Chevron pointing up icon

Kакъв е размерът на обезщетението което мога да получа ако подам иск за компенсация при инцидент?

Solicitors in London

News article published on: 14th January 2019

Страданията и проблемите, които се появяват след злополуки може да имат сериозни последствия за Вас и Вашето семейство. Когато започнем работа по вашия иск, ние държим да се уверим, че ще получите адекватно обезщетение, което включва следните 3 аспекта. 

Вие получавате: 

1. Парична компенсация за болките и страданията които са ви причинени. Те се определят от медицински експерт, с когото ние ви уреждаме преглед или консултация. 

2. Компенсация за пропуснати приходи или бъдеща загуба на доходи, ако нараняването или заболяването е сериозно и се налага да ползвате болнични или не можете да се върнете на работа. 

3. При нужда, може да получите и сума за частно медицинско лечение и рехабилитация, които ще ви помогнат да се възстановите възможно най-бързо, както и сума за всички разходи, възникнали във връзка с инцидента като например разходите за пътуване до болници или разходи за лекарства. 

Когато предявявате иск за компенсация при телесна повреда, ващият адвокат ще изиска информация, за да се установят с точност детайлите на вашия случай. Тази информация може да включва: 

• Детайли за произшествието, например кога, къде и как се е случило. 

• Медицинската диагноза за контузията ви и предписаното лечение. 

• Подробности за свидетели на инцидента и данни за връзка с тях. 

• Доказателство за претърпяната загуба на доходи, ако има такива. 

• Данни за всички финансови разходи, възникнали в резултат на инцидента. 

Обадете се и говорете на български със Снежина Янкова и Елида Димитрова от адвокатска кантора ‚Озборнс‘. Те ще Ви посъветва дали може да предявите иск за обезщетение на принципа, че не плащате за адвокатските услуги, ако делото Ви не бъде спечелено (No Win No Fee). 

Свържете се със Снежина на тел: 07516 441448 /020 7681 9013 и емейл: syankova@osbornes.net 

Или с Елида на тел: 07843349633 / 02076818675 или на имейл: elida.dimitrova@osborneslaw.com


Резюме на казуса: Иск за обезщетение на пешеходец блъснат на пешеходна пътека на път за работа бе уреден за £ 20 000.Ампутация на горен крайник над лакътяИск за фатална злополука Сам Колард, адвокати ОсборнсАндрю Мидълхърст наскоро уреди иск на велосипедист, който е получил нараняване на рамото и китката си, докато карал колело по лондонска улица за сума от около 100 000 британски лири.Иск за фатална злополука е уреден за £ 125 000БОбмисляте ли да смените адвокатите които ви представляват?Бланка Диего, адвокат в Отдела за физически травми на адвокати Осборнс, уреди иск за 30-годишен испански колоездач, участвал в пътнотранспортно произшествие в Бристол.Велосипедист, с фрактура на гръб и таз, след като шофьор се откланя  при грешен завой и се врязва в него..Казус медицинска небрежност: Нараняване от канюла след венозно вливане на желязоИскове за травма – път към възстановяване
arrow pointing down
Testimonial:

"I would like to thank everyone in my case for the excellent job!"

Wills, Probate & Disputed Estates client

Introducing Your Legal Team

Osbornes has an experienced team of specialist lawyers to assist with your case / situation

arrow pointing up

Camden

Livery House, 9 Pratt Street, London NW1 0AE
Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660
DX Number 57053 Camden Town

Hampstead

28A Hampstead High Street, Hampstead, NW3 1QA
Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660

Your Privacy | Cookies Policy

Contact a Lawyer

Enter your details below to receive a call from Osbornes:


    Request Callback