Иск за ранен велосипедис

11 Apr 2023 | Elida Dimitrova
cyclist

C.H

Меган Ламбърт наскоро уреди иск за ранен велосипедист за приблизително £12 000. Велосипедистът се е движил по главен път със спряло движение отдясно, когато изведнъж предната врата от страната на пътника на паркирано превозно средство се отваря. Клиентът ни се блъска в отворената врата и получава наранявания.

Нашият клиент претърпя нараняване на меките тъкани на гърба, леко нараняване на главата със симптоми на сътресение, две значителни разкъсвания на лицето, водещи до някои постоянни белези, и леко нараняване на нерв на устната му.

За да разберем по-добре дългосрочното въздействие на получените наранявания, уредихме колоездачът да бъде прегледан от няколко медицински експерти, включително пластичен хирург, за да изградим пълна картина на тяхната прогноза. Беше уведомено, че нашият клиент трябва да се възстанови напълно от повечето си наранявания, но е малко вероятно да възвърне напълно нормалното усещане в горната си устна.

Застрахователите на ответника не успяха да уведомят за позицията си относно отговорността, но Меган представи силен аргумент и след преговори искът на нашия клиент беше уреден за 12 000 британски лири, включително щети за ремонт на велосипеда му.

Адвокатска кантора Осборнс (Osbornes Law) специализира в искове за велосипедни злополуки, помагайки на велосипедисти, които са ранени след сблъсък. Често работим с искове, подобни на описаните по-горе, и за съжаление инциденти като тези продължават да бъдат често срещано явление.

Фирмата е юридически партньор на Лондонската колоездачна кампания (LCC) и нашите адвокати за телесни повреди могат да помогнат на база, че ако не се спечели иска, не се плаща. За да говорите със специалист от отдела за телесни повреди, моля, свържете се с нас по телефона или попълнете онлайн формата по-долу.

Е.Л

Меган Ламбърт наскоро уреди иск за ранен велосипедист за преблизително £11 000. Велосипедистът се е бил установил с кръговото движение, когато лек автомобил навлиза в кръговото и се блъска в колоездача. Велосипедистът е получил наранявания на меките тъкани, нараняване на носа, комоцио и рецидив на посттравматично разстройство. Подсъдимият се е признал за виновен за произшествието. Меган уреди колоездачът да бъде прегледан от няколко медицински експерти и започнаха преговори със застрахователите на ответника, за да уредят иска на нашия клиент. След преговори беше постигнато споразумение в размер на около £4000.

Инцидентите на кръгови кръстовища са чести явления и адвокатска кантора Осборнс (Osbornes Law) специализират в искове за велосипедни злополуки, като помагат на велосипедисти, които са били ранени след сблъсък. Фирмата е юридически партньор на Лондонската колоездачна кампания (LCC).

Нашите адвокати за телесни повреди могат да помогнат на база, че ако не се спечели иска, не се плаща. За да говорите със специалист от отдела за лични наранявания, свържете се с нас на номера по-долу или попълнете онлайн формуляра.

J.A

Меган Ламбърт наскоро уреди иск за ранен велосипедист за 4-цифрена сума. Велосипедистът се движил с колелото си по главен път, когато шофьор на заден ход се насочил към велосипедиста, блъснал я и й нанесъл наранявания. Ответникът не успял да спре и продължил по пътя си, без да предостави данните си. Свидетел, също в кола, видял инцидента и подгонил шофьора, успявайки да направи снимка на превозното средство на ответника, включително регистрационния им номер.

Подаден е иск към застрахователите, свързан с регистрационния номер на автомобила, но се оказва, че номерът е копиран и застрахованият им шофьор е бил в друг град по време на инцидента. При злополуки като тези, при които шофьорът ответник не може да бъде открит или не е застрахован, иск все още може да бъде предявен към Бюрото на автомобилните застрахователи (MIB), което поема искове като тези. Адвокатска кантора Осборнс подаде иск до MIB от името на велосипедиста и MIB продължи да разследва въпроса, да организира показания и да организира медицински доклади.

След това започнаха преговори и искът на нашия клиент беше уреден за 4-цифрена сума.

Адвокатска кантора Осборнс (Osbornes Law) помага на много клиенти, които са участвали в злополуки с незастрахован или непроследим шофьор и много от тях не осъзнават, че иск за телесна повреда все още може да бъде подаден.

А.М

Меган Ламбърт наскоро уреди иск за ранен велосипедист в района на £40 000. Велосипедистът е карал колело на път за работа от лявата страна на пътя, когато водачът на автомобила внезапно спрял до велосипедиста и завил наляво по пътя му. Велосипедистът нямал време да реагира и се блъснал в автомобила. Следващото нещо, което колоездачът си спомня, е да лежи с лицето надолу на пътя. Свидетел се обадил на полицията и линейка, които веднага пристигнали на място.

Велосипедистът е получил лека черепно-мозъчна травма, наранявания на меките тъкани, посттравматично стресово разстройство и разкъсвания на лицето, водещи до трайни белези. Велосипедистът е бил професионален актьор по време на инцидента и неговият агент е посъветвал, че белегът може да повлияе на бъдещите му възможности за избор на роли. След успешни преговори със застрахователя на ответника, те се съгласиха да уредят иска. Бяха взети медицински доклади за потвърждаване на нараняванията на нашия клиент от четирима експерти, които имат опит в различни специализации.

По време на иска, нашият клиент потърси обстойна рехабилитация, част от която беше уредена от адвокатска кантора Осборнс, и за щастие постигна много положително възстановяване, което му позволи да се върне към актьорската игра на сцената. Той продължи да има постоянни белези по лицето и операция беше препоръчана от медицинския експерт, цената на която беше включена в иска на нашия клиент, за да може той да я направи в бъдеще.

Беше образувано съдебно производство и искът на нашия клиент се споразумя за £40 000, което включваше обезщетение, за да позволи на клиента ни да направи тази операция в бъдеще.

За да говорите с член на екипа ни за физически травми на български език.

Свържете се с български адвокат:

Елида
Tel: 07843349633 / 020 76818675
E-mailElida.dimitrova@osborneslaw.com

Cнежина
Tel:  07516 441448 / 020 76819013
E-mailsnezhinayankova@osbornes.net

Share this article

Contact

контакт

Свържете се с нас на тел 07516 441 448

Email us Send us an email and we’ll get back to you


  СлучаиVIEW ALL

  1. holding hands
   26.4.2023

   Справедливост за клиентка, претърпяла сериозни наранявания по време на раждане

   23 МАЙ 2022 | НИКЪЛЪС ЛИХИ Екипът по клинична небрежност в Osbornes Law наскоро споразомя случай, при който нашата клиентка е получила сериозни наранявания в резултат на клинична небрежност по време на раждането на първото си дете през ноември 2018... Read more

   Read more
  2. doctor
   12.4.2023

   Доклад – успешен резултат за ищец

   Елин Димитриу постигна още един успешен резултат за ищец, подал иск срещу NHS Trust. На ищцата, г-жа H, са били предписани таблетки желязо от нейната акушерка по време на бременността й. След спешно цезарово сечение тя роди здраво бебе, но поради... Read more

   Read more
  3. cyclist
   11.4.2023

   Иск за ранен велосипедис

   C.H Меган Ламбърт наскоро уреди иск за ранен велосипедист за приблизително £12 000. Велосипедистът се е движил по главен път със спряло движение отдясно, когато изведнъж предната врата от страната на пътника на паркирано превозно средство се отваря. Клиентът ни... Read more

   Read more
  4. cyclist
   9.4.2023

   ЗЛОПОЛУКА С ВЕЛОСИПЕД ВОДИ ДО ТРАВМИ, ПРОМЕНЯЩИ ЖИВОТА

   Кейт Милтън, старши сътрудник адвокат в адвокатска кантора Осборнс (Osbornes Law), уреди иск за 52-годишна лична лекарка, която претърпя сериозен инцидент с велосипед. Ищцата е била блъсната от камион, докато е карала велосипед в Лондон на път за работа. Ответникът... Read more

   Read more
  5. person signing document
   8.4.2023

   Мога ли да загубя работата си ако подам иск за компенсация за инцидент срещу работодателя ми?

   Когато сте претърпели инциден на работното си място не по ваша вина и заради това не сте в състояние да работите в продължение на няколко дни, седмици или дори месеци, може да не сте в състояние да се справите финансово.... Read more

   Read more
  6. bicycle
   6.4.2023

   Борланд – Доктор на NHS блъсната, докато кара колелото си

   Лора Суейн, сътрудник адвокат в адвокатска кантора Осборнс (Osbornes Law) спечели 6-цифрено споразумение за ищец, който беше съборен от велосипеда си. Ищецът е стажант-лекар от NHS, който се е прибирал с колело от работа по време на Covid. Ищецът е... Read more

   Read more
  7. bicycle accident
   5.4.2023

   Иск за велосипедист, който беше блъснат от кола

   Андрю Мидълхърст наскоро спечели иск за велосипедист, който беше блъснат от кола, докато е пресичал кръстовище. Андрю успя да спечели около £60 000 за колоездача. Велосипедистът, пенсионер на приблизително 60 години, се прибирал вкъщи, когато спрял на кръстовище, докато чакал... Read more

   Read more
  8. dog bite
   31.3.2023

   НЕПРЕДИЗВИКАНО НАПАДЕНИЕ ОТ КУЧЕ

   Ищецът разхождала двете си кучета на повод късно през нощта близо до дома си. Докато се разхождали, към тях се приближили две анадолски овчарки, които били без повод и без нашийник. Кучетата са били без надзор и са избягали от... Read more

   Read more
  9. pedestrian crossing
   28.3.2023

   Тейлър – Иск за пешеходец за над £260 000

   Лора Суейн, сътрудник адвокат в адвокатска кантора Осборнс (Osbornes Law) спечели  иск за пешеходец, който беше блъснат на паркинг от шофьор на заден ход, за над £260 000. Ищецът е пресичал пътя с приятеля си, когато ответникът случайно обърнал на... Read more

   Read more
  10. injured in road accident
   25.3.2023

   Суи Данг – Фатален инцидент

   Лора Суейн, сътрудник адвокат в адвокатска кантора Осборнс (Osbornes Law), представлява семейство, чиято майка беше блъсната от превозно средство, докато пресичала пътя. Обстоятелствата на инцидента са трагични и за съжаление нашият клиент беше обявен за починал на място. Първоначално застрахователят... Read more

   Read more
  11. man on station platform
   23.3.2023

   ПЕШЕХОДЕЦ ПРЕТЪРПЯ КОНТУЗИЯ, ПРОМЕНЯЩА ЖИВОТА

   Кейт Милтън, старши сътрудник адвокат в адвокатска кантора Осборнс (Osbornes Law), предствляваше румънска гражданка, която беше блъсната от автомобил с превишена скорост, докато се прибирала от работа. Обстоятелствата на инцидента са трагични и за съжаление ответникът и спътникът на ищеца... Read more

   Read more
  12. motorcyclist
   20.3.2023

   КАТАСТРОФА С МОТОР ВОДИ ДО НАРАНЯВАНИЯ, ПРОМЕНЯЩИ ЖИВОТА

   Кейт Милтън, старши сътрудник адвокат в адвокатска кантора Осборнс (Osbornes Law) спечели иск за 27-годишен мотоциклетист, участвал в пътнотранспортно произшествие, на стойност над £3 милиона. Ищецът карал мотоциклета си по главен път, наближаващ кръстовище, контролирано от светофар. Докато минава през... Read more

   Read more
  13. bike in bicycle lane
   17.3.2023

   Гуалпа – велосипедист, ранен от опасен шофьор

   Лора Суейн, сътрудник в адвокатска кантора Осборнс (Osbornes Law) спечели иск на велосипедист за над £70 000. Ищецът е карал велосипед по главен път по велоалея с приятел, когато ответникът, който карал в обратната посока, завил от тяхната страна на... Read more

   Read more
  14. lady with clipboard
   8.2.2023

   Мога ли да загубя работата си ако подам иск за компенсация за инцидент срещу работодателя ми?

   Мога ли да загубя работата си ако подам иск за компенсация за инцидент срещу работодателя ми? Когато сте претърпели инциден на работното си място не по ваша вина и заради това не сте в състояние да работите в продължение на... Read more

   Read more
  15. lady with hands in the air
   16.12.2022

   Ищец срещу Royal Free London NHS Trust

   Адвокати Осборнс постигнаха споразумение за уреждане на иск от името на ищец, който заведе дело срещу NHS Trust за небрежните грижи, предоставени му по време на бъбречна трансплантация през 2018 г. Детайли по случая Ищецът, професионален спортист, е роден със... Read more

   Read more
  16. road accident
   18.8.2022

   Как да подадете иск за пътнотранспортно произшествие в рамките на Европейския съюз?

   Ако сте замесени в пътен инцидент в държава от Европейския съюз, може да имате право да предявите иск за нараняванията и за щетите на вашето превозно средство. Шофирането е относително безопасно в повечето страни от ЕС, но инциденти се случват... Read more

   Read more
  17. boat
   18.8.2022

   Как да подадете иск за злополука на борд на самолет или кораб/лодка?

   Ако сте били наранени по време на пътуване в чужбина, може да можете да поискате обезщетение. Тази страница обяснява какво трябва да знаете за международните конвенции, уреждащи произшествия във въздуха или морето, и съдържа някои съвети, за да гарантирате, че... Read more

   Read more
  18. man injured by swimming pool
   18.8.2022

   Какво да направите ако сте наранени по време на почивка в чужбина, закупена с пакет?

   Ако претърпите инцидент по време на почивка, има няколко неща, които трябва да направите, за да сте сигурни, че сте защитени. „Пакетните“ ваканции предлагат редица предимства за летовниците, включително правна защита съгласно Регламентите за пакетни пътувания, пакетни ваканции и пакетни... Read more

   Read more
  19. family
   12.8.2022

   Уреден успешно иск за неправомерно раждане

   12 ЯНУАРИ 2022 | НИКЪЛЪС ЛИХИ Нашата клиентка, J, забременява през октомври 2015 г. и взима трудното решение да се прекъсне бременността. Тя си записва час в BPAS в Портсмут, където дава съгласието си за прекъсване на бременността на 14... Read more

   Read more
  20. lady on chair
   11.8.2022

   Справедливост за клиентка, претърпяла сериозни наранявания по време на раждане

   23 МАЙ 2022 | НИКЪЛЪС ЛИХИ Екипът по клинична небрежност в Osbornes Law наскоро споразомя случай, при който нашата клиентка е получила сериозни наранявания в резултат на клинична небрежност по време на раждането на първото си дете през ноември 2018... Read more

   Read more
  21. health-safety logo
   10.8.2022

   Отдел за разследване на безопасността в здравеопазването

   20 ЮЛИ 2021 | СТЕФАНИ ПРИОР HSIB (Отдел за разследване на безопасността в здравеопазването) е независима организация, съставена от екип от изследователи и анализатори, чиято роля е да провеждат независими разследвания на тема „ безопасността на пациентите във финансирани от... Read more

   Read more
  22. Mature Man Sitting On Staircase
   19.4.2022

   Адвокати Осборнс уреждат споразумение на стойност  £100 000 за унгарка, която е пострадала при инцидент на работа, спъвайки се в пазарска чанта.

   Шивон Макайвър, партньор в отдела за телесни наранявания на адвокати Осборнс, наскоро уреди иск за трудова злополука с помощта на унгарския адвокат Диана Маджар в полза на ищцата, който работеше като сервитьорка в кафене. Нашата клиентка се беше препънала в... Read more

   Read more
  23. personal injury awards
   27.12.2021

   Бен Посфорд е обявен за Адвокат по катастрофални наранявания на годината

   Адвокати Осборнс имат удоволствието да съобщят: Бен Посфорд партньор в нашата кантора е обявен за „Адвокат по катастрофални наранявания на годината“ на церемония на The Personal Injury Awards 2021. Връчването на наградите, се състоя във вторник, 23 ноември 2021 г.,... Read more

   Read more
  24. Accident ciclism
   9.11.2021

   Разяснения относно закона за електрическите колела и скутери(тротинетки)

   Електрическите велосипеди и  скутери са новите транспортни попълнения. За мнозина те са революцията в микромобилността, която ще осигури евтини, градски пътувания с ниски въглеродни емисии. За други те са опасни и нелегални. Както при всяка нова технология, устройствата за микромобилност... Read more

   Read more

  VIEW ALL