Accident la locul de munca soldat cu o leziune permanenta la glezna care s-a finalizat cu primirea unei compensatii in valoare de £350,000

Echipa noastra a finalizat un caz de vatamare corporala al unui roman care a suferit un accident de munca in timp ce lucra pe un santier.

Romanul s-a accidentat dupa ce a a calcat pe un capac care acoperea o gura de canal care a cedat sub el, suferind o fractura trimaleolara la glezna.

In ciuda mai multor operatii, clientul a ramas cu o diformitate la nivelul echinusului, care l-a impiedicat sa poata pasi in mod normal, cu talpa piciorului dreapt, pe podea.

Mobilitatea lui a fost restrictionata foarte tare si clientul a continuat sa aiba dureri de glezna.

Dupa ce vina a fost admisa in cazul lui, firma de avocatura Osbornes a reusit sa obtina pentru client plati in avans de peste £70,000, pentru a-i permite clientului sa urmeze un tratament privat de recuperare, incluzand sedinte de fizioterapie si hidroterapie si reabilitare profesionala, pentru a-l ajuta sa sa intoarca la munca si sa aiba parte de cea mai buna recuperare.

Cu toate acestea clientul a ramas cu sechele la nivelul gleznei care il vor limita in ceea ce priveste tipul de munca pe care il va putea desfasura in viitor, fapt confirmat si de medicii chirurgi care l-au consultat si tratat.

Procedura in instanta a fost demarata, iar in urma unei intalniri in scopul negocierilor cu avocatii Paratilor, cazul a fost solutionat pentru aproape £350,000.

Share this article