Андрю Мидълхърст, специалист по велосипедни произшествия адвокат в Osbornes Law, е уредил иск за ранен велосипедист в рамките на £ 70,000.00.

20 Sep 2021 | Elida Dimitrova

Нашият клиент кара колелото си по тих път в Източен Лондон, когато шофьор на кола внезапно отваря вратата на колата си. Нашият клиент няма шанс да избегне сблъсъка и удря лицето си в отворената врата. Шофьорът е осъден за това, че е отворил вратата  по пътя по който се е движел колоездача.

Нашият клиент получава сериозни фрактури на лицето, изискващи операция. Нараняванията са толкова тежки, че се налага използването на метални пластини за фиксиране на фрактурите. За съжаление, нашият клиент разви хронична болка и главоболие след сблъсъка.

Застрахователите на шофьора се опитаха да уредят иска още в самото начало. Първото им предложение за обезщетение, когато прогнозата за възстановяването на колоездача беше все още  неясна, бе под 15 000 паунда.

За да придобием ясна представа за   дългосрочното въздействие на претърпените наранявания върху нашия клиент, ние го насочихме към срещи с редица медицински експерти, които да го прегледат и изготвят прогноза за възстановяването му.

Велосипедистът бе уведомен за потенциалната стойност на иска си и реши да продължи да събира медицински доказателства.

В крайна сметка се стигна до започването на съдебно производство и след това беше постигнато споразумение със застрахователите. Окончателното обезщетение беше в размер на £ 70,000.00

Този случай подчертава необходимостта от консултация с адвокат на пострадалите при подобни инциденти, за да могат клиентите да придобият представа за реалната стойност на техния иск.

Нашите опитни адвокато могат да помогнат с безплатен съвет.

Адвокати Осборнс са специализирани в искове за пътнотранспортни произшествия, като помагаме и на велосипедисти, пострадали след сблъсък. Кантората ни е партньор на Лондонската колоездачна кампания (LCC). Ръководителят отдела по физически наранявания Стюарт Кайтли, също е попечител на LCC.

За да говорите с нашите български юристи относно нараняването ви, моля, обадете се на Елида  Димитрова на тел: 07843349633/02076818675 и Снежина Янкова на   07516 441448 /020 7681 9013 или  попълнете онлайн формуляр и ние ще ви се обадим.

Share this article

Contact

контакт

Свържете се с нас на тел 0207 485 8811

Email us Send us an email and we’ll get back to you


  • Препоръчвам!

   Svilen Veselinov

  • Отличен и много професионален екип от юристи. Много благодаря на Елида Димитрова и Снежина Янкова, че бяха много професионални и подкрепящи ме по време на целия иск. Горещо препоръчвам!

   Стоян Денков

  • Горещо препоръчвам адвокатска кантора Осборнс за искове при инциденти
   Силно препоръчвам Osbornes Law и по-специално Снежина Янкова за техния професионализъм, отзивчивост и ефикасност при разрешаване на иска ми по делото за щети от инцидента ми, който беше разрешен по начин, който надхвърли всичките ми очаквания.
   Не се колебайте да се свържете с г-жа Янкова и Осборнс, ако имате нужда от човек, на когото можете да се доверите.
   Благодаря

   Тодор Стефанов

  СлучаиVIEW ALL

  1. 13.10.2021

   Иск за инцидент при колоездене е уреден за £ 70,000

   Иск за инцидент при колоездене е уреден за £ 70,000 Искът за злополука е уреден за £ 70,000 Андрю Мидълхърст, специалист по велосипедни произшествия адвокат в Osbornes Law, е уредил иск за пострадал велосипедист в диапазона на £70,000.00. Нашият клиент... Read more

   Read more
  2. 20.9.2021

   Андрю Мидълхърст, специалист по велосипедни произшествия адвокат в Osbornes Law, е уредил иск за ранен велосипедист в рамките на £ 70,000.00.

   Нашият клиент кара колелото си по тих път в Източен Лондон, когато шофьор на кола внезапно отваря вратата на колата си. Нашият клиент няма шанс да избегне сблъсъка и удря лицето си в отворената врата. Шофьорът е осъден за това,... Read more

   Read more
  3. 10.9.2021

   Възрастен мъж, който почти умира след „небрежна“  медицинска грижа, получава 900 000 британски лири обезщетение

   Възрастен човек, който е получил инсулт и едва не е починал, след като  болногледачите са пропуснали да го посетят 142 пъти и да го подканят да си пие лекарствати получи 900 000 паунда обезщетение. Името на  63-годишния човек, който не... Read more

   Read more
  4. 31.8.2021

   Семействата на жертвите от трамвайната катастрофа в Кройдън изпращат искане до главния прокурор за започване на ново разследване.

   Адвокати Осборнс, които  представляват пет от семействата на жертви на трамвайната катастрофа в Кройдън, се обърнаха към  главния прокурор с молба до Висшия съд за ново разследване на инцидента, като се позовава на множество нередности при провеждането на първоначалното разследване,... Read more

   Read more
  5. black motorbike
   24.8.2021

   Мотоциклетист пострадал при злополука получава 400 000 паунда обезщетение.

   Г -н С, италианец, работещ в 5 -звезден лондонски хотел, пътува с мотопед от работа към вкъщи през нощта в Централен Лондон през 2009 г. Той кара по прав път. Отпред в дясно има такси, завиващо по страничен път. Когато... Read more

   Read more
  6. red motorcycle
   19.8.2021

   Спечелен Иск за обезщетение на стойност 90,000 паунда на пострадал мотоциклетист.

   Г-н H работи като служител по сигурността. Той и съпругата му работят на пълен работен ден и плануват да имат деца. Г-н Н кара мотора си през кръстовище във Финчли, когато шофьор на кола пресича пътя му идвайки от страничен... Read more

   Read more

  VIEW ALL