Avocatul meu a rămas fără fonduri (bani) și dosarul meu a fost transferat la o nouă firmă de avocatură – Ce pot să fac?

22 May 2020 | Maria Tiron
avocat fara fonduri

Table of Contents

Ca multe alte afaceri există și firme de avocatură care, în momentul de față, suferă din punct de vedere financiar din cauza pandemiei Covid 19. Astfel, multe firme de avocatură au fost închise sau vândute unor alte firme de avocatură.

Dacă aveți un dosar de vătămare corporală cu o firmă de avocatură care s-a închis sau care a fost vândută unei alte firme de avocatură, probabil vă întrebați ce puteți face în acest caz? Puteți să vă transferați dosarul la o altă firmă de avocatură, una aleasă de dumneavoastră?

Raspunsul pe scurt este mereu da. Dacă dosarul dumneavoastră este guvernat de un contract cunoscut ca “Conditional Fee Agreement”, atunci fosta firmă de avocatură vă va lăsa să instruiți un avocat ales de dumneavoastră, care să vă continue dosarul, fosta firmă protejându-și costurile generate de dosarul dumneavoastră.

Câteodată, firmele de avocatură doresc să le fie plătite costurile înainte ca dosarul să fie transferat noii firme de avocatură, însă aceasta depinde de la caz la caz, iar noi vă vom spune dacă putem să facem acest lucru sau nu, în funcție de dosarul dumneavoastră. Apoi noi ne vom putea recupera costurile la finalul cazului, dacă acesta va fi câștigat.

Ce se întâmplă cu asigurarea juridică?

De foarte multe ori noi vom putea prelua asigurarea juridică încheiată prin fosta firmă de avocatură.

Schimbarea firmei de avocatură care se ocupă de dosarul meu – pașii următori

În timpul unei săptămâni de muncă echipa noastră primește numeroase telefoane de la clienți nemulțumiți cu firma lor de avocatură. Fiind o firmă de avocatură cu peste 45 de ani de experiență, specializată în domeniul cererilor pentru vătămări corporale, noi putem să discutăm în detaliu cazul dumneavoastră, să analizăm situația și vă putem explica procedura care stă la baza transferului unui dosar de la o firmă de avocatură la alta.

Share this article

Contact

Contactați Osbornes dacă aveți și alte întrebări sau doriți să devenim avocatul dumneavoastră

Sunați pentru a discuta cu un avocat român chiar astăzi 0207 482 8445

Contactați-ne acum Completați formularul online