Chevron pointing up icon

Да останеш в безопасност, докато караш велосипед по време на COVID-19

Solicitors in London

News article published on: 11th May 2020

Всички трябва да променим начина си на живот в резултат на пандемията COVID-19 и нейното въздействие върху обществото.

По време на писането на този блог колоезденето е разрешено или като форма на транспорт до работа за тези, които не могат да работят от вкъщи, или като форма на индивидуални упражнения.

Дори и да карате велосипед сам, все още има риск от контакт с хора и все още има опасности на пътя, въпреки намаляването на трафика.

Превозни средства

Пътищата са забележимо по-тихи и това може да изглежда чъдесно в началото. Въпреки това забелязах, че автомобилите са склонни да пътуват по-бързо, поради липсата на трафик. Трябва да продължите да сте бдителни и да не оставяте по-чистите пътища да ви дават невярно чувство за сигурност. Същият съвет се отнася и за това, че сте бдителни за дупки, които все още създават опастност по пътищата!

Други велосипедисти

Колоезденето в групи, освен ако не карате колело с членове на домакинство си, не е уместно. Съществуват опасения, че ако хората все още продължат да се движат по групи, тогава правителството ще забрани изобщо колоезденето. Това се е случило и в други страни и Ричмънд Парк беше затворен за велосипедисти в резултат на неспазване на това.

Трябва също така да бъдете предпазливи, когато спирате заедно с други колоездачи на кръстовища, управлявани със светофари, или преминавайки по-бавно движещи се велосипедисти. Винаги пазете най-малко два метра дистанция от други колоездачи.

Пешеходците

Все още има пешеходци и трябва да се уверите, че спазвате правилото на два метра. Бъдете наясно с разстоянието си от бордюра, където отделните пешеходци преминават.

Ако сте имали злополука

Трябва доколкото е възможно да се опитате да поддържате двуметровото правило за дистанция. Когато обменяте детайли и инфомация, попитайте за тяхното име, регистрация на автомобила им и данни за застраховка. Няма проблем тези данни да се изпратят чрез текстово съобщение, но се уверете, че получавате тяхното съобщение, преди да си тръгнат. Можете също така да направите снимка на тяхното превозно средство, за да се уверите, че имате доказателство на техния регистрационен номер. Уверете се, че някой се е обадил по телефона на линейка и полиция, за да можете да получите необходимото лечение.

Ако сте пострадали при инцидент се обадете на Снежина Янкова за безплатен съвет на 07516 441 448 или 02076819013 / syankova@osbornes.net

Ампутация на горен крайник над лакътяИск за фатална злополука Сам Колард, адвокати ОсборнсАндрю Мидълхърст наскоро уреди иск на велосипедист, който е получил нараняване на рамото и китката си, докато карал колело по лондонска улица за сума от около 100 000 британски лири.Иск за фатална злополука е уреден за £ 125 000БОбмисляте ли да смените адвокатите които ви представляват?Бланка Диего, адвокат в Отдела за физически травми на адвокати Осборнс, уреди иск за 30-годишен испански колоездач, участвал в пътнотранспортно произшествие в Бристол.Велосипедист, с фрактура на гръб и таз, след като шофьор се откланя  при грешен завой и се врязва в него..Казус медицинска небрежност: Нараняване от канюла след венозно вливане на желязоИскове за травма – път към възстановяванеМлада пешеходка, губи живота си при пътнотранспортно произшествие. Искът е уредена за близо £50 000.
arrow pointing down
Testimonial:

"Very appreciative of the quality of service Osbornes has provided... recommended to others in North London. It’s been a good example of what can be achieved by using a quality firm of solicitors."

Wills, Probate & Disputed Estates Client

Introducing Your Legal Team

Osbornes has an experienced team of specialist lawyers to assist with your case / situation

arrow pointing up

Camden

Livery House, 9 Pratt Street, London NW1 0AE
Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660
DX Number 57053 Camden Town

Hampstead

28A Hampstead High Street, Hampstead, NW3 1QA
Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660

Your Privacy | Cookies Policy

Contact a Lawyer

Enter your details below to receive a call from Osbornes:


    Request Callback