Chevron pointing up icon

Резюме на казуса: Иск за обезщетение на пешеходец блъснат на пешеходна пътека на път за работа бе уреден за £ 20 000.

Solicitors in London

News article published on: 21st May 2021

Бланка Диего, адвокат в Отдела за физически наранявания на адвокати Осборнс, наскоро уреди иск на испанска клиентка, която е получила наранявания, на път за работа. Клиентката ни пресича на пешеходна пътека, когато автомобил, движещ се в погрешното платно, внезапно я блъска. Ударът е напълно неочакван. В резултат на това нашата клиентка пада на земята, удряйки дясната страна на тялото и главата си.

В следствие на сблъсъка, нашата клиентка получава  сътресение, разкъсване на скалпа, наранявания на меките тъкани, засягащи десния крак, десния бедро, дясната част на гърба, гърдите, корема и шията, както и психологическа травма.

Тя не е в състояние да работи в продължение на два месеца и се връща на работа на съкратено работно време. Физическите задачи остават трудни. Тя загубва форма и се нуждае от помощ при тежки и физически натоварващи дейности.

Искът е уреден от адвокати Осборнс, а размерът на обезщетението е £ 20 000.

Ако искате да се свържете с българския департамент по физически наранявания и трудови злополуки на адвокати Осборнс , може да позвъните на За да говорите на български с член на екипа на адвокати Осборнс, обадете се на Елида Димитрова – 07843349633 и Снежина Янкова – 07516441448  или да попълните онлайн формуляр за запитване на нашата страница в интернет.

Ампутация на горен крайник над лакътяИск за фатална злополука Сам Колард, адвокати ОсборнсАндрю Мидълхърст наскоро уреди иск на велосипедист, който е получил нараняване на рамото и китката си, докато карал колело по лондонска улица за сума от около 100 000 британски лири.Иск за фатална злополука е уреден за £ 125 000БОбмисляте ли да смените адвокатите които ви представляват?Бланка Диего, адвокат в Отдела за физически травми на адвокати Осборнс, уреди иск за 30-годишен испански колоездач, участвал в пътнотранспортно произшествие в Бристол.Велосипедист, с фрактура на гръб и таз, след като шофьор се откланя  при грешен завой и се врязва в него..Казус медицинска небрежност: Нараняване от канюла след венозно вливане на желязоИскове за травма – път към възстановяванеМлада пешеходка, губи живота си при пътнотранспортно произшествие. Искът е уредена за близо £50 000.
arrow pointing down
Testimonial:

"[The Family Law department] handles significant matrimonial finance cases and complex nuptial agreements. Respected for its expertise in cross-border children law matters."

Chambers UK

Introducing Your Legal Team

Osbornes has an experienced team of specialist lawyers to assist with your case / situation

arrow pointing up

Camden

Livery House, 9 Pratt Street, London NW1 0AE
Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660
DX Number 57053 Camden Town

Hampstead

28A Hampstead High Street, Hampstead, NW3 1QA
Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660

Your Privacy | Cookies Policy

Contact a Lawyer

Enter your details below to receive a call from Osbornes:


    Request Callback