£70,000 Kártérítés egy Kerékpáros Baleset Áldozatának

25 Nov 2021 | Diana Magyar

Table of Contents

Andrew Middlehurts, irodánk kerékpáros balesetekre szakosodott ügyvédje sikeresen lezárta egy kerékpáros balesetben megsérült ügyfelünk kártérítési ügyét 70,000 értékben.

Ügyfelünk Kelet-London egy csendes utcáján kerékpározott amikor egy autó sofőrje hirtelen kinyitotta az ajtaját. Ügyfelünknek nem volt esélye elkerülni az ütközést, és arccal a nyitott ajtónak csapódott. A sofőr ellen vádat emelt az ügyészség.

Ügyfelünk súlyos arccsont töréseket szenvedett és meg kellett műteni, mely során fém elemekkel volt szükséges rögzíteni a törött csontokat. Ügyfelünk a sérülés következtében krónikus fejfájástól és krónikus fájdalomtól szenvedett.

A sofőr biztosítója hamar megegyezésre akart jutni az ügyben. Az első ajánlatot £15,000 értékben tették, még azelőtt, hogy ügyfelünk prognózisa meg lett volna állapítva.

Annak érdekében, hogy tisztán megállapítható legyen a sérülések hosszútávú kihatása, ügyfelünket több orvosszakértői vizsgálatra referáltuk, akik megállapították a fennálló prognózist.

Ez alapján tudtunk tanácsot adni ügyfelünknek a kártérítési összeggel kapcsolatosan, aki arra kért minket, hogy folytassuk az egészségügyi bizonyítékok további gyűjtését.

Végül szükséges volt beadni a kárigényt a bíróságra, miután hamar sikerült megegyezni a másik fél biztosítójával £70,000-os kártérítési összegben.

Ez az ügy rávilágít arra, hogy miért fontos szakszerű jogi tanácsot kérni egy baleset áldozataként, amikor a másik fél biztosítója hamar megegyezési ajánlatot tesz.

Személyi sérülés kártérítési ügyvédeink jutalékos alapon tudnak Önnek jogi tanácsot nyújtani.

Mi az Osbornes-nál többek között kerékpáros balesetekre is szakosodtunk, ezzel segítve a kerékpáros balesetek áldozatait. Irodánk a London Cycling Campaign (LCC) hivatalos jogi partnere. Kerékpáros baleseti osztályunk vezetője, Stuart Kightley az LCC hivatalos megbízottja.

Ha beszélni szeretne velünk a sérüléséről, kérjük keresse telefonon Magyar Dianát, vagy lépjen velünk kapcsolatba itt, és vissza fogjuk hívni.

Share this article

Contact

Beszélj egy ügyvéddel

For a free initial conversation call 07702 865 068

Email us Send us an email and we’ll get back to you






    • En tiszta szivbol ajanlom Diaekat!!! A fiam ugye is allitolag haladt…aztan elvallaltak Diaek es most mar lathatova valik az alagut vege. Ok par honap alatt tobbet tettek, mint a masik iroda tobb mint 2 ev alatt!!!!

      Adel Horanszky

    • Ajanlani tudom Oket, gyors ugyintezes, teljes koru felvilagositas es garantalt gyozelem!

      Zsuzsanna Varga

    • En mar nyertem Diana Magyar es az Osbornes segitsegevel. Peren kivul fizetett az akkori munkaltatom biztositoja egy ettol sokkal kisebb serulesert.

      Adam Jenes

    • Kedves Diana es ugyvedi iroda!
      Viszont kivanok en is az iroda minden dolgozojanak hasonlo jokat es szepet. S egyben ajanlom az irodat minden kedves bajba jutott honfitarsamnak. S ez uton szeretnem megkoszonni faradhatatlan, kitarto munkajukat a karteritesi ugyemben. Csak a legjobbakat tudom mondani az irodarol es meg egyszer KOSZONOM (igy nagy betuvel)
      Tovabbi sikereket kivanok az ugyvedi irodanak

    • Koszonom szepen a segitseget es tamogatasat az en esetembern!
      Nagyon halas vagyok Onnek es a cegnek!
      Minden jot!

    • Most olvastam Andrew e-levelet az alperesek ajanlatarol (£13.500) Azonnal vissza is irtam egy BIG CONGRATULATION-t es azt hogy itt a vege az ugynek. Kerem tolmacsolja szoban is Andrew fele, hogy fogadjuk el az alperesek ajanlatat. Onnek is nagyon gratulalok es nagyon koszonom a segitseget.

    • Megerkezett a penz. Megegyszer koszonok mindent.
      Szep napot kivanok!

    • Megkaptam az emailt, elolvasom es elkuldom a napokban az ertekelest! Szeretnem megkoszonni a kitarto munkajukat es az emberseges, nyugodt, biztato hozzaallasukat az ugyemhez. Orulok hogy Onokre talaltam es vegig csinaltak velem ezt a ket evet. Minden jot kivanok Onoknek a kesobbiekre, jo egeszseget es sok sikeres ugyet a cegnek!

    Esettanulmányok és CikkekVIEW ALL

    1. 13.2.2024

      5-figure Payout for Death of Hungarian Lorry Driver

      Siobhan McIvor, a Partner and Personal Injury lawyer, has successfully settled a fatal accident compensation claim on behalf of the...

      Read more

    VIEW ALL