Бен Посфорд е обявен за Адвокат по катастрофални наранявания на годината

27 Dec 2021 | Ben Posford
personal injury awards

Table of Contents

Адвокати Осборнс имат удоволствието да съобщят:

Бен Посфорд партньор в нашата кантора е обявен за „Адвокат по катастрофални наранявания на годината“ на церемония на The Personal Injury Awards 2021.

Връчването на наградите, се състоя във вторник, 23 ноември 2021 г., и събра стотици адвокати по телесни наранявания и други професионалисти, за да отбележат важната работа, която се извършва в този сектор от името на често изключително уязвими клиенти.

Съдийската комисия каза за Бен:

„Адвокатът на годината по катастрофални наранявания експертно се заема с голям обхват от дела, включително някои с много висок профил, и притежава дълбоки познания по оценяване стойността на сложни искове, които съдиите намират за впечатляващи. Тези му качества са оценени и препоръчани.”

Като главен адвокат представляващ повечето семейства на жертви и пострадали в трамвайната катастрофа в Кройдън, Бен беше постоянна фигура при неотдавнашното разследване на катастрофата и продължава да подкрепя семействата, докато провеждат кампания за промени в безопасността на трамвайната мрежа

Бен е ръководител на отдела за катастрофални наранявания в Osbornes Law и има богат опит в исковете за тежки мозъчни наранявания и наранявания на гръбначния мозък, а също така е водещ адвокат при фатални злополуки.
Той е известен и със своя опит в тясно профилирана практика, включваща искове при синдром на cauda equina(така наречения синдром на конската опашка), и е един от малкото адвокати, изброени във водещата листа в престижната класация на Chambers UK във връзка с практиката си в сферата на физическите наранявания в Лондон.

Бен е акредитиран член на Асоциацията на адвокатите по телесни наранявания (APIL) и също така е напреднал акредитиран специалист по APIL както по мозъчни наранявания, така и по смъртни случаи.
Поздравления за Бен!

Обадете се и говорете на български със Снежина Янкова и Елида Димитрова от адвокатска кантора ‚Осборнс‘. Те ще Ви посъветва дали може да предявите иск за обезщетение на принципа, че не плащате за адвокатските услуги, ако делото Ви не бъде спечелено (No Win No Fee).

Свържете се със Снежина на тел: 07516 441448 /020 7681 9013 и емейл: snezhina.yankova@osborneslaw.com
Или с Елида на тел: 07843349633 / 02076818675 или на имейл: elida.dimitrova@osborneslaw.com

 

Share this article

Contact

Свържете се с Българския отдел

Безплатна консултация и съдействие 07516 441 448

Пишете ни Натиснете тук за ипращане на съобщение






    Catastrophic Injury Case StudiesVIEW ALL

    1. car dooring
      13.10.2021

      Иск за инцидент при колоездене е уреден за £ 70,000

      Иск за инцидент при колоездене е уреден за £ 70,000 Искът за злополука е уреден за £ 70,000 Андрю Мидълхърст, специалист по велосипедни произшествия адвокат в Osbornes Law, е уредил иск за пострадал велосипедист в диапазона на £70,000.00. Нашият клиент... Read more

      Read more
    2. Modern tramway in London
      31.8.2021

      Семействата на жертвите от трамвайната катастрофа в Кройдън изпращат искане до главния прокурор за започване на ново разследване.

      Адвокати Осборнс, които  представляват пет от семействата на жертви на трамвайната катастрофа в Кройдън, се обърнаха към  главния прокурор с молба до Висшия съд за ново разследване на инцидента, като се позовава на множество нередности при провеждането на първоначалното разследване,... Read more

      Read more
    3. black motorbike
      24.8.2021

      Мотоциклетист пострадал при злополука получава 400 000 паунда обезщетение.

      Г -н С, италианец, работещ в 5 -звезден лондонски хотел, пътува с мотопед от работа към вкъщи през нощта в Централен Лондон през 2009 г. Той кара по прав път. Отпред в дясно има такси, завиващо по страничен път. Когато... Read more

      Read more

    VIEW ALL