Иск за ранен велосипедист

11 Apr 2023 | Elida Dimitrova
cyclist

Table of Contents

C.H

Меган Ламбърт наскоро уреди иск за ранен велосипедист за приблизително £12 000. Велосипедистът се е движил по главен път със спряло движение отдясно, когато изведнъж предната врата от страната на пътника на паркирано превозно средство се отваря. Клиентът ни се блъска в отворената врата и получава наранявания.

Нашият клиент претърпя нараняване на меките тъкани на гърба, леко нараняване на главата със симптоми на сътресение, две значителни разкъсвания на лицето, водещи до някои постоянни белези, и леко нараняване на нерв на устната му.

За да разберем по-добре дългосрочното въздействие на получените наранявания, уредихме колоездачът да бъде прегледан от няколко медицински експерти, включително пластичен хирург, за да изградим пълна картина на тяхната прогноза. Беше уведомено, че нашият клиент трябва да се възстанови напълно от повечето си наранявания, но е малко вероятно да възвърне напълно нормалното усещане в горната си устна.

Застрахователите на ответника не успяха да уведомят за позицията си относно отговорността, но Меган представи силен аргумент и след преговори искът на нашия клиент беше уреден за 12 000 британски лири, включително щети за ремонт на велосипеда му.

Адвокатска кантора Осборнс (Osbornes Law) специализира в искове за велосипедни злополуки, помагайки на велосипедисти, които са ранени след сблъсък. Често работим с искове, подобни на описаните по-горе, и за съжаление инциденти като тези продължават да бъдат често срещано явление.

Фирмата е юридически партньор на Лондонската колоездачна кампания (LCC) и нашите адвокати за телесни повреди могат да помогнат на база, че ако не се спечели иска, не се плаща. За да говорите със специалист от отдела за телесни повреди, моля, свържете се с нас по телефона или попълнете онлайн формата по-долу.

Е.Л

Меган Ламбърт наскоро уреди иск за ранен велосипедист за преблизително £11 000. Велосипедистът се е бил установил с кръговото движение, когато лек автомобил навлиза в кръговото и се блъска в колоездача. Велосипедистът е получил наранявания на меките тъкани, нараняване на носа, комоцио и рецидив на посттравматично разстройство. Подсъдимият се е признал за виновен за произшествието. Меган уреди колоездачът да бъде прегледан от няколко медицински експерти и започнаха преговори със застрахователите на ответника, за да уредят иска на нашия клиент. След преговори беше постигнато споразумение в размер на около £4000.

Инцидентите на кръгови кръстовища са чести явления и адвокатска кантора Осборнс (Osbornes Law) специализират в искове за велосипедни злополуки, като помагат на велосипедисти, които са били ранени след сблъсък. Фирмата е юридически партньор на Лондонската колоездачна кампания (LCC).

Нашите адвокати за телесни повреди могат да помогнат на база, че ако не се спечели иска, не се плаща. За да говорите със специалист от отдела за лични наранявания, свържете се с нас на номера по-долу или попълнете онлайн формуляра.

J.A

Меган Ламбърт наскоро уреди иск за ранен велосипедист за 4-цифрена сума. Велосипедистът се движил с колелото си по главен път, когато шофьор на заден ход се насочил към велосипедиста, блъснал я и й нанесъл наранявания. Ответникът не успял да спре и продължил по пътя си, без да предостави данните си. Свидетел, също в кола, видял инцидента и подгонил шофьора, успявайки да направи снимка на превозното средство на ответника, включително регистрационния им номер.

Подаден е иск към застрахователите, свързан с регистрационния номер на автомобила, но се оказва, че номерът е копиран и застрахованият им шофьор е бил в друг град по време на инцидента. При злополуки като тези, при които шофьорът ответник не може да бъде открит или не е застрахован, иск все още може да бъде предявен към Бюрото на автомобилните застрахователи (MIB), което поема искове като тези. Адвокатска кантора Осборнс подаде иск до MIB от името на велосипедиста и MIB продължи да разследва въпроса, да организира показания и да организира медицински доклади.

