Адвокати Осборнс помагат на човек, който е претърпял множество наранявания, променили живота му, след катастрофа с мотор.

9 Aug 2021 | Elida Dimitrova
motorbike

Table of Contents

Нашият клиент, който е от Унгария, кара мотора си в Лондон, когато камион завива на обратно през кръстовище и го ударя. Инцидентът причинява на нашия клиент тежко нараняване на брахиалния сплит, което довежда до пълна загуба на движение на доминиращ десен крайник, който в последствие  е ампутиран.

Клиентът възлага на Osbornes Law да предявят иск за обезщетение и да подсигурят най-доброто възможно медицинско лечение.

Кейт Милтън, асоцииран адвокат в Osbornes Law, в екип с унгарския ни юрист Даяна Маджар постигнаха споразумение за значителна финансова компенсация в полза на клиента след стартиране на съдебно производство във Върховния съд. Адвокатска кантора Осборнс също успяха  да му осигурят поставянето на частна протеза и интензивна текуща рехабилитация, която му позволи да използва бионичната ръка.

Коментари на нашите клиенти:

„Толкова съм доволен от Адвокати Осборнс и екипа, който ме представляваше. Получих отлични грижи благодарение на добрите им връзки с лекари и експерти. Никакви пари никога не могат да ми компенсират нараняванията, които промениха живота ми, но  съм много доволен от компенсацията”.

Правни съвети на български език

Знаем, че работата с адвокат е притеснителна за много хора. Това е особено вярно, когато английският не е вашия роден език и сте претърпели сериозно нараняване. В конкретния случай, нашият клиент е бил във Великобритания само от няколко месеца. Следователно нашият юридически екип, който говори български, е от решаващо значение за отговорите на всички ваши въпроси и обяснението на процеса на български. Ако не говорите английски, целият ви случай ще се води на български език, включително всички документи и писма, които ви изпращаме.

Какво можете да очаквате от вашия адвокат

Адвокатите на Osbornes Law са признати специалисти в подпомагането на лица, които са претърпели много сериозни наранявания, променили живота им

Нашите адвокати работят усилено, за да сте сигурни, че ще получите максимално високо обезщетение. Сумата, която получавате, трябва да покрива всяка загуба на приходи и разходите в резултат на ампутацията. Други разходи, включително рехабилитация, подходяща протеза и адаптация към вашия дом и автомобил, също ще бъдат взети под внимание. И накрая, ние гарантираме, че сте обезщетени за болката, страданието и страничните ефекти, които сте претърпели поради нараняването си.

Случаите на ампутация могат да бъдат дълги и сложни и следователно целта на вашия адвокат ще бъде да ви осигури „предварителни плащания“ преди постигането на окончателно споразумение, което ще ви помогне да облекчите финансовата тежест върху вас и вашето семейство.

В допълнение към финансовия пакет, нашата работа е също така да се уверим, че имате достъп до най-добрите медицински грижи и терапия за подпомагане на вашата рехабилитация.

Защо да изберем закона на Осборн

Сложният характер на ампутационните наранявания и претенции изисква експертна консултация от специалист по сериозни наранявания. Това ще получите от адвокати Осборнс. Ние помагаме на нашите клиенти повече от 45 години. Нашият отдел за телесни наранявания е класиран като един от най-добрите  в Лондон от Chambers UK и The Legal 500. Ние също фигурираме и  в The Times Best Law Firm Guide.

Нашите адвокати  работят в тясно сътрудничество с организацията за подкрепа, The Limbless Association. Това е благотворителна кампания от името на лица, които са претърпели ампутация. Osbornes се гордеят, че са в правния им панел.

Свържете се с нашите български юристи на телефони:

07843349633 / 020 76818675 Елида Димитрова и 07516 441448 / 020 76819013 Снежина Янкова

Share this article

Contact