Accident de moped

16 Sep 2020

Clientul nostru, lucra pe moped făcând curierat de fast-food în centrul Londrei, când mopedul său s-a ciocnit cu o mașină. A suferit o traumatică vătămare cerebrală foarte gravă. El a suferit, de asemenea, fracturi ale coloanei vertebrale cervicale și ale coloanei toracice, leziuni maxilo-faciale grave și o fractură urâtă la femur și genunchi. Vederea lui a fost grav afectată ca urmare a rănilor sale. A suferit o intervenție chirurgicală pentru rănile sale. Craniul lui a fost înlocuit când era în siguranță să facă acest lucru. El a suferit pierderi de memorie și deficiențe cognitive din cauza leziunilor cerebrale. A avut nevoie de îngrijire și asistență din partea fratelui său zilnic.

In timp ce a făcut dreapta, șoferul mașinii nu l-a văzut pe clientul nostru și mașina sa s-a ciocnit de moped. Clientul nostru a fost aruncat în aer și și-a pierdut casca, înainte de a lovi parbrizul mașinii.

Răspunderea a fost refuzată inițial și s-a pretins că clientul nostru mergea cu viteza prea mare.

Daune acordate: 1,8 milioane de lire sterline

Osbornes a instruit un manager de caz independent, finanțat de către asigurătorii terți, în baza Codului de Practică pentru Reabilitare. Acesta a ajutat la reabilitare în cadrul NHS și serviciilor statutare și cu consultanță pentru locuințe și beneficii. Clientul nostru a fost, de asemenea, mutat într-o locuință mai potrivită.

Rapoarte medico-legale au fost obținute de la un chirurg ortoped, specialist în neuro-reabilitare, neurolog, neuro-psiholog, Nero-psihiatru, urolog și neuro-oftalmolog. Un raport a fost obținut, de asemenea, de la un specialist in terapie de îngrijire si ocupaționala, în raport cu nevoile viitoare de îngrijire.

 

Share this article