Chevron pointing up icon

Accident de moped

Solicitors in London

News article published on: 16th September 2020

Clientul nostru, lucra pe moped făcând curierat de fast-food în centrul Londrei, când mopedul său s-a ciocnit cu o mașină. A suferit o traumatică vătămare cerebrală foarte gravă. El a suferit, de asemenea, fracturi ale coloanei vertebrale cervicale și ale coloanei toracice, leziuni maxilo-faciale grave și o fractură urâtă la femur și genunchi. Vederea lui a fost grav afectată ca urmare a rănilor sale. A suferit o intervenție chirurgicală pentru rănile sale. Craniul lui a fost înlocuit când era în siguranță să facă acest lucru. El a suferit pierderi de memorie și deficiențe cognitive din cauza leziunilor cerebrale. A avut nevoie de îngrijire și asistență din partea fratelui său zilnic.

In timp ce a făcut dreapta, șoferul mașinii nu l-a văzut pe clientul nostru și mașina sa s-a ciocnit de moped. Clientul nostru a fost aruncat în aer și și-a pierdut casca, înainte de a lovi parbrizul mașinii.

Răspunderea a fost refuzată inițial și s-a pretins că clientul nostru mergea cu viteza prea mare.

Daune acordate: 1,8 milioane de lire sterline

Osbornes a instruit un manager de caz independent, finanțat de către asigurătorii terți, în baza Codului de Practică pentru Reabilitare. Acesta a ajutat la reabilitare în cadrul NHS și serviciilor statutare și cu consultanță pentru locuințe și beneficii. Clientul nostru a fost, de asemenea, mutat într-o locuință mai potrivită.

Rapoarte medico-legale au fost obținute de la un chirurg ortoped, specialist în neuro-reabilitare, neurolog, neuro-psiholog, Nero-psihiatru, urolog și neuro-oftalmolog. Un raport a fost obținut, de asemenea, de la un specialist in terapie de îngrijire si ocupaționala, în raport cu nevoile viitoare de îngrijire.

 

arrow pointing down
Testimonial:

"Emily Lund was very patient with our ignorance about the conveyancing process. She was consistently professional, cheerful and prompt. Thank you!"

Property Department Client

Introducing Your Legal Team

Osbornes has an experienced team of specialist lawyers to assist with your case / situation

arrow pointing up

Camden

Livery House, 9 Pratt Street, London NW1 0AE
Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660
DX Number 57053 Camden Town

Hampstead

28A Hampstead High Street, Hampstead, NW3 1QA
Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660

Your Privacy | Cookies Policy

Contact a Lawyer

Enter your details below to receive a call from Osbornes:


    Request Callback