Accident de moped

16 Sep 2020 | Maria Tiron
accident de moped

Table of Contents

Clientul nostru, lucra pe moped făcând curierat de fast-food în centrul Londrei, când mopedul său s-a ciocnit cu o mașină. A suferit o traumatică vătămare cerebrală foarte gravă. El a suferit, de asemenea, fracturi ale coloanei vertebrale cervicale și ale coloanei toracice, leziuni maxilo-faciale grave și o fractură urâtă la femur și genunchi. Vederea lui a fost grav afectată ca urmare a rănilor sale. A suferit o intervenție chirurgicală pentru rănile sale. Craniul lui a fost înlocuit când era în siguranță să facă acest lucru. El a suferit pierderi de memorie și deficiențe cognitive din cauza leziunilor cerebrale. A avut nevoie de îngrijire și asistență din partea fratelui său zilnic.

In timp ce a făcut dreapta, șoferul mașinii nu l-a văzut pe clientul nostru și mașina sa s-a ciocnit de moped. Clientul nostru a fost aruncat în aer și și-a pierdut casca, înainte de a lovi parbrizul mașinii.

Răspunderea a fost refuzată inițial și s-a pretins că clientul nostru mergea cu viteza prea mare.

Daune acordate: 1,8 milioane de lire sterline

Osbornes a instruit un manager de caz independent, finanțat de către asigurătorii terți, în baza Codului de Practică pentru Reabilitare. Acesta a ajutat la reabilitare în cadrul NHS și serviciilor statutare și cu consultanță pentru locuințe și beneficii. Clientul nostru a fost, de asemenea, mutat într-o locuință mai potrivită.

Rapoarte medico-legale au fost obținute de la un chirurg ortoped, specialist în neuro-reabilitare, neurolog, neuro-psiholog, Nero-psihiatru, urolog și neuro-oftalmolog. Un raport a fost obținut, de asemenea, de la un specialist in terapie de îngrijire si ocupaționala, în raport cu nevoile viitoare de îngrijire.

 

Share this article

Contact

Contactați Osbornes

Sunati pentru a discuta cu un avocat roman chiar astazi 020 7485 8811

Contactați-ne acum Completati formularul online






    • Bună ziua, ma numesc Elena și am fost implicata într-un accident de mașină, eu pieton fiind și partea vătămată. Datorită celor de la Osbornes Law și în special doamnei Alexandra Culic am primit compensația pentru daunele cauzate.
      Va mulțumesc încă odată Osbornes Law și Alexandra Culic

      Elena

    • Am avut un accident in Anglia , am colaborat cu aceasta firma . O durat aproape 2 ani ce i drept dar sa rezolvt vina find a inculpatilor . Este o firma serioasa vo recomand cu incredere deplina .

      Raileanu A

    • Recomand cu incredere! Sunt o firma serioasa de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

      Diana A

    • Recomand cu incredere! Sunt cea mai serioasa firma de avocatura care ofera servicii de calitate prin angajati foarte bine pregatiti.

      Google Review

    • Avocati de incredere si bine pregatiti. Multumesc mult!

      Cristina C

    • Va recomand cu încredere aceasta firma deoarece ofera servicii prompte si foarte bune. Redirectioneaza solicitarile si pe alte domenii, gasind rezolvare problemelor.

      Google Review

    Studii de cazVIEW ALL

    1. Accident motocicleta
      16.9.2020

      Accident de motocicletă I

      Clientul nostru a suferit vătămări grave la nivelul piciorului stâng și la gleznă, cu multiple fracturi...

      Read more
    2. despagubiri accidente rutiere in Anglia
      16.9.2020

      Despăgubiri Accident Rutier în Anglia UK

      Cazul unui client care a fost implicat într-un accident rutier în Anglia. Clientul nostru, un cetățean român, a...

      Read more
    3. polita asigurare motocicleta invalida
      8.4.2020

      Motocicliști – Ar putea acțiunile dumneavoastră să...

      Invalidare polita de asigurare pentru motociclisti. Asigurarea auto pentru dumneavoastră și motocicleta dumneavoastră este vitală în cazul unui accident sau...

      Read more

    VIEW ALL