Chevron pointing up icon

Смяна на адвокати

Solicitors in London

News article published on: 11th May 2020

Нашият екип по медицинска небрежност редовно получава обаждания от клиенти, които са инструктирали други адвокатски кантори, задаващи въпроса – мога ли да сменя адвоката си? Ако имате иск за медицинска небрежност, но не сте доволни от съветите, които получавате, имаме специализирани адвокати, които могат да ви помогнат.

Защо бихте искали да смените адвоката си?

Клиентите често ни казват, че са се свързали с Осборнс, тъй като се притесняват, че сегащния им адвокат не разполага с експертен опит, за да се справи с техния случай или че има значително забавяне в развитието на делото им.

Медицинската небрежност е сложна област на правото и клиентите често са много тревожни, ако не бъдат информирани за случващото се в техния случай. Това е нещо, с което никога преди не са се натъквали и трябва да бъдат ръководени и успокоявани през целия процес. Ако има закъснения или техният адвокат не се ангажира с тях, това може да доведе до увеличаване на тревожността и ненужния стрес.

Чуваме как непрекъснати закъснения и цялостен несъответстващ подход към протичането на иска се отразява на тяхното доверие в процеса, през който преминават.

Други притеснения включват нарастваща загриженост относно индивидуалните съвети и експертен опит на техния боравещ с делата.

Някои претенции за медицинска небрежност могат да станат по-сложни от първоначално предвидените, а разликата от това да имате истински специалист, действащ за вас, може да бъде огромна.

Имайки предвид смяната на вашия адвокат – защо да изберете Осборнс?

  • Когато предявявате иск, трябва да се чувствате уверени, че вашият адвокат ще постигне най-добрия възможен резултат за вас.
  • Нашите адвокати са експерти в своята област на правото с доказани резултати за получаване на най-добрите рехабилитационни грижи и лечение и осигуряване на обезщетение за вашите наранявания и други загуби, включително загуба на приходи.
  • Имаме достъп до широк спектър от медицински и други експерти, които предоставят всички необходими ключови доклади, за да ви помогнат да оцените правилно вашата рекламация. Те знаят как да увеличат максимално вашите щети, за да гарантират, че сте напълно обезщетени за нараняванията си.
  • Личните ни екипи за нараняване и медицинска небрежност включват национално известни адвокати, независимо признати за своята експертиза.
  • Ние ще работим без такса без печалба ако не спечелим (No Win No Fee)

Стефани Прайър, Партньор, ръководител на отдела по медицинска небрежност, е специалист адвокат и бивша регистрирана медицинска сестра, тя също е член на групата за медицинска небрежност на AvMA и член на юридическото дружество Клинична група по непредпазливост и тя има над 22 години опит в работата с искове за медицинска небрежност. Стефани и нейният екип с удоволствие посещават клиенти у дома и предоставят услуга, фокусирана върху личен клиент, което означава, че от началото до края ще имате същия човек, който се занимава с вашия случай. Грижата за клиента е нещо, което е много важно за Osbornes.

За безплатна, поверителна консултация със Стефани и Снежина се обадете на 020 76819013 или 07516 441 448 или попълнете нашата онлайн форма за обратно повикване.

 

 

Ампутация на горен крайник над лакътяИск за фатална злополука Сам Колард, адвокати ОсборнсАндрю Мидълхърст наскоро уреди иск на велосипедист, който е получил нараняване на рамото и китката си, докато карал колело по лондонска улица за сума от около 100 000 британски лири.Иск за фатална злополука е уреден за £ 125 000БОбмисляте ли да смените адвокатите които ви представляват?Бланка Диего, адвокат в Отдела за физически травми на адвокати Осборнс, уреди иск за 30-годишен испански колоездач, участвал в пътнотранспортно произшествие в Бристол.Велосипедист, с фрактура на гръб и таз, след като шофьор се откланя  при грешен завой и се врязва в него..Казус медицинска небрежност: Нараняване от канюла след венозно вливане на желязоИскове за травма – път към възстановяванеМлада пешеходка, губи живота си при пътнотранспортно произшествие. Искът е уредена за близо £50 000.
arrow pointing down
Testimonial:

"Selling my property was very stressful and I am most grateful for the tireless enthusiasm. The service provided was consistently good. Your knowledge of the market was valuable and your patience admirable."

Property Department Client

Introducing Your Legal Team

Osbornes has an experienced team of specialist lawyers to assist with your case / situation

arrow pointing up

Camden

Livery House, 9 Pratt Street, London NW1 0AE
Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660
DX Number 57053 Camden Town

Hampstead

28A Hampstead High Street, Hampstead, NW3 1QA
Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660

Your Privacy | Cookies Policy

Contact a Lawyer

Enter your details below to receive a call from Osbornes:


    Request Callback