Иск за инцидент при колоездене е уреден за £ 70,000

13 Oct 2021 | Elida Dimitrova

Иск за инцидент при колоездене е уреден за £ 70,000

Искът за злополука е уреден за £ 70,000
Андрю Мидълхърст, специалист по велосипедни произшествия адвокат в Osbornes Law, е уредил иск за пострадал велосипедист в диапазона на £70,000.00.

Нашият клиент карал колелото си по тих път в Източен Лондон, когато шофьор на кола внезапно отвори вратата на колата си. Нашият клиент е нямал шанс да избегне сблъсъка и е ударил лицето си в отворената врата. Шофьорът беше съден за това, че е отворил вратата си по пътя на колоездача.

Нашият клиент е получил сериозни фрактури на лицето си, изискващи операция.

Нараняванията бяха толкова тежки, че бяха използвани метални пластини за фиксиране на фрактурите. За съжаление, нашият клиент разви хронична болка и главоболие след сблъсъка.

Застрахователите на шофьора се опитаха да уредят случая по-рано. Първата им оферта, когато прогнозата за колоездача беше неясна, беше под 15 000 паунда.

За да разберем по-добре дългосрочното въздействие на претърпените наранявания, уредихме нашия клиент да бъде прегледан от редица медицински експерти, за да се изгради пълна картина на неговото здравословно състояние.

Велосипедистът беше уведомен за потенциалната стойност на иска си и реши да продължи да събира медицински доказателства.

В крайна сметка трябваше да бъде стартира съдебно производство и след това беше постигнато споразумение със застрахователите. Окончателното обезщетение беше в размер на £70,000.00

Този случай подчертава защо пострадалото лице, което е получило ранно предложение за споразумение, винаги трябва да се консултира с адвокат за съвет.

Нашите адвокати за телесни повреди работят на тип – no win no fee. Не е необходимо първоначално да се прави никакво плащане, при успех и спечелване на вашето дело получаваме комисионна.

Адвокатска кантора Осбърн сме специализирани в обезщетения при инциденти с велосипеди, като помагаме на велосипедисти, пострадали след сблъсък. Фирмата е законният партньор на Лондонската колоездачна кампания (LCC). Ръководителят на колоезденето, Стюарт Кайтли, също е попечител на LCC.

За да говорите с Андрю Мидълхърст относно нараняването/инцидента ви, моля, обадете ни се или попълнете онлайн формата за контакти и ние ще ви се обадим.

Share this article

Contact

контакт

Свържете се с нас на тел 07516 441 448

Email us Send us an email and we’ll get back to you


  • Препоръчвам!

   Svilen Veselinov

  • Отличен и много професионален екип от юристи. Много благодаря на Елида Димитрова и Снежина Янкова, че бяха много професионални и подкрепящи ме по време на целия иск. Горещо препоръчвам!

   Стоян Денков

  • Горещо препоръчвам адвокатска кантора Осборнс за искове при инциденти
   Силно препоръчвам Osbornes Law и по-специално Снежина Янкова за техния професионализъм, отзивчивост и ефикасност при разрешаване на иска ми по делото за щети от инцидента ми, който беше разрешен по начин, който надхвърли всичките ми очаквания.
   Не се колебайте да се свържете с г-жа Янкова и Осборнс, ако имате нужда от човек, на когото можете да се доверите.
   Благодаря

   Тодор Стефанов

  СлучаиVIEW ALL

  1. 13.10.2021

   Иск за инцидент при колоездене е уреден за £ 70,000

   Иск за инцидент при колоездене е уреден за £ 70,000 Искът за злополука е уреден за £ 70,000 Андрю Мидълхърст, специалист по велосипедни произшествия адвокат в Osbornes Law, е уредил иск за пострадал велосипедист в диапазона на £70,000.00. Нашият клиент... Read more

   Read more
  2. 20.9.2021

   Андрю Мидълхърст, специалист по велосипедни произшествия адвокат в Osbornes Law, е уредил иск за ранен велосипедист в рамките на £ 70,000.00.

   Нашият клиент кара колелото си по тих път в Източен Лондон, когато шофьор на кола внезапно отваря вратата на колата си. Нашият клиент няма шанс да избегне сблъсъка и удря лицето си в отворената врата. Шофьорът е осъден за това,... Read more

   Read more
  3. 10.9.2021

   Възрастен мъж, който почти умира след „небрежна“  медицинска грижа, получава 900 000 британски лири обезщетение

   Възрастен човек, който е получил инсулт и едва не е починал, след като  болногледачите са пропуснали да го посетят 142 пъти и да го подканят да си пие лекарствати получи 900 000 паунда обезщетение. Името на  63-годишния човек, който не... Read more

   Read more
  4. 31.8.2021

   Семействата на жертвите от трамвайната катастрофа в Кройдън изпращат искане до главния прокурор за започване на ново разследване.

   Адвокати Осборнс, които  представляват пет от семействата на жертви на трамвайната катастрофа в Кройдън, се обърнаха към  главния прокурор с молба до Висшия съд за ново разследване на инцидента, като се позовава на множество нередности при провеждането на първоначалното разследване,... Read more

   Read more
  5. black motorbike
   24.8.2021

   Мотоциклетист пострадал при злополука получава 400 000 паунда обезщетение.

   Г -н С, италианец, работещ в 5 -звезден лондонски хотел, пътува с мотопед от работа към вкъщи през нощта в Централен Лондон през 2009 г. Той кара по прав път. Отпред в дясно има такси, завиващо по страничен път. Когато... Read more

   Read more
  6. red motorcycle
   19.8.2021

   Спечелен Иск за обезщетение на стойност 90,000 паунда на пострадал мотоциклетист.

   Г-н H работи като служител по сигурността. Той и съпругата му работят на пълен работен ден и плануват да имат деца. Г-н Н кара мотора си през кръстовище във Финчли, когато шофьор на кола пресича пътя му идвайки от страничен... Read more

   Read more

  VIEW ALL