Leziune ortopedică gravă pentru care s-a primit o compensație în valoare de un milion de lire sterline

18 Feb 2022 | Maria Tiron
Leziune ortopedică gravă

Table of Contents

Clientul nostru în vârstă de 25 de ani era pasager într-o camionetă de serviciu, când aceasta a fost lovită de un vehicul de mare tonaj. Problema a fost că șoferul vehiculului de mare tonaj conducea cu viteză.

Urmare a accidentului produs, doi dintre colegii clientului nostru au decedat. Clientul nostru se afla pe scaunul din spate al camionetei și a suferit o leziune cerebrală și multiple  fracturi ale coloanei vertebrale, pelvisului și fracturi deschise ale încheieturii mâinii drepte. De asemenea, clientul nostru a mai suferit și răni la ochi, și-a pierdut parțial auzul și a fost diagnosticat ca suferind de tulburări psihologice.

A fost stabilit de către experții medicali că el va avea nevoie de îngrijiri și tratament medical continuu și, de asemenea, va fi supus unei intervenții de chirurgie plastică pentru a estompa cicatricile faciale pe care le-a suferit.

Din cauza gravității leziunilor ortopedice suferite, clientul nostru nu a putut să se întoarcă la postul său de electrician și s-a anticipat că va avea dificultăți în a-și menține un loc de muncă pe termen lung.

Compensația în valoare de 1 milion de lire sterline primită de clientul nostru a acoperit inclusiv cheltuielile legate de îngrijirea continuă de care acesta va avea nevoie, precum și pierderile salariale viitoare.

Share this article

Contact

Contactați Osbornes pentru a discuta cu un avocat român

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astazi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online