След това започнаха преговори и искът на нашия клиент беше уреден за 4-цифрена сума.

Адвокатска кантора Осборнс (Osbornes Law) помага на много клиенти, които са участвали в злополуки с незастрахован или непроследим шофьор и много от тях не осъзнават, че иск за телесна повреда все още може да бъде подаден.

А.М

Меган Ламбърт наскоро уреди иск за ранен велосипедист в района на £40 000. Велосипедистът е карал колело на път за работа от лявата страна на пътя, когато водачът на автомобила внезапно спрял до велосипедиста и завил наляво по пътя му. Велосипедистът нямал време да реагира и се блъснал в автомобила. Следващото нещо, което колоездачът си спомня, е да лежи с лицето надолу на пътя. Свидетел се обадил на полицията и линейка, които веднага пристигнали на място.

Велосипедистът е получил лека черепно-мозъчна травма, наранявания на меките тъкани, посттравматично стресово разстройство и разкъсвания на лицето, водещи до трайни белези. Велосипедистът е бил професионален актьор по време на инцидента и неговият агент е посъветвал, че белегът може да повлияе на бъдещите му възможности за избор на роли. След успешни преговори със застрахователя на ответника, те се съгласиха да уредят иска. Бяха взети медицински доклади за потвърждаване на нараняванията на нашия клиент от четирима експерти, които имат опит в различни специализации.

По време на иска, нашият клиент потърси обстойна рехабилитация, част от която беше уредена от адвокатска кантора Осборнс, и за щастие постигна много положително възстановяване, което му позволи да се върне към актьорската игра на сцената. Той продължи да има постоянни белези по лицето и операция беше препоръчана от медицинския експерт, цената на която беше включена в иска на нашия клиент, за да може той да я направи в бъдеще.

Беше образувано съдебно производство и искът на нашия клиент се споразумя за £40 000, което включваше обезщетение, за да позволи на клиента ни да направи тази операция в бъдеще.

За да говорите с член на екипа ни за физически травми на български език.

Свържете се с български адвокат:

Елида
Tel: 07843349633 / 020 76818675
E-mailElida.dimitrova@osborneslaw.com

Cнежина
Tel:  07516 441448 / 020 76819013
E-mailsnezhinayankova@osbornes.net

Share this article

Contact

контакт

Свържете се с нас на тел 07516 441 448

Email us Send us an email and we’ll get back to you


  СлучаиVIEW ALL

  1. 16.6.2024

   Шестцифрено споразумение за получена контузия на работното място в областта на главата – Osbornes Law

   Споразумение за клиент, получил нараняване на работното си място Лора Суейн неотдавна урежда иск за клиент, който е получил нараняване по време на работа. Лора успява да споразумее шестцифрена сума за нараняване на главата, при която клиентът не е имал... Read more

   Read more
  2. 14.6.2024

   £70,000 Обезщетение за велосипедист след катастрофа на кръстовище | Osbornes Law

   Андрю Мидълхърст, специалист по дела свързани с велосипедни инциденти в Osbornes Law, наскоро уреди иск за велосипедист на стойност около £70,000 и иск за £7,000. Първият инцидент се случил, докато велосипедистът се движил в кръстовище. Докато чакал автомобилите да се... Read more

   Read more
  3. 14.6.2024

   Споразумение след фатален инцидент на кръгово кръстовище

   Споразумение по иск за смъртен случай на колоездач, ударен от камион Лаура Суейн наскоро сключи споразумение по иск за колоездач, който бил ударен от камион, докато се движел по кръгово кръстовище. Колоездачът, пенсионер на около 60 години, се прибирал към... Read more

   Read more
  4. 13.6.2024

   Уредени искове за обезщетение при пострадали колоездачи

   A.P. – Обезщетение от £5,000 за пострадал колоездач Меган Ламбърт наскоро уреди иск за пострадал колоездач в размер на £5,000. Колоездачът се движел по главен път и използвал дясната си ръка, за да сигнализира намерението си да завие надясно. Изведнъж... Read more

   Read more
  5. 13.6.2024

   £60,000 изплатени на велосипедист, ударен от автобус | Osbornes Law

   Изплащане на £60,000 обезщетение за велосипедист, ударен от автобус на кръстовище Лора Суейн наскоро уреди обезщетение за велосипедист, който беше ударен от автобус, докато пресича кръстовище. Лора успя да осигури около £60,000 за велосипедиста. Велосипедистът, който управлява собствен бизнес, бил... Read more

   Read more
  6. 13.6.2024

   Обезщетение от £230,000 за колоездач в Лондон, блъснат от автомобил

   Обезщетение от шестцифрена сума за колоездач, блъснат от автомобил Лаура Суейн наскоро уреди иск за колоездач, който беше блъснат от автомобил, докато преминаваше кръстовище. Лаура успя да осигури £230,000 за нашия клиент. Колоездачът беше повален от своя велосипед, докато приближавал... Read more

   Read more
  7. 13.6.2024

   Обезщетение от £75,000 за колоездач, блъснат от автомобил

   Уреден иск за колоездач, блъснат от автомобил Лаура Суейн наскоро уреди иск за колоездач, който бил ударен от автомобил на кръгово кръстовище. Лаура успя да осигури около £75,000 за колоездача. Автомобилът блъска колоездача и го изхвърля от велосипеда Колоездачът, пенсионер,... Read more

   Read more
  8. 13.6.2024

   £60,000 изплатени при инцидент с пешеходец блъснат от автомобил

   Лора Суейн наскоро уреди иск на пешеходец, който бил блъснат от автомобил, завиващ в пряка улица. Лора успя да осигури около £60,000 за нашия клиент. Нашата клиентка се прибирала от работа. Тя се е уверила, че пътят е чист преди... Read more

   Read more
  9. 13.6.2024

   Уреден случай на психическа травма

   Споразумение при вторична психологическа травма Лаура Суейн наскоро сключи споразумение по иск на клиент, който е станал свидетел на ужасна катастрофа, в която е участвала неговата съпруга. „Вторична жертва“ е човекът, който става свидетел на злополуката с първичната жертва и... Read more

   Read more
  10. 13.6.2024

   Колоездач, блъснат от автомобил, получава обезщетение от £40,000

   Колоездач, ударен в гръб от автомобил Лаура Суейн наскоро уреди иск за колоездач, който беше ударен в гръб от автомобил. Лаура успя да осигури около £40,000 за колоездача. Автомобил премаза крака на колоездача на Т-образно кръстовище Колоездачът, офицер от армията,... Read more

   Read more
  11. 11.6.2024

   £40,000 изплатени на пострадал след катастрофа с мотоциклет

   Меган Ламбърт, специализиран адвокат в случаи с мотоциклетни произшествия в Osbornes Law, наскоро уреди иск за моторист, чийто ляв крак бе премазан, след като друг мотоциклет го удря отзад. Получаване на справедливо обезщетение след мотоциклетна катастрофа Застрахователите на ответника направили... Read more

   Read more
  12. 11.6.2024

   Травма на главата след подхлъзване на работното място

   Наш клиент, който се подхлъзна на работното си място, получи добро обезщетение Лора Суейн наскоро уреди иск при трудова злополука на клиентка, която се подхлъзна на работното си място. Случаят беше уреден без оспорване и клиентката успя да получи добро... Read more

   Read more
  13. 11.6.2024

   Уреден иск за колоездач, блъснат от автомобил

   Колоездач получава обезщетение след сблъсък с автомобил Лаура Суейн наскоро уреди иск за колоездач, който бе блъснат от автомобил при включване в главния път. Колоездачът се движел по главния път, когато ответникът завил от второстепенен път с цел да излезе... Read more

   Read more
  14. 11.6.2024

   Петцифрено обезщетение за колоездач, ударен от кола

   Споразумение за колоездач, ударен от кола при пресичане на кръстовище Лаура Суейн наскоро уреди иск за колоездач, който беше блъснат от автомобил при пресичане на кръстовище. Лаура успя да осигури петцифрено обезщетение за колоездача. Инцидентът се случи в Ричмънд Парк,... Read more

   Read more
  15. 8.6.2024

   £75,000 Обезщетение за Велосипедист, Ударен от Кола

   Споразумение в размер на £75,000 за велосипедист Никола Хол, специалист по правни казуси свързани с инциденти с велосипеди, осигури споразумение в размер на £75,000 на велосипедист, който бе блъснат от кола, удряйки се в капака и предното стъкло на движещата... Read more

   Read more
  16. 8.6.2024

   £30,000 Обезщетение за Инцидент с Велосипед на кръгово кръстовище

   Обезщетение от £30,000 за инцидент с велосипед на кръгово кръстовище Никола Хол, специалист по правни казуси свързани с инциденти с велосипеди, наскоро представляваше велосипедист, който е получил сериозна травма на акромиоклавикуларната става (става в рамото, където се срещат ключицата и... Read more

   Read more
  17. 8.6.2024

   Велосипедист, блъснат от Ferrari, иска обезщетение от 90 000 британски лири

   Андрю Мидълхърст, адвокат в специализирания адвокатски отдел за катастрофи с велосипеди в Osbornes Law, наскоро разреши иск за велосипедист на стойност около £90,000. Велосипедистът се е придвижвал в права посока, минавайки покрай входа на голф игрище, когато спортен автомобил Ферари... Read more

   Read more
  18. 8.6.2024

   Унгарски шофьор на камион загива трагично

   Унгарски шофьор на камион загива трагично Шивон МакИвър, партньор и адвокат по лични наранявания, успешно разреши компенсационен иск за фатален инцидент от името на вдовицата и децата на унгарски шофьор на камион, който загива трагично след като пада от рампата... Read more

   Read more
  19. 8.6.2024

   Разбиране на Вашите права като пешеходец

   Ако сте пешеходец и сте блъснат от превозно средство, докато пресичате без да сте се огледали достатъчно внимателно, може да помислите, че няма да имате право да предявите иск за компенсация. Това не е така – водачът на превозното средство... Read more

   Read more
  20. 7.6.2024

   Пешеходец, блъснат от пресичащ пътното платно автомобил, получава високо обезщетение

   В Osbornes Law знаем, че най-добрият начин да осигурим високо обезщетение за нашите клиенти при уреждане на спор, е да изследваме задълбочено иска и да се уверим, че са събрани всички доказателства, необходими за максимално увеличаване на сумата на обезщетението... Read more

   Read more
  21. 7.6.2024

   Скандали в родилната помощ и неонатологията: извлечени поуки

   Скандали в родилната помощ и неонатологията: извлечени поуки През последните 15-20 години родилните грижи в NHS бяха подложени на внимателен анализ, тъй като пострадалите семейства настояваха за търсене на отговорност. Това доведе до различни разследвания, проверки, и съдебни дела. Дали... Read more

   Read more
  22. 7.6.2024

   Дело за фрактура на гръбначния стълб се решава за 6-цифрена сума

   Фрактури на гръбначния стълб след прекратяване на инжектирането на Denosumab Стефани Прайър пое делото срещу Mid and South Essex NHS Foundation Trust, заведено от клиентката ни, претърпяла множество фрактури на гръбначния стълб, след прекратяване на инжекциите с Denosumab. Клиентката ни... Read more

   Read more
  23. 4.6.2024

   Инцидент със скутер

   Шивон МакАйвър, партньор в Osbornes Law, сключи споразумение в рамките на среща за уреждане на спор с опонента си за сумата от 380,000 английски лири. Ищцата, която е била блъсната от скутер, докато е пресичала улицата, е претърпяла някои тежки... Read more

   Read more
  24. 31.5.2024

   Инцидент на светофар с полски гражданин

   Правна подкрепа при пътнотранспортно произшествие. Клиентът ни, 68-годишен бездомен мъж от Източна Европа, беше блъснат на регулирано със светофари кръстовище. Той претърпя множество травми, включително тежка мозъчна травма, при наличие на предшестваща мозъчна атрофия и алкохолна зависимост. В резултат на... Read more

   Read more

  VIEW ALL