CONTACT US TODAY

Romanian personal injury services (Serviciul juridic de accidente personale pentru cetatenii romani)

Maria Tiron
Maria Tiron

Situata in Nordul Londrei, lider in domeniul compensatiilor pentru accidente personale, firma de avocatura Osbornes ( Osbornes Solicitors), ofera  servicii juridice cetatenilor din comunitatea romaneasca in scopul obtinerii despagubirilor meritate.

In cei peste 40 de ani de experienta am ajutat mii de oameni sa obtina milioane de lire sterline in compensatii.

Ati fost ranit intr-un accident?

Este posibil sa nu constienizati  dar dumneavoastra aveti dreptul legal de a solicita despagubiri ca urmare a accidentului suferit. Pentru a afla daca sunteti eligibil pentru a solicita despagubiri o puteti contacta pe Maria Tiron la Osbornes Solicitors in vederea unei consultatii gratuite.

Avocatii nostri se ocupa de toate tipurile de accidente, specializandu-se in cazurile care implica leziuni complexe si grave rezultate din accidente rutiere precum si accidente de munca.
Noi lucram indeaproape cu persoana vatamata si familia acesteia pentru a cunoaste nevoile medicale necesare reabilitarii in vederea  intelegerii aspectului legal al cazului si pentru a ne asigura ca cererea este de succes.

Ne concentram pe obtinerea platilor in termen cat mai scurt si maximizarea compensatiilor recuperate.

Am ajutat mii de persoane cu urmatoarele:

  • Accidente la locul de munca (pe santiere,  in fabrici,  depozite, magazine, oficii sau in orice alte locatii);
  • Accidente rutiere (sofer, pasager, pieton, accident de masina, bicicleta, motocicleta);
  • Cazaturi si Alunecari;
  • Leziuni cerebrale;
  • Accidente de catering;
  • Accidente agricole;
  • Accidentari in activitati sportive;
  • Accidente in vacanta (in UK sau in strainatate);
  • Accidente mortale.

Daca deja ati instruit un avocat pentru a va reprezenta  dar nu sunt multumit de prestatiile acestuia, este posibil sa transferati cererea dumneavoastra catre firma noastra.

Firma de avocatura Osbornes este recunoscuta de catre institutii juridice independente Legal 500 si Chambers & Co ca fiind o practica de top in vatamare corporala, fiind perceputa ca “extrem de impresionanta” si “concentrandu-se asupra cazurilor grave obtinand aprecierea clientilor si a avocatilor de top “.

De asemenea, firma de avocatura Osbornes este acreditata de catre organizatia caritabila, lidera in materia leziunilor cerebrale, “Headway” ca fiind una dintre firmele de specialitate abrobate pentru astfel de cazuri.

Contactati-ne astazi pentru a vorbi cu asistentul nostru juridic, Maria Tiron, vorbitor de limba romana, in scopul obtinerii unei consultatii gratuite referitoare la situatia dumneavoastra.

In mod gratuit puteti afla daca puteti solicita despagubiri pentru accidentul suferit.

Mai mult, pentru majoritatea clientilor nostri punem la dispozitie servicii juridice pe criteriul “ NU CASTIGAM, NU SUNTEM PLATITI!”

 In situatia in care cazul dumneavoastra este preluat de catre Maria, ea va putea fi contactata telefonic si la adresa de e-mail, pe intreaga durata a cazului, pentru a va explica orice documente primite si pentru a se asigura ca sunteti pe deplin informat. De asemenea, Maria va fi disponibila sa participe la orice intalnire cu dumneavoastra la sediul nostru precum si la programarile medicale necesare inaintarii cazului.

Maria poate fi contactata la numarul de telefon 07809 343150 / 020 7482 8445

Osbornes Solicitors are pleased to offer Romanian-speaking personal injury lawyers to help Romanians who are looking for expert advice about accidents and injuries. We know it can be hard to find Romanian accident lawyers in England, someone who you can give you advice in your native language. That’s why we offer a specialist Romanian team to help you get the compensation and support you deserve. Whether you’re currently living in the UK, or you’ve since moved back home after a serious accident here, our Romanian legal team can help you to understand the options available to you.

– The Osbornes Romanian personal injury team.

Speak To A Lawyer

Case studies and news

Accreditations

Video

Contact Us

Livery House, 9 Pratt Street, London NW1 0AE
Tel: 020 7485 8811 Fax: 020 7485 5660
DX Number 57053 Camden Town
Email: See Teams for individual lawyers email addresses

Call: 020 7485 8811

Select Department