Un indicator de metrou din Londra cauzează o leziune severă unui pieton. Compensație în urma unei probleme neurologice severe.

25 Mar 2022 | Maria Tiron
Compensatie primită de un pilot

Table of Contents

Cerere pentru compensație în urma unei probleme neurologice severe, după ce un indicator de metrou din Londra lovește un pieton, lăsându-l inconștient

Un pilot de avion a supraviețuit „miraculos” după ce un panou de 20 de kg i-a căzut în cap de la patru metri într-o stație de metrou aglomerată din Londra.

Piero Burresi-Paone, în vârstă de 58 de ani, se plimba împreună cu soția sa Federica și cu fiica de șase ani când a fost lovit de indicatorul de metrou de la gara Kentish Town.

Medicii au spus că a fost un „miracol” faptul a supraviețuit accidentului din 21 august 2021,  accident care s-a soldat cu urmări grave: vertij, depresie, energie scăzută și pierderi de memorie.

Piero și-a pierdut locul de munca de pilot și instructor la Qatar Airways ca urmare a accidentului. Acțiuni legale împotriva companiei Tfl au fost demarate prin intermediul firmei de avocatură Osbornes Law.

Panoul de metrou instabil a fost raportat către Tfl cu săptămâni înainte de incident, dar se susține că nici Tfl, nici compania de întreținere Engie nu au luat nicio măsură în acest sens.

Piero a declarat urmatoarele: „Mă simt atât de supărat că fiica mea a trebuit să vadă ce s-a întâmplat și a fost atât de speriată. A fost foarte greu de suportat ca parinte să văd un videoclip al incidentului și să-i văd chipul îngrozit. De ce nu au pus bariere în jurul zonei și de ce au lăsat nereparat atât de mult timp acel panou periculos? De ce nu au fost luate măsuri de sigurantă pentru a împiedica acest lucru? Dacă fiica mea ar fi fost lovită de semn nu ar mai fi printre noi acum. Sunt norocos că sunt în viață.” […]

„Sunt extrem de frustrat din cauza faptului că nimeni nu și-a recunoscut vina, deși indicatorul de metrou mi-a căzut în cap și aproape că m-a omorât. Nu-mi pasă dacă compania Tfl contesta cine este responsabil, vreau doar să își recunoască cineva vina, deoarece a trecut aproape un an de când s-a întâmplat accidentul. Vreau ca Tfl să se asigure că are proceduri în vigoare pentru a evita că acest lucru să se întâmple altcuiva.”

Piero nu-și amintește incidentul, dar soția sa Federica și-a amintit: „Mergeam pe langă intrarea în metrou când am vazut o persoană care își ridica mâinile pentru a prinde ceva. Pe măsură ce ne apropiam, el a sărit din drum și în acel moment un indicator mare de metrou i-a căzut în cap lui Piero. Avea sânge pe față iar eu începusem să țip la acel om și la cei din jur ca cineva să cheme o ambulanță. În acel moment am crezut că Piero era mort, pentru că zăcea pe podea fără să se miște. Bărbatul nu a facut nimic pentru a ajuta și a plecat. În timp ce se întâmpla asta, fiica mea era îngrozită.”

Piero a fost transferat la Spitalul St May din nord-vestul Londrei, unde a fost internat cinci zile.

Federica a adăugat: „Medicii erau îngrijorați că el și-a fracturat coloana vertebrală sau a suferit leziuni cerebrale, dar după ce au făcut toate testele, medicii au spus că este un miracol că nu a suferit nicio leziune atat de gravă”.

Piero a spus că cel mai mare impact asupra familiei sale, a fost din cauza pierderii locului său de muncă la Qatar Airways.

El a declarat: „În calitate de pilot, a avea vertij este un dezastru și asta a însemnat că mi-am pierdut meseria mea de vis. Am crezut că șefii mei vor aștepta să mă recuperez, însă au decis să mă concedieze imediat. Eram instructor pentru ei, așa că am crezut că sunt un angajat valoros, dar au decis să scape de mine. Am fost devastat și m-a facut să mă îngrijorez că nu voi putea obține un alt job ca pilot. Am reușit să fac un tratament pentru vertij, ceea ce înseamnă că pot zbura în siguranță, dar acest incident și pierderea slujbei mele ne-au afectat profund viața. Simt că am pierdut totul din cauza celor de la Tfl.”

Robert Aylott, avocat-partener în cadrul firmei Osbornes Law, care îl reprezinta pe Piero, a declarat: „Acest incident oribil a avut un impact devastator asupra vieții clientului meu. El este disperat ca răspunderea să fie admisă în acest caz pentru a-și putea continua viața și este extrem de frustrat că nimeni nu își asumă responsabilitatea, în ciuda faptului că acest incident ar fi putut fi ușor prevenit și nu este vina lui. Aș îndemna TfL să se asigure că sunt puse în aplicare măsuri de siguranță pentru ca nimeni să nu treacă prin același cosmar.”

Puteți citi și în Evening Standard si Daily Mail despre acest incident.

Share this article

Contact

Contactați Osbornes dacă doriți să obțineți compensații în urma unui accident grav.

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi. 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online


  • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
   Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

   Elena

  • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

   Raileanu A

  • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Diana A

  • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

   Google Review

  • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

   Cristina C

  • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

   Google Review

  Alte articoleVIEW ALL

  1. utilaj in agricultura
   27.3.2024

   Siguranța la locul de muncă în agricultură

   Siguranța în agricultură Munca în agricultură are în general cea mai mare rată de decese și răniri comparat...

   Read more
  2. Hotararea curtii supreme
   22.1.2024

   Hotărârea Curții Supreme din Marea...

   Curtea Supremă a confirmat la 11 ianuarie 2024, ordinul Curții de Apel de a respinge cererile victimelor secundare în cazurile de...

   Read more
  3. biciclistă accidentata de o masina obtine despăgubiri
   20.12.2023

   Despăgubire de 65.000 GBP pentru o biciclistă lovită...

   Megan Lambert, consilier juridic specializat în vătămări corporale, a obținut recent o despăgubire de aproximativ 65.000...

   Read more
  4. ambulanta din UK
   20.12.2023

   Întârzierile ambulanțelor afectează tratamentul rapid al...

   În 2017, secretarul de stat pentru sănătate a acceptat noile standarde de performanță pentru ambulanțe recomandate de NHS...

   Read more
  5. copil nou nascut
   12.12.2023

   Maternitate și scandaluri neonatale: lecții învățate

   În ultimii 15 până la 20 de ani, serviciile de maternitate NHS au fost supuse controlului, deoarece familiile vătămate...

   Read more
  6. Bebelus in spital
   30.11.2023

   Hiponatremie maternă și fetală: Ce este Hiponatremia?

   Hiponatremie maternă și fetală, ce este Hiponatremia? Hiponatremia este o afecțiune în care nivelul de sodium scade sub un...

   Read more
  7. muncitor accidentat de un stivuitor la servicu
   17.11.2023

   Muncitor dintr-o fabrică obține o despăgubire...

   Stivuitoarele sunt o cauză comună a accidentelor de muncă din cauza erorii umane a conducătorului de stivuitor și a...

   Read more
  8. malpraxis intr-un spital privat
   5.11.2023

   Malpraxis: Neglijență în domeniul sănătății...

   Puteți reclama neglijență unui spital privat? Da – poate fi puțin mai complicat decât a depune o cerere î...

   Read more
  9. ingrijirea pacientilor prin nhs
   2.11.2023

   Listele de așteptare pentru tratamente în spital...

   Listele de așteptare ale NHS din Anglia au atins cea mai mare cifră din 2007 încoace, ajungând la un...

   Read more
  10. Neglijenta medicala spital din UK
   28.8.2023

   Femeile din minoritățile etnice se confruntă cu...

   Conform datelor publicate, femeile de culoare au cu 40% mai multe șanse de a suferi un avort spontan, decât femeile...

   Read more
  11. intervenție chirurgicală la intestin
   21.8.2023

   Leziune a nervului după o intervenție chirurgicală...

   Stephanie Prior a fost instruită într-o reclamație împotriva Spitalului Universitar Luton & Dunstable, în care clientul nostru a suferit...

   Read more
  12. Investigatii RMN
   14.8.2023

   Investigația cu privire la moartea unei fete...

   O adolescentă cu autism a murit în urma unui RMN sub anestezie generală. Acest lucru a declanșat o investigaț...

   Read more
  13. Despagubiri accident la sala de sport
   27.7.2023

   Rănirea cu o greutate la sala de...

   Clienta noastră stătea lângă suportul de greutăți la o sală de sport. Suportul pentru greutăți avea...

   Read more
  14. Femeie însărcinată în spital
   14.6.2023

   Despăgubire în valoare de 6 cifre pentru un...

   Stephanie Prior a soluționat recent o cerere de vătămare la naștere legată de o doamnă care...

   Read more
  15. Cabinet dentar
   9.6.2023

   Curtea evitată după soluționarea unei cereri de...

     Echipa de neglijență medicală a negociat recent soluționarea unui caz complex de neglijență dentară. Clienta noastră s-a confruntat...

   Read more
  16. Simptome medicale ignorate in cabinetul medicului de familie
   2.6.2023

   Femeile au un risc mai mare de a...

   Un număr tot mai mare de femei din Marea Britanie se simt respinse de medicii de familie atunci câ...

   Read more
  17. Munca în depozit obligatiile angajatorului
   2.5.2023

   Obligația legală a angajatorilor de a proteja...

   Munca în depozit. Au existat o serie de cazuri recente în mass-media cu privire la problemele de siguranță în cazul...

   Read more
  18. negliejența medicală sau erori medicale
   5.8.2022

   Neglijența medicală sau erori medicale privind siguranț...

   HSIB (Healthcare Safety Investigation Branch – Departamentul de investigații privind siguranța în sistemul de sănătate) este o...

   Read more
  19. Accidente rutiere petrcute în vacanță în Europa
   25.7.2022

   Cum să faceți o solicitare de despă...

   Dacă ați fost implicat într-un accident rutier într-un stat din Uniunea Europeană, este posibil să aveți dreptul să...

   Read more
  20. Accident la bordul unui avion
   12.7.2022

   Cum să faceți o cerere pentru accidente...

   Dacă ați fost rănit în timpul călătoriei în străinătate, este posibil să puteți...

   Read more
  21. addison lee taxi
   27.5.2022

   Compensație de zeci de mii de lire...

   Compensație de zeci de mii de lire pentru un român din UK strivit de un taxi. Elvis Radu, î...

   Read more
  22. Neglijenta medicala in maternitate
   27.5.2022

   Raportului Ockenden – Scandalul de la maternitate

   În urma publicării Raportului Ockenden, o analiză independentă a serviciilor de maternitate de la Shrewsbury și Telford Hospital NHS...

   Read more
  23. trimitere medic specialist
   15.11.2021

   Când este o trimitere urgentă?

   Ce este o trimitere și cum este aranjată? Pacienții au dreptul să ceară să fie îndrumați pentru tratament...

   Read more
  24. Indepartare stent uretar
   9.11.2021

   Întârzieri în îndepărtarea stenturilor ureterale

   În februarie 2020, Direcția de Investigare a Siguranței în Domeniul Sănătății (HSIB) a publicat un buletin...

   Read more

  VIEW ALL