați beneficiat de un tratament care nu v-a adus rezultatele dorite și care credeți că a fost efectuat în mod incorect, contactați-ne pentru a discuta cu un membru al echipei noastre specializat în vătămări, care vă va vorbi în detaliu despre toate aspectele legate de solicitările de compensații aferente intervenției dvs. de chirurgie cosmetică și vă informează ce documente trebuie să furnizați pentru a iniția revendicarea dvs., dacă decideți să continuați. Vă asigurăm că toate informațiile pe care ni le furnizați vor rămâne confidențiale.

Contactati-ne pentru a discuta despre un posibil malpraxis suferit.

Scris de Stuart Kightley

Share this article

Contact

Related InsightsVIEW ALL

 1. meglijenta personalului medical in cazul Cristianei
  4.8.2021

  Concluzia anchetei: numeroasele erori din partea...

  Firma de avocatura Osbornes Law reprezinta parintii Cristianei care avea aproape 3 ani cand si-a pierdut viata. Investigatia instantei (Coroner) s-a...

  Read more
 2. Accident ciclism
  14.7.2021

  Reprezentare si ce poti sa faci...

  Accident De Bicicleta In Londra Avocații noștri specializați în cereri urmare a accidentelor de bicicletă sunt aici...

  Read more
 3. ingrijirea pacientului cu septicemie
  6.7.2021

  Septicemia – O mai mare conștientizare...

  Recent Nickolas Leahy a participat la evenimentul de formare Sepsis al Brain Injury Group în Londra împreună cu colega lui,...

  Read more
 4. Proba video in instanta in caz de accident de bicicleta
  1.3.2021

  Proba video in instanta in caz...

  Camerele video pentru casca au devenit un obiect indispensabil pentru biciclisti, in special pentru cei care fac naveta de acasa...

  Read more
 5. 27.11.2020

  Omiterea diagnosticării unei fracturi

  Ce este o fractură osoasă? O fractură osoasă apare atunci când structura este deteriorată, cauzând fracturarea osului în 2...

  Read more
 6. leziune-glezna-la-locul-de-munca
  26.10.2020

  Accident la locul de munca soldat...

  Echipa noastra a finalizat un caz de vatamare corporala al unui roman care a suferit un accident de munca in...

  Read more

VIEW ALL

Contactați Osbornes

Sunati pentru a discuta cu un avocat roman chiar astazi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completati formularul